Vi drar!

Japp japp det gör vi typ nu eller om exakt.... 4 MINUTER! aaah! nu drar vi!


PUSS /R




Håla,cola och blåa naglar

Det är dom orden som kan beskirva min dag!

Vaknade, gick till skolan, skrev nationella i engelska, hade företagsekonomi, sen en håla på ca 3 och en halv timme till matten.

Under hålan gick jag och www.linaolof.blogg.se ner på stan och kikade på lite kläder, jag köpte en kjol som jag tänkte ha på Valborg! och ett blått nagellack för det är en färg som inte finns i föråddet!  Sen gick vi och köpte Cola, min förbjudna kärlek som jag skrev tidigare. Kan inte leva utan Cola!

Väl på matte lektionen vart det inte så mycket gjort förutom att mina naglar vart knall blåa!
Anledningen till att vi hade matte idag är för att våran snälla matte lärare sa att om vi gick på den där exktra lektionen så skulle vi inte få frånvaro på onsdag då vi inte ska till skolan utan vi ska ju till Uppsala! Så det var exakt det vi sa till Ewa och hon förstod helt och hållet (hon är väldigt ung).

Så nu är allt lungt tills på onsdag och dagen imorgon kommer gå snabbt, har bara två lektioner och jag börjar kl13 med gympa sen har jag dans i skolan!

Sen är det onsdag=party!


Så nu måste jag packa med tanke på att det är en hel del saker jag måste ha med mig imorgon!

DET ÄR FAN INTE LÅNGT KVAR NU FAN LINA!

image23



Puss/ R





Jag blir tokig!!!

Jävla fucking jävla skit resonemang!?!? (hur det nu stavas)

Hur i hela friden tänkte man om man resonemerar (?) på det sättet som dom gör jag fattar inte, den ena sämsta anledningen efter den andra! Fy fan!

På onsdag är det valborg och vi går i skolan den dagen. eller jag har typ en lektion och den är såååå viktitg att jag inte kan åka iväg den dagen! OKEJ? hur i fan kan 40 minuters engelska vara så pass viktig att den absolut inte går att hoppa över! Kan någon förklara det för mig, det är ju bara att prata med läraren  i sånna fall ock fråga vad man kommer missa och göra det sen!?!?

Skit samma det kommer säkert lösa sig men jag blir så arg på att det hela tiden ska bli andra världskriget om en liten bajs sak?


To big to fit in here!

Jag och Tilde kom nyss hem till Gränsvägen!

Igår efter jobbet så fixade jag ordning mig på 5 min och sen skjutsade mamma mig till Sandra sm bori en egen lägenhet på Haga, där var också Lina, Emma och Frida. Vart en lugn kväll för oss alla vi kiade på snygg,sexig och singel och spelade Alias! För jävla roligt spel! Sen cyklade jag och Lina hem till Lina och kikade på några OC avsnitt sen slockna vi!

Vaknde ca 12 idag sen begav jag mig till Syrran för hon skulle med hem idag och n snart ska vi grilla och käka en massa god mat!


image22

Tilde, Jag och Lillebror på ett hörn i Tylösand föt två år sen!


Puss/ R




Morgon kur?!

Har nästan nyss stigit upp ur sängen, jag vet, klockan är snart två men som jag skrev igår var jag helt slut och det verkar hålla i sig även idag.

Ska snart åka till jobbet så jag måste piggna till nu, så jag sätter i iPoden i högtalarna och fixar iordning mig till lite Fall Out Boy , var så länge sen jag lyssna på dom så det är på tiden nu. Så men bra musik ut högtalarna borde jag bli pigg!

SÅ nu måste jag stänga av datan så jag inte sitter här och glömmer bort tiden!!

Puss/ R







Tröttis

A det kan man verkligen säga jag är helt slut, jisses vilken dag det har varit. Började men att jag cykla (sov hos tilde och hon bor 1.30 min från skolan) sen hade vi håla i nästan två timmar så vi cykla hem till Lina och stekte i solen! Sen tillbaka till skolan och ha matte sen sluta vi, då begav vi oss ner på stan för jag skulle möta mamma och min lillebror på stan, och emma och lina och sofia skulle fika (avundsjuk) men iallafall. min lillebror är 11 år och mamma köpte ett par lacoste skor åt han förra veckan, jag är lite klyven om vad jag tycker om sånna skor men eftersom han bara är 11 så antar jag att det är okej, det jag skulle komma fram till var att jag tycker han borde äga ett par converse så mamma gick med på att åtminstonde kolla på ett par sånn åt han.
Det hela slutade med att Anderas fick ett par svarta låga converse och jag utökade mitt lilla föråd (vita och mörkgråa med att) JAG FICK ETT PAR LÅGA MARINBLÅA! Jag älskar min mamma!

Så nu är  jag så glad så glad över mina nya converse och jag känner på mig att jag kommer använda dom mycket. inte mer än mina vita för dom älskar jag!
image21

Kom nyss hem från en mega lång arbetsdag, fick lov att börja en timme tidigare för det  var så mycket kunder (löning, fint väder bland annat) så jag har jobbat från kl15-22 så nu är jag HELT slut och nu ska jag sova.

Imorgon jobbar jag också 15-20, får se om jag orkar göra något efter sen det visar sig!

Godnatt gott folk!

Puss/ R




Kvällsmacka

Just nu sitter jag i syrrans lägenhet och kikar på lite tv. Vi har nyss ätit mat, vart baguetter med rostbiff och potatissallad. mumma!

Dom har fått fin ordning i sin lägenhet så nu börjar det likna något. Kan fortförande inte fatta att Tilde inte bor hemma längre men det är väl så det är. jag vänjer mig väl om ett tag!

Imorgon blir nog en bra dag, Ska ju fika med Sara sen ska jag jobba mellan 16-22 sen kommer jag vara helt död och sen på lördag ska jag också jobba, så det blir en lugn helg men jobb! Men det funkar för mig det med!

Puss/ R




företagsekonomi?!?!?!

herregud ska det verkligen behöva vara så här svårt?! jag blir tokig, vi får en massa uppgifter som vi ska göra på datan men inte fan förklara vår lärare hur man ska göra utan det ska man lista ut själv lätt när man ALDRIG har gjort det förut!!!

Så nu ger jag upp...

Idag efter skolan ska jag hem till mormor och morfar sen ska jag på möte med konståkningen sen ska jag ju sova hos Tilde!


Puss/ R




Just to keep us warm

Som jag har skrivit dom senaste dagarn var även denna en super dag!

Började men att jag kom till skolan och dom två lektionerna som vi har på onsdagar var inställda. Så eftersom jag och Sofia hade möte med Stadium idag så gick vi ner på stan och fick skjuts av Sofias pappa! Sen var vi möte sen kom min pappa och hämta oss och sen åkte vi till en läkare för att kolla så allt var bra och det var det!

Väl nere på stan sen köpte vi en varsin sallad på Vivaldi och sen gick jag, LINA, Emma, Sofia och Carro ner till Vasaparken och satt där i solen och käkade mat och drack en massa COLA! (min förbjudna kärlek)
Det var riktigt trevlig och det brändes på benen.

Sen vart den en liten runda på stan men sedan hamnade även vi på Waynes Trevligt Trevligt!

Efter det så åkte jag och jessica hem och nu sitter jag här helt slut och trött!

Även denna dag får toppen betyg och på tal om betyg jag MÅSTE skriva ett arbete nu!

image20

Idag såg jag ut sådär! Jessica tycker min kjol är ful men det tycker inte jag för jag är kär i den!
(jag vet att jag har glasögon inomhus men vafan måste kolla så det ser bra ut även med dom på)

Ps. det är min lillasyrras rum, hon tycker om vitt och rött Ds.

Imorgon ska jag övernatta hos syrran så det blir skoj!


Puss/ R








Vilken underbar dag!

Jag är så glad så glad över detta väder!

Dagen idag har varit helt underbar!

Började men att jag ringde och bokade om en läkar tid tills imorgon, sen gick jag ut och käka frukost och läste tidningen i solstolen och satt i iPoden i högtalarna, kan knappas få en bättre start på denna tisdags morgon. Underbart underbart!

Sedan ringde jag syrran och frågade om hon hade lust att luncha med mig på stan och självklart ville hon det!
Så det vart en sallad på waynes sen drog jag och tilde en runda på stan! Sedan bar det av mot hennes lägenhet och så solade vi på balkongen, riktigt skönt!

Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem, så nu sitter jag här och ska försöka skriva ett arbete.

Denna vecka är ganska lugn och på fredag ska jag förhoppningsvis träffa min Sara! Det var så länge sen nu och vi blir sittandes i flera timmar på fiket för det finns så mycket att prata om, Men jag älskar sånna dagar!

image18 

Japp så såg jag ut idag,
Stentvättade jeans från cheap monday, nya skinnjackan, randig tröja (morsans) och svarta wayfarers från kicks.


image19

Tilde var cool i sina mönstrade tights!



Puss/ R




sol sol sol sol och icetea!

jag älskar solen
jag älskar icetea
jag älskar sommarkläder och fan vad jag älskar varmt väder!

Dagen idag har varit helt undeeeerbar, satt på waynes hela dagen i solen med sofia, lina, johanna, frida och Emma. Helt underbart! Nu vill man bara ha sommarlov så man slipper allt i skolan. Men det är ju inte så väldigt långt kvar plus att detta sommarlov är mega långt och det är mitt sista sommarlov ever! Känns bra att säga så !

Denna vecka är endå ganska så ska verkligen inte klaga.

Jag har inte roligt att skriva om jag ville bara säga att jag älskar solen!

image17

Holland. SOL men mega stora bokstäver! Andrea, jag och Micca


Puss/ R



excuse me if i´m rude

Jag mår hur bra som helst! Ville bara säga det. Och det har inte med att göra att bakis känslan har försvunnit utan detta underbara väder! Jag bli så glad att det inte går att beskriva!

Gårdagens bravader får en stor stjärna och ett litet plus i kanten för det var otroligt trevligt, Kvällen började hos P där vi även stannade in på småtimmarna. Jag har träningsvärk i mina vader för vi dansa så mycket, Eller vet inte om jag kan kalla det dans utan mer "släppa loss och tappa kontrollen" Men kort sagt mycket mycket trevlig kväll.

Dagen idag började men en promenad till Tilde och där jag äntligen kunde duscha håret! Så jag var där ett tag och hjälpte storesyrran men tvätten. Ser lite komiskt ut när hon står där och stryker. Men men sen bar det av till stan och personalmöte. Mycket bra möte!  (fick reda på att chefen läser min blogg) haha. Nej men allvarligt jag stortrivs där och ser fram emot att jobba mer! Riktigt trevliga individer!

Nu ska jag fortsätta med min städning som jag har lovat mamma och eftersom jag inte sov hemma inatt råkade jag lova lite mer saker när jag ringde henne inatt, TYPISKT ! Så det är bara att sätta igång. iPoden är i högtalarna så det är bara att tuta och köra!


Puss/ R



Nu är det fäst!

Jag är helt slut! Har jobbat mellan10.16.30 och från 8.30 imorse var jag på möte! Men nu ska jag inte vara sån det är ju fest lördag idag! Jippi!

Så för en minut sen sprang jag runt som en galning och leta kläder och skor och prata med allt och alla känns det som, men nu är jag kla och inser att jag kankse inte hade behövit stressat! Men så är det alltid men se det från den ljusa sidan, jag hinner blogga lite!

Ska bli riktigt roligt ikväll. Ska bli kul att festa med alla nära och kära!

Nej nu ska jag väl ta och bege mig till Patte och önskar mig själv en rolig kväll!

Ses i dimman! Puss/ R




Äntligen Fredag!

HELT underbar dag, solen skiner och jag slutade kl halv 11 idag! underbart underbart!

Efter det långa skoldagen gick jag, Lina, Sofia och Carro ner på stan och förberedde oss för en fika!
Väl inne på wanyes kom även emma och Ida sen även Louise, Amanda och Camilla. Mycket trevligt och Lina fick äntligen sin efterlängtade icetea peach!  Sen efter tag kom mamsen och hämtade mig för vi skulle shoppa lite.

Så idag har jag köpt: en rouge från Face, en blommig klänning, en vit tryck t-shirt, en korallblå klänning och en jätte sommriig gul kofta! Men det absolut bästa var: SKINNJACKAN! yes jag fick den! tusen tack mamma och pappa!
Den är super snygg och nu längtar jag tills kan ska använda den.

Kvällen idag bli lugn med tacos för familjen Körkkö sen ska jag sova för jag ska vara på ett möte imorgonbitti kl.8.30 på Rocklunda så måste upp tidigt, sen ska jag jobba från 10-16.30 och efter det hoppas vi på en grillkväll hemma hos Sofias pojke! Det är ju snart sommar så varför inte börja lite smått?

Var hos doktorn idag och allt läker som det ska så idag kunde jag ha två skor wiie!

Nu måste jag städa mitt rum, hållhaken för att jag skulle få skinnjackan, (mitt rum går knappt att gå in i för tillfället så det är inget litet straff) Så måste återgå till det och städa som aldrig förr!

Puss/ R




Bra dag

Vilken dag! Underbart väder om man sitter där det är lä, känner att sommaren är på g och då bli jag såå glad! Längtar verkligen, blir ju 18 och grejer i sommar!!!

Kom nyss hem från mormor och morfar. Jag och morfar fikade! Så roligt då man åker därifrån då slinker det ner en peng från mormor! Tycker om min mormor!

Studsa runt på kryckor idag i skolan, mindre roligt men vafan det är ju bättre att skiten läker, så imorgon ska jag in igen och så ska dom kolla så det läker bra!

Satt och kollade på min måste lista denna vecka och det ända som jag har lyckats med är att ringa Anders och boka möte (fast det gjorde Sofia men ändå) sen sjukhuset, det har inte blivit nått plugg och gymkortet ska jag skaffa på måndag för då ska jag träffa en som jobbar där.


Jag börjar bli så slö. Jag cyklade inte till skolan imorse utan mamma fick komma och hämta mig. Nu är det fan skärpning!


Puss/ R



Torsdag

God morgon!

Usch det blåser ute och jag ska cykla 6 km till skolan sen 6 km hem..! Men jag får helt enkelt se det som ett vanligt träningspass! Så är det när ens föräldrar vill bo vid vattnet!

Nej nu måste jag göra mig klar och komma på hur fan jag ska göra men min fot eftersom jag inte får på någon sko och jag hittar inte en enda toffla i detta hus!

Bra morgon!?

Puss/ R




Kvällens sysselsättning

Just nu sitter jag i köket och kikar runt på en massa klädhemsidor. Hade inget bättre för mig och jag har förälskat mig i en hel del saker, dels en bikini och ett par klackar från Victoria Secret och sen en klänning från American Apparel och en massa mer! Men sen vakna jag! usch kan jag bara få min dumma lön så jag ska shoppa lite...

Men man blir inspererad och det är ju alltid roligt!

Jag och min kompis David var och kikade på fotboll för ett tag sedan, Det var Barkarö herrlag mot Fagersta! Barkarö vann!! Anledningen till att vi gick och kollade var för att matchen var precis utanför mig nästan så jag haltade iväg mig dit men det var riktigt skönt att få komma ut ett tag, blir tokig av att bara ligga hemma. Så därför ska jag cykla till skolan imorgon och göra engelska nationella sen cykla hem! Ska bli skönt att få röra på sig lite!


Måste sova nu hörs imorgon!

Puss/ R




slapp dag

idag har jag gjort absolut ingenting och that suck! Det är skönt att vara ifrån skolan ibland men det är skönt fram till kl3 typ sen håller jag på att ruttna. Men det är väl så det är..

Och inte kan jag träna häller och det suger! Men får ge gärnet sen när jag får börja träna igen!

Insåg även idag att det är väldigt tomt här hemma utan Tilde, hade inte insett att hon faktist har flytta hemifrån fören idag! Det är skit tråkigt men jag är ändå glad för henne och Tobbe! Miss you sis!!


Nej nu ska jag duscha för det har jag inte gjort på ett tag känns det som. får se om det blir någon skola imorgon!


image16

Den bjuder jag på! Det är från nu ihelgen, jag och Sofia!
Jag har på mig skor från H&M, svart klänning cheap monday, väska Friis, pälsmössan vintage ;)


Puss/ R







Jag hatar..

SPRUTOR! fan vad jag hatar sprutor det finns inte ord till hur mycket jag hatar dom! USCH!!!!

Jag kom nyss hem från sjukan och jag har opererat min stortå. skit äckligt jag vet men det är bara det att jag HATAR sprutor, så crybaby var bara förnamnet på hur jag betede mig därborta! Men men nu är det över och det är jag himla glad för! Min tå är lika stor som en, ja jag vettefan men den är stoooor och det är bara för allt plåster och skit jag har runt den! Så jag kommer inte kunna ha några skor på mig så jag vet inte hur jag ska göra imorgon till skolan!?!!?

Så dagen idag bli lugn och en massa OTH och imorgon ska jag till Njoy och skaffa gymkort!

Puss/ R



åå!

And I cast a spell over the west to make you think of me, The same way I think of you. This is a love song in my own way. Happily ever after below the waist.


We might've said good byes just a little soon...





If I hurt you than I´m sorry..

O vilken härligt måndag! Kom nyss hem från skolan för vi slutade kl12 idag för vi hade ingen engelska! Så idag ska jag inte göra någonting bara slappa!

Igår när jag kikade på OTH hela dagen så kom jag fram till som så många andra gånger att det är mycket lättare att utrycka sig på engelska än på svenska, för ibland låter det såå töntigt på svenska så man dör men på engelska låter det så jävla bra, oträttvist! Ta tex: I gave you my heart now am begging you not to squeeze it. Men på svenska blir det: jag gav dig mitt hjärta nu ber jag dig att inte mosa det! Fattar ni poängen!? Nu kanske det finns värre exempel men det är fint sagt, på engelska!

Nej nu blir det lunch, ska nog fixa iordning någon god sallad för jag såg att vi hade avokado hemma. mums!

Puss/ R



Ny vecka

Imorgon är det ny vecka och en massa saker som man måste göra. En viss person säger dock att det ända vi måste här i livet det är att dö. Tycker det är lite väl deprimerande! Så det skiter vi i och går till de saker som jag måste göra den här veckan:

Måndag: Ringa Anders och boka möte med han (Sofia vi får inte glömma det!)
Tisdag: Sjukhuset...
Onsdag: Skaffa gymkort eftersom jag inte kommer kunna vara med på försäsongen på ett tag
Torsdag: Plugga en massa och träna om jag nu skaffar gymkort
Fredag: Inte ett skit, gå till skolan och njuta av att det snart är helg. Kanske träna då!
Lördag+Söndag: Dom två dagarna kan man inte riktigt bestämma det brukar lösa sig under veckan som går!

Idag vart det ingenting gjort, usch skulle verkligen behövt hämta cyklen plus att jag borde ha städat mitt rum men tanke på att jag har tappat bort en massa kläder men dom ligger säkert i mitt rum någonstan gäller bara att ta sig tid och leta efter dom. Så dagen idag spenderades men en massa One Tree Hill avsnitt, Patetiskt kanske men jag älskar det ju! Lets face it, om man har fastnat för något är det jävligt svårt att låta bli det, var det än gäller!

Såg på aftonbladet idag att dom har hittat Engla och att mördaren har erkännt, hur fan kan det gå så jävla snett för någon att man mördar en tioåring flicka, inte nog men det han har mördat en till!



Puss/ R



Sunday

Jag älskar söndagar, man kan sova hur länge man vill och det finns inget som man måste göra. Det sistnämda kanske inte stämmer men tanka på att mamma kommer döda mig om jag inte städar mitt rum så det är nog bäst att jag gör det, sen måste jag hämta hem min lillasyrras cykel som är hemma hos Jessica. Det är vislingen bara 100 meter hem till henne men det är just det.. det är för nära så det känns onödigt!

Så jag ångrar mig nog när jag sa att man inte behöver göra något!

Igår vart det iallafall en hemmakväll för min del, kännde att jag verkligen behövde det och det var otroligt skönt!


Så måste nog börja städa rummet kommer att ta hela dagen....

I learn to play on the safe side so I don´t get hurt again


Puss/ R



Pälsmössan!

Nu sitter jag här super sliten och helt slut för att inte tala om hur mina fötter mår!

Kom nyss hem från jobbet,10-15. Gick väldigt bra idag trots att skallen kanske inte alltid var med men..

Gårdagen var iallafall mycket trevlig! Kvällen började hos Sofia. Där var Amanda, Louise,Camilla,Isabell, Jessica och jag och Sofia då. Vi insåg hur mycket vi saknade sommaren men försökte göra det bästa av situationen.. fast tequilla är inte samma sak som turkiskpeppar shot! Hade på mig mina favorit skor, ett par blommiga sky höga klackar där av mina smärtor i fötterna, men vafan dom är ju såå snygga! (skorna)

Sedan bar det av hem till Anna och där var ju temat huvudbonnad. Fanns några riktigt coola bonader och det var fler än jag som hade dragit fram pälsmössan från i vintras. Bullen och Lousie var snyggast med sitt mega stora svarta afrokrull! Vart en hel del dans, "djupa disskutioner" och mycket mer. Kvällens skönaste var :
Ursäkta ni är fula!

Kvällen slutade men att jag,Jesscia och David tog sköna bussen hem och sedan var det godnatt!!

Fårse vad som händer ikväll,kankse blir det en sväng till syrran för dom ska festa! Men eftersom jag inte är 18 år fyllda än så slutar ju min kväll alltid mycket tidigare! Men vi får se skulle vara skönt med en lung kväll också. Men det visar sig!

Gårdagens bilder kommer sen!

Puss/ R




Helg!

Yes, nu är det äntligen helg och ikväll är det fest TEMA huvudbonnad! Ska bli riktigt skoj, så nu måste jag packa ihop lite saker, bestämma vad jag ska ha på mig. vafan ska jag ha på mig??

Idag har jag varit i skolan hela dagen och inte gjort nått speciellt sen kom pappa och hämta mig i skolan sen åkte vi och kikade på en skinnjacka till mig, har pekat ut vilken jag vill ha så hoppas hoppas jag får den! 

Så nu alltså är det lite käk och sen åka till Sofia till årets förfest! 

Ses i dimman!


Kvällens tipsNär dom fula killarna på festen börjar bli snygga då är det fan dags att gå hem!!

Puss/ R 



The world spins madly on!

Ja nog fan gör den det!

Jessica gick nyss hem. Vart en hel dag med henne, riktigt trevligt! Hade en del att prata om både bra och dåliga saker men gud vad jag tycker om henne!! Kanske lite dryg då och då men vafan det är ju Jessica Lange!


image15
I sommras då Jessica och jag var "husvakter" åt robert som bor mitt i stan (vi hade inga fester nejnej)


Shoppa även lite idag, det vart en svart cardigan och en vit tryck t-shirt!

Var ju och sola idag och jag har min data på ett sminkbord men en spegel ovanför så varje gång jag tittar upp ser jag en röd räka! Hade ju inte solat på ett tag så får väl skylla mig själv men även fast jag är röd så känner jag mig endå fräschare än då jag är helt blå för jag är så vit! Nej men så farligt röd är jag inte!

 Vad händer i helgen då? Ja, det vettefan hur det blir. Blir antingen fest imorgon eller så ska jag bara ta det lungt för jag jobbar på lördagmorgon börjar kl10! Sen på lördag jobbar jag till 3 sen blir det nog lite party i the apartment men Tilde vet inte om det än... Iallafall på söndag ska jag såå vila. Känner att jag verkligen behöver sova ut och bara ta det lungt!

Så nu ska jag duscha sen läsa igenom geografin som vi ska ha redovisning med imorgon sen ska soova!

En sak till bara, jag hatar detta jävla väder. Man tar tjocka vinterjackan på morgonen för det är kallt och man håller på att frysa ihjäl men sen mot en kl 3 då man vill gå på stan håller man på att svettas ihjäl istället! Sen helt plötsligt från igenstans börjar det regna! Hejja Sverige!


Jag måste lära mig att inte skriva så långa inlägg för det orkar man ju ändå aldrig läsa!


Puss/ R



Stackars Lina!

Det är så synd om Lina hon är sjuk och jag lovade att skriva det på min blogg, eftersom det är så många som läser den! Så Lina krya på dig!

Idag har jag haft balett i skolan, riktigt roligt! Sen gick jag och Sofia och solade, behövdes verkligen är ju mer blå nu än vit! Usch kan det bara bli lite sol så man kanske får känna sig lite fräsch!

Sen nu har vi företagsekonomi som vi ska ha prov i snart men som tur är har jag fixat en hjälplärare till mig...

Efter skolan idag ska jag ner på stan med Jessica och kika på lite kläder till helgen! Fick lite fickpengar av mamsen så det var ju hyggligt!

Nu måste jag nog jobba lite!

puss/ R



Jävla Sverige väder


Jag blir såå trött på detta väder! Hade lagt undan vinterjackan för gott men NEJ då måste man dra fram den igen! Usch och fy och blä!!

Dålig dag är bara förnamnet på denna dag, Det ända som har vart bra var att  jag åt lunch idag på stan med Sofia, Lina och Patrick. Det var riktigt trevligt och gott, en sallad på Vivaldi! Mums. Men sen har det bara gått utför. Prata med min mentor och ligger inge bra till i tre ämnen....

Ska iväg och träna nu så jag får ut min agretion! (hur det nu stavas)

Puss/ R






Dagens sysselsättning..

Sitte och håller på med ett kollage från förra sommaren. Deprimerande jag vet! Anledningen till att jag utsätter mig för att kolla på alla bilder från sommaren är att jag vill jämföra förra sommaren men den som kommer nu! Plus att jag har hundra miljontals bilder som tar en massa plats sen att det blir snyggt! Ja jag vet att jag kankse har för mycket tid över men nu har jag ju knappt haft några träningar och idag var det den sista på is för den här säsongen. Sen drar försäsongen igång om två veckor sen v24-25 är det isträning och uppladdning inför Tjeckien!

Jag borde egentligen inte hålla på men det här kollaget utan göra klart geografin saken är den bara att jag tycker geografi är super tråkigt!!

Jag tycker mycket om sommaren!!
image17

Skolavslutningen i ettan! Jag,Emma,Sofia och Lina

image18

Adam, Enis och jag

Puss/ R



God Morgon!

Har nästan precis stigit upp ur sängen och sitter i köket och käkar frukost. Nej jag skolkar inte jag börjar inte fören kl1 på tisdagar! Men jag ska till skolan till en halv 12 för vi har ett arbete som vi måste göra klart, Sen har jag lift på gympan ska bli skönt att bli helt slut, sen är det dans (IV-val) jag har åkt konståkning i hela mitt liv men jag kan verkligen inte dansa men det är väldigt kul att prova på! Sen efter dansen är det bara att springa till Rocklunda och ha en och en halv timme is sen fys! Det blir att träna hela dagen men det behövs verkligen!

Tränade igår på is för första gången på ett tag nu och gick mycket bättre än mina förväntningar!

Nej nu måste jag kila iväg till skolan!


image16

Det  var bättre förr! Inte fan får jag sån fin tårta nu när jag fyller år häller!!


Puss/ R



?

I can't imagine all the people that you know. And the places that you go When the lights are turned down low, and I don't understand all the things you've seen. But I'm slipping in between you and your big dreams. It's always you, in my big dreams.
And you tell me that its over. Wake up lying in a patch of four leaf clovers. And your restless, and I'm naked.You've gotta get out. You can't stand to see me shakin' No, could u let me go?
I didn't think so
And you don't wanna be here in the future. So you say the present's just a pleasant interruption to the past. And you don't wanna look much closer cause you're afraid to find out all this hope you had sent into the sky, by now, had, crashed.And it did because of me
And then you bring me home
Afraid to find out that you're alone, oh and I'm sleeping in your living room but we don't have much room to live...

/ R



A new day!

Ibland älskar jag måndagar. Hatar dom egentligen bara för man är helt slut efter helgen och har inte hunnit sovit ut och man ångrar sig på måndagen att man inte gick och la sig tidigare i går. Men så är det alltid och man eller jag iaf lär mig aldrig. Men idag har det varit en bra dag en så länge. Var hos tandläken och fick glada besked. Åker sedan till skola och får reda på att vi ska ha prov i företagsekonomi mindre roligt men sen får vi även reda på att vi inte har någon engelska så vi slutar vid en kl 12, Då var det bara att dra en runda på stan och sen fika jag med Lina och David. Det kanske inte är någon toppen dag men jag har inte behövt tänka något utan det bara flöt på bra idag. Sen nu då jag kom hem satt jag mig framför datan och fixade med en massa saker med konståkningen och nu är det klart så nu behöver jag inte göra något mer idag.Otroligt skön känsla!

Kanske ska prova det oftare att verkligen sätta sig och göra saker på en gång istället för att skjuta upp det flera dagar och sen inser man att man har fler saker och göra och man hinner inte ens med hälften!

Så nu ska jag kika på one tree hill och sedan åka och träna. Är så sugen på att träna så det är inte klokt!

Sen ikväll är det ju prison break, tycker dock att det har spårat ur man orkar knappt kolla längre men samtidigt vill jag ju vet hur det slutar!

Puss / R



Mistake, my new best friend?

Nu är även denna helg avklarad, hänt både bra och mindre bra saker!

Gårdagen jobbade jag ju för första gången på mitt nya jobb, gick faktist riktigt bra tror nog att chefen är nöjd! Det var riktigt roligt och nästa lördag ska jag jobba igen. Ser fram emot det!

Eftersom jag och Tilde jobbar på samma jobb och slutade sammtidigt så vart det en runda på stan för att jag insåg att jag inte hade ett par hela eller ett par svarta strumpbyxor överhuvud taget i min garderob! Så det vart att köpa ett par sånna sen hem till Tildes&Tobbes lägenhet och duscha och fixa sig inför kvällen, Hann men att käka lite tacos också! Sen gick jag hem till Lina för Sofias skulle komma och hämta oss där och köra oss till Jessica !
Så jag, Sofia,Lina och Emma kom lite sent men tanke på att vi fyra aldrig kan passa tider men det var lungt tycket Jessica. Sen vart det paketöppning, tacospaj och en massa marängsviss! Otroligt trevlig var det och Jessica älskare våra paket som vi hade köpt! Sen var det bara att korka upp och festen började på allvar! Nej då men det var trevligt vart en ganska mycket dans och det var mycket trevligt!
Sedan bar det av till stan där min kväll slutade och alla andras också tror jag. Sen kommer rubriken men det ska jag inte gå in på! Ska bara säga att jag hemst ledsen och hoppas inte det kommer förstöra något!

Imorse iallafall kika jag och Lina på Eva&Adam. Det är helt sjukt att man tycket det var så bra då man var mindre men gud vilka dåliga skådespelare dom är egentligen, men det är hur kul som helst och kunde inte sluta skratta!Vet inte om det var Eva&Adam eller om det möjligtvis var något annat som spökade så här dagen efter!

Resten av dagen har jag vart i lägenheten, Mamma kan inte låta bli att städa den!

Sen var jag hos min moster och morbror sen bar det äntligen hemmåt! Och nu när jag kom hem fick jag en present av pappa. Ett par nya iPod hörlurar! Stort tack för det behövdes verkligen.

Nu har jag skrivit för mycket så...




Fuck off my new friend!


Puss/ R



There is someting about the past..

Ja det är väl det antar jag. Jag ska inte klaga över hur jag har det nu för jag måste erkänna att det är väldigt bra nu med allt, Kanske inte skolan då men den har aldrig riktigt gått så bra så jag har inte så stora förväntningar där. Jag menar allt annat runt om. Men, det finns alltid ett med, det som är annorlunda nu är att jag kan inte släppa det. Det känns som om det alltid kommer vara där och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Det som är bra med det är ju att allt jag gör som jag relaterar till det gör jag kanske annorlunda bara för jag vet hur det kommer sluta annars. Låter kankse väldigt konstigt men jag vet inte hur jag ska beskriva det. Men det är så det är men det som är dåligt med det är att jag vet hur jag ska bete mig när jag hela tiden kommer ett steg närmare, det här vart ju bara helt förvirrande och låter som jag har stora problem det jag menar är att allt du har gjort förut gör dig till den personen som du är idag! och det vill jag tro på, både gott och ont.

Nog men det seriösa, imorgon är det ju första dagen på nya jobbet! sen är det hem till syrran och tobbes lägenhet och fixa ordning sig och förfesta lite sen är det ju super mega kalas för Jessica! Ska bli hemskt roligt och ser verkligen fram emot det! Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig blir kanske en runda på stan efter jobbet eller så tar jag bara nått av Tilde. det brukar lösa sig!

God natt / R



One Tree Hill

Sitter och kollar på One Tree Hill! Har redan sett alla säsonger och håller ju på med säsong 5 men under tiden dom nya avsnitten kommer ut har jag börjat kollat om allt. Är på säsong 2, ganska patetisk kanske men gud vad jag älskar den där serien. Min lillebror (11år) satt också med och kika och han börjar fastna för det han med vet inte om det är bra eller inte men han lär sig ju engelska!

Tog ju en runda idag på stan som sagt. Vi köpte 18 års present till Jessica och det vart nog riktigt bra! Hon kommer älska det! Sen köpte jag även ett par örhängen och en blus till mig själv.

Nej nu ska jag äta sen duscha sen sova är helt slut!

Imorgon får vi se vad som händer, blir väl en fredagsfika sen bara ta det lungt. Lördag är det fest! Fira Jessica ju sen på dagen ska jag jobba!

Puss/ R



skola!

Just nu sitter jag i skolan och har företagsekonomi. Roligt! Vi håller på med dubbel bokföring och det är inte lätt kan jag säga! och inte är det speciellt roligt eftersom jag håller på att skirver här.


Att göra idag:

 ♥ Gå ner på stan efter skolan och fixa present till Jessica
 ♥ Shoppa kläder till mig själv!
 ♥ Lämna lite saker i lägenheten
 ♥ Träna 

japp det är väl det som jag ska göra idag, måste nog jobba lite nu!

Puss/ R




 


Sverige Pussas och Kramas

Jag bara älskar Björn Gustafsson! Han är för jävla roligt och nu kommer jag verkligen vara bänkad framför tv då det är Sverige pussas och kramas!

Nu på kvällen satt jag och mamma och parata om allt. Hon började gnälla på ungarna på sitt jobb och jag satt och gnällde över alla lärare och allt i skolan, Gud vad vi verkligen klagade på allt men det var väldigt skönt!
Det vi kom fram till var att alla bara tänker på sig själva, det är fan bara jag ska tänker på mig själv?

God natt / R




You can see much better with the light on!

Jag kom nyss hem från skolan och idag fick vi tillbaka vårt matteprov som vi hade i måndags, gick bättre än jag hade förväntat mig men inte tillräckligt bra!! usch sen snart är det nationella i matte så man lär ju plugga en hel del men när ska jag ha tid med det? För nu ska jag äta sen åka och träna.

Ska bli så skönt att börja träna igen har inte gjort det på ett tag men nu har vi ju is (japp jag åker konståkning) mycket längre tack vare att VIK gick till kvalserien så nu är det bara att köra på stenhårt och sen är det ju en vecka i sommar i Tjeckien på läger. Ska bli grymt kul!

Imorgon har vi bestämt att vi ska köpa en present till min klasskompis Jessica för hon fyller 18 och ska ha party i helgen., men jag är såå dåligt på att komma på vad man ska köpa. Man vill ju att det ska vara speciellt för hon fyller ju ändå 18 men det får lösa sig imorgon. Sen såg jag på mitt kontoutdrag att jag hade mer pengar än förväntat så det blir nog antagligen lite shopping till mig själv!

Var även i lägenheten idag (tilde&tobbes) och dom har faktist fått ordning på den och ser riktigt bra ut. Nu väntar bara jag och Lina på inflyttnings festen men den lovade dom skulle bli av då soffan kom. Och den kommer på måndag så nästa helg då du!

Nej måste kila!

image11

Insåg även idag hur mycket jag saknar dig SARA!

Puss/ R




Helgen

Min dator har vart hel knasig så har inte kunnat bloggat på ett tag men nu funkar allt som det ska, tack för det annars rasar hela min värld samman. Inte för att jag inte kan blogga (så fast är jag inte än) utan för hela mitt liv är på datan, scheman, träningstider, skolarbeten och sånt roligt!

I  lördags hade ju lillesyrran lite fest och det gick väldigt bra, trodde det skulle spåra ur totalt, men jag och min kompis David var ju där och höll ordning på allt så allt gick som det var planerat! Jag och David drack lite öl och vin och kollade på Saltkråkan, vi hade en sn otroligt bra koll på precis allt!

image10

Jag och David! Jag har på mig en t-shirt från Fashion Against ADIS (hm), stentvättde jeans från Cheap Monday och glajerna är från second hand, (frida var kär i dom så jag lånade ut dom ett tag)


På söndagen vart den en lååång promenad, behövdes kan jag säga!
Resten av dagen vart lugn och på kvällen kom resten av familjen hem från Åre.

Idag har jag varit hemma hela dagen börjar bli sjuk! Så jag har bara kollat på One Tree Hill hela dagen.

Jag läste i tidningen idag att man skulle förbjuda socker på komunala ställen eller var det var skumt?!?

R


RSS 2.0