Morgonpigg?

idag skulle jag gå upp tio över åtta, för mamma skulle komma förbi mig här så skulle jag skjutsa henne till jobbet för att sen får jag ha bilen hela dagen, och det är precis det som jag har gjort. Plus att jag var så hurtig att jag gick ett varv i spåret också. Nu är jag jätte pigg, men min käre pojkvän är inte det och jag vill åka till ikea men jag får väl ta och väcka han snart.

På söndag åker jag till england i en vecka, min kusin i edsbyn ska åkt till min kusin och hennes familj i england men han är för ung för att flyga själv, man måste vara 16. Så då får jag ställa upp och självklart gör jag det. Dom bor typ en  och en halv timme utanför London men jag hoppas att vi åker dit någon dag. om inte annat får jag väl åka dit själv. Nej nu ska jag göra lite frukost sen ska jag väcka den sovande. Ciao



Driverlicens



Jag har ju inte skrivit på ett tag och en anledning är ju att jag har pluggat så mycket till körkortet, men nu ska jag med glädje medela att JAG TOG KÖRKORT IDAG!!!! hurra för mig, vuxenpoäng!. Nu är det bara ett jobb som fattas, men fy fan va skönt det känns.

Körde runt lite själv nyss och gud vad kul det var! Lite pirrigt men imorgon blir det att åka runt och det är nog inte fören då jag inser att jag faktist har det.

Nej nog om det, annars har det inte hänt så mycket. Helgen var fylld med roligheter. Firade Frida i fredags,( säg den meningen fort, många F) Iallafall det var skoj sen gick vi till å sen på lördagen åkte vi till sthlm fram och tillbaka sen på kvällen firade vi johans mamma och sedan bar det av till å igen. Skoj hade vi!

Nu ska jag börja laga någon form av mat, Ciao





Vi drar till Gagnef

Hej bloggen! var ett tag sen nu, men som jag sagt så krånglar internet men det ska vi snart fixa så då kommer jag igång igen. Iallafall så ska vi snart åka till Davidas stuga i gagnef. Skoj skoj!

Nej nu måste jag packa, Ciao



hipp hipp hurra!!

Vad vi är glada idag att du har födelsedag, att du har födelsedag precis idag, HURRA HURRA!!!

GRATTIS TILDE PÅ DIN 21-ÅRS DAG!!


 



Har ni träffat Vincent, min kattunge!




hej

Tänkte ta och skriva lite här i bloggen, var ju trots allt ett bra tag sen. Idag har jag varit och lunchat med sofia och louise, mycket trevligt. Gick även en liten runda på stan men jag är så sjukt less på västerås utbud av kläder. Vill shoppa en hel ny garderob, eller dock hittade jag ett par snygga skor, men som sagt har man inga inkomster har man häller inga utgifter. måste kanske skaffa mig ett jobb trots allt. Men jag har liksom fastnat i att inte göra något, trivs med det men kanske inte i längden. Vi får se helt enkelt.

Och nu är det inte långt kvar tills min teroi och uppkörning. skoj skoj!

Sen ser jag fram emot helgen också, hoffmaestro på oliver på fredag. Äntligen händer det något. Nej från och med nu ska jag börja blogga igen.. har inte så mycket att skriva om men men Ciao


kär och galen är jag!


RSS 2.0