klädshowen

Idag då jag kom hem från skolan har jag hållt på och sytt kläder till klädshowen nästa vecka, det roliga är att det vart riktigt bra och tvärr så får jag ju inte avslöja vad vi ska vara, men kul ska det bli!


Men nu är jag iallafall klar men det och ligger och stirrar på min garderob och inser att jag har tröttnat på allt, vill ha vill ha vill ha en massa nytt snyggt, har flera plagg som fortfarande har prislappen på, men jag har redan tröttnat på dom och då har jag inte ens haft det på mig, nej nu vill jag ha en helt ny uppdatering men massa snygga t-shirts, shorts, eller ja allt egentligen,
Ska ju till sthlm på lördag och kika på marathon så då hoppas jag att vi hinner med en runda så kanske man kan hitta något som piggar upp garderoben. HEj!



need a little time to wake up

Godmorgon! Har legat och pluggat nästan hela natten ( känns det som) så jag är så trött nu, jag och david ska cykla till skolan idag, men det är bara det att det blåser storm ute, kul kul.
Så tjugo över ska vi bege oss men jag är redan klar, usch har religions provet nu på  morgonen, ska väl läsa lite tll nu...





What if I had never let you go?

Det finns vissa saker som jag blir tokig på, ett exempel är när jag bara måste säga en sak fast jag vet hur fel det kommer låta när jag säger det,

Men strunt samma, det kommer nog fram förr eller senare iallafall, Annars då? Längtar som sagt till helgen, och idag hade vi tre prov, imorgon ett, och på fredag två st prov! Och nu kom jag på att två arbeten ska in innan fredag, men sen sen då jävlar är allt slut.
Fast nu: Vänner säsong4, Världsklass!'






I would understand,

Ser otroligt mycket fram emot helgen, på fredag är det elba, och hittade en maxi dress idag som jag ska ha då, och sen på lördag ska tobbe och gurra springa marathon så vi åker upp dit och kikar på det. sedan på kvällen blir det utgång. Som sagt ser fram emot den,

Just nu sitter jag och lyssnar på jumper, Third Eye Blind och pillar i naveln typ. Har funderat på om jag ska ut och springa eller om jag ska ha ett vänner marathon, äsch vem försöker jag lura, klart det blir vänner! Ciao





sista veckan

på fredag sätts betygen och sen har vi BARA festen kvar! wihooo



söndag

jag tycker om söndagar, man har inget man måste göra men endå så vill man inte bara ligga still, Vill ta vara på "sista lediga" dagen innan skolan börjar. Så jag gick upp kvart i sju imorse och åke med mamma och lillsyrran till stallet, eller jag gick igenom gamla skivor i bilen medan mamma hjälpte joanna med att få ut hästarna. Iaf sen åke jag och mamma till hälla och handlade mat till kvällen och kikade på lite kläder och skor, Vart dock inget köp men jag pekade ut ett jätte fint armband som jag önskar mig på studenten. Fick även reda på att det armbandet som jag har just nu jämt och trodde var ett skit armand var tydligen ett 18 karats armband. Kul kul!

Efter det åkte vi hem och plockade upp storesyrran på vägen och nu har vi grillat gott och suttit och pratat, i slutet blir det alltid så konstiga disskutioner i min familj, det ena leder till det andra som man brukar säga.

Nu håller jag på och packar, blir en tjej kväll hos Lina. Det blir film och förhoppningsvis en luring. Ciao



Banan

dagen idag har spenderats i sängen men datan och kikat på vänner, Sjuk sliten efter gårdagen, men vi hade hur kul som helst, Började med förfest hos Malin sedan visade det sig att jag känner hennes granne så vi tjejer gick över dit och det bjöds på champange och det spelades guitar hero. Sen skulle vi ut, Sedan bar det av mot efterfest igen hos grannen för mig, Lina och mallanbrallan. Ja det hela slutade med att vi sov en timme i en hästens säng, som man för övrigt kan få massage i. Mysigt!

Just om ni undrar varför jag har banan som överskirft är för att ni vet egentligen inte vad det står, det kan stå banan eller banan. Allstå frukten banan eller tåg banan, hahha nej dags att sova känner jag. God natt



finner inga ord

sitter och kikar på en massa bilder på Linas data och ja, som sagt finner inga ord. Göteborg 08/09 säger jag bara



kvällen

ikväll ska det bli friande av Mallan som nyss fyllt hela 18 år, tjejen har redan tagit körkort så det ska firas och skoj ska det bli! Ser fram emot den, Är hos Lina nu  men ska snart börja fixa till sig lite. Puss





gårdagen



igår tog jag och Lina en sväng förbi adrian på ett glas vin typ, vart ingen utgång för vår del, var mer sugna på att åka hem till tilde och kika på australia, världens bästa film för övrigt!

Bilden är från förra helgen, vart inga kort igår.,



shoes

Åh mina skor till studenten kom idag, eller dom som jag ska ha på kvällen, Och gud vilken lättnad det är när dom sitter perfekt på foten, Så nu är skorna och klännigen för dagen klar, så nu fattas bara en klänning till kvällen. Så lite kvar nu, har ju inget annat i skallen.

Sitter och målar naglarna med mitt nya nagellack från make up store, Paula heter den och färgen är skön.Ciao



tisdag

seg dag idag, skulle egnetligen ha åkt till stockholm och kikat på våra vänner som är med på UF-mässan. Men med tanke på att varken jag eller Lina har körkort så vart det inge,  Men men hoppas det går bra för dom endå!

Idag ska vi springa vår ruset med körskolan, eller springa och springa. Jag och Lina kom fram till att vi ska gå i rask takt. Ciao


sommarbild


syrran och jag, bra dag!




gårdagen

Igår var det galet, Började kvällen eller dagen kanske är mer rätt på bomans (såklart) sen bar det vidare till BMB och afterwork, nästan hela klassen var där och det var galet skoj. Dansade in på småtimmarna sen gick jag och syrran till pluto där ja, det var kul. Har verkligen tröttnat på det där stället, , musiken är kass och det gör att man inte kan dansa och det är ju inge kul. Kvällen slutade med en räksallad och ketchup korv och den sa jag god natt.

bilder kommer sen, tilde har kameran. Ciao



försov mig

usch vad jobbig det är när man försover sig, mamma kom upp en kvart innan jag skulle åka och väcker mig. Inte bra, men men kan ju hända den bästa. Men det värsta är att jag har kommit in i någon slags trött period, är så trött på morgonen att det är hel omöjligt att gå upp.

Nu känner jag vilket meningslöst inlägg detta vart, men har nog inte riktigt vaknat än. Men ikväll då blir det skoj, klassen på after work på blue moon bar. KALAS!



mysbilder från igår i skolan








trött

Just nu är jag allt annat än pigg, har legat i sängen hela dagen och inte gjort ett dugg. Kvällen igår var galen och spontan så den var bra och imorgon är det klassfest på månen, perfekt!



onsdags kväll

ikväll har det varit galet, började hos jamacia emma och ja vad ska  man säga, vin på vin på vin men annars är det bra. Sen skulle vi ut men ja det vart ju som det vart, CIAO



onsdag

Nu är det mindre än en månad kvar till studenten men det känns som en evighet för vui har så mycket i skolan just nu, men det är väl så det ska vara antar jag nu i slutet. Men sen är det över och jag längtar så att jag nästan spricker.
God morgon!

oralle feber




har ju glömt att visa mina nya favoriter i skohyllan,  Dessa hittade jag påTopshop


oranga naglar

Måste egentligen plugga men jag tycker det är mycket roligare att måla naglarna i chock orange färg och lyssna på U2 än att plugga på islam. Ciao




shoes

jag har ett allvarligt problem tror jag, så fort jag bråkar med mamma eller pappa om något oväsentligt så smäller jag igen dörren och beställer ett par skor, fast nu vart det två par skor men det som är det allra bästa är att jag ska ha dom på studenten, så nu är det bara klänningarna kvar. Imorgon är det bara en månad kvar tills allt är över, det är helt sjukt men gud vad jag längtar.

Men iallafall det vart ett par klackar från Steve Madden och ett par från gojane ( som förövrigt är den kopia på ett par andra från steve madden). Så priset kompenserade liksom varandra, bra Rebecca!

Nu ser jag fram emot att dom ska trilla in i brevlådan, Ciao



again

Helt plötsligt tycker jag om måndagar, sjukt

Idag har jag inte gjort så värst mycket, kikat på hockey och ätit god grillad lax. Annars är det inget nytt förutom att fredagen var super skoj. Började hemma hos Lina med tacos, margaritas och marängsvich. Sen bar det av mot stan och utelivet. Skoj var det verkligen och ser redan fram emot nästa helg, Ciao



Våra fina margaritas!




syrranoch födelsedags barnet.



LINAS DAG

vad är det för en dag? vad är det för en dag? nej det är ingen vanlig dag för det är LINAS födelsedag! hurra hurra hurra hurra hurra hurra!



helg

snart är det helg och den är mycket efterlängtad.

Jag sitter och håller på med att sätta nitar på ett par skor och jag tycker personligen att det vart riktigt snyggt! Kan lägga in en bild sen, orkar inte resa på mig och hämta kamerna.

Iallafall, imorgon fyller min kära vän Lina 19, vilket är en ålder som vi inte tycker om, men förutom det så ska vi fira henne så det blir skoj, mindre skoj är det att jag har matteprov imorgon och jag har lånat ut min bok och den är fortfarande på vift så det har inte blivit så mycket plugg, faan

nej nu ska jag sova och dröma om vad jag ska ha på mig imorgon, kanske får en uppenbarelse. god natt



lååång skoldag

ja nu är det en del som ska tas igen, och nu slutar vi egentligen men det är en årsredovisning som ska vara inlämmnad imorgon så det blir att sitta med den hela kvällen och natten, skoj skoj!



T-day

jag vaknade jätte tidigt i morse, eller med tanke på att jag inte börjar fören tio i tio så vaknade jag tidigt. Har legat och kikat på vakna med the vocie hela morgonen och nu ska jag snart bege mig mot skolan. 

Ciao




im freee



hallelujlla moment, jag är frisk nu. Efter en vecka med feber, soffliggande och alvedon är jag äntligen frisk. Men ( det finns alltid ett men) så har jag en sjujävla hosta som inte ger sig, och värst är det på kvällarna när jag ska sova då får jag någon slgas attack och ligger och hostar i timmar.

Fast bortsätt från det är allt bra, så det blir skola imorgon och allt kan återgå till sitt normala. Ciao



RSS 2.0