lite bilder från Tjeckien

Nu har jag lite bilder från tjeckien



Första dagen softade vi i solen vid ån och moffade, Sophie och jag


 lilla melonen ynka 16 kilo, vi fick slänga lite för man tröttnade..


 jag och sophie från badet


alla män gled runt i speedos, helst med en massa hår runt och en vikt snopp haha internt ;)


lisa vart så snygg så efter min sminkning och sen locka vi håret


filmkikade ebba, klara och jag


veronica och ena tysken (första trippen till prag)


Prag here we come! Karlsbron



jag hittade mitt livs stora kärlek


Sophie och jag på en marknad i prag


Mathilda och jag på ett fik i Prag. Banansplit is the shit!



stadsvandring till teatern, kort och lång! Lisa och jag


Mathilda, jag och Sophie på Karlsbron (det är sabine som har kameran så hon var ju också med)



Kul att coachen hade roligt iallafall på teatern! 
 (min tränare)


Så här såg alla byggnader ut i hela Prag


Renaste fötterna efter att ha gått hem barfota från baren ;)


Vårt hotell var coolast. Vi bodde längts fram eller vad man säger. Där fönstret är öppet! Mellan T:et och C:et


 jag och mini malla =)



Avslutar detta inlägga men skönaste namnet på en affär men jag är glad!


GOD NATT PUSS



















 


Tillbaka till det vanliga rebecca livet

Igår åkte jag ju till syrran och tobbe för att kika på fotbollsfinalen. Där även pinnen och gurra var, Lina och Emma kom och kikade en liten stund också. Sen vart det kaos som vanligt på bomansgatan och sen idag cyklade jag hem och sen ringde jessica och frågade om jag skulle med och fika och kika runt lite i stan och det ville jag ju. Så vi begav oss till stan och gud så mesigt litet det är här. Men jag gillar det! Mötte även upp Lina, Emma, Elin och Malin.
Fick även med mig två saker hem från city kom ju på att lönen kom ju då jag va borta!



Hittade dessa sköningar och jag tänkte att jag skulle ha dom då det är sånt här skitväder som det är nu..



När jag gick med skorna i handen så känndes det som om jag inte alld hade sommarlov och det var sommar så jag var tvungen att köpa den här gula kläningen. Eller den har små vita och gula ränder. Jag tycket iallafall att den var jätte söt

Nej nu ska jag sova och imorgon ska jag sova ut lääänge!

Pussokram! (skönt att komma igång med bloggen igen saknade det faktis lite)






TJECKIEN-08

Nu tänkte jag berätta om hela tjeckien resan, börjar från börjar och tar dag för dag (har inte fått bilderna än från Sabine och Sophie så dom får komma senare)

Söndag 22/6
Kl 06.30 var jag klar och det var bara att sätta sig i bilen för att möta upp Mathilda för jag och Sabine skulle åka med dom till Arlanda. Jag var jätte orolig att  min bagage skulle vara för tungt men den vägde bara 4 kilo övervikt och jag fick en söt liten lapp på väskan där det stog "heavy". Planet lyfte 9.40 och en timme och 45 minuter senare var vi i Prag! Solen steket på bra och det var 34 grader varmt. Sen begav vi oss med buss till Rokycany där sjävla lägret var. Vi bodde i ett hotell precis bakom ishallen så det var jätte skönt så slapp man gå så långt till varje träning. Efter att vi fick våra rum och packa upp liter saker satt vi oss vi en liten å precis vid hotellet och solade, underbart!
Jag, Mathilda, Sophie och Sabine delade rum hela veckan!

Måndag 23/6
Idag började ju sjävla lägret så det vara bara att gå upp för att stå på isen 07.30 sen tre ispass och ett fyspass senare var man helt slut. Och det här är bara första dagen. Det var helt sjukt varmt inne i ishallen jag har aldrig vart med om att man har svettas så mycket i en ishall.
Efter träningen så gick vi in til centrum, det var inte så stort men den fanns en helt underbar affär där. Det fanns så mycket väskor där att det var helt sjukt. Jag köpte en blommig väska (bild senare) och en plånbok

 
Efter det käkade vi dessert på en restaurang och sen tillbaka till hotellet.
Sen på kvällen hade lilla Lisa med sig en bärbar dvd så vi kikade på Blades of glory :) Sen var det godnatt!

Tisdag 24/6
Idag fick vi börja det sena passet 08.15. Det var helt sjukt vilken träningsvärk jag hade. Men det var inte hela världen utan det var bara att köra på. Tränigarna slutade ungefär 14-15 varje dag så det var skönt för då hann man göra någonting efteråt. Så idag bestämde vi oss för att gå och bada och sola. När vi (jag, sophie,sabine och mathilda) började gå så insåg vi att ingen av oss visste ju vart det låg och INGEN i detta land kan fan engelska. Så fort man frågade snällt på engelska om dom pratade engelska så sprang dom nästan därifrån. Men efter chester och både engelska, tyska och franska ord senare hittade vi badstället och det var hur skönt som helst att hoppa i (man känne knappt träningsvärken i vattnet så man ville knappt gå upp)
Sen på kvällen vart det mat och sen kikade vi på Grease, Men jag sommnade och sen var det bara att traska ner till rummet och sova. Jag var helt slut!

Onsdag 25/6
Gick upp, käka frukost träna till kl 2, så ser varje morgon ut!
Sen efter sista ispasset vart det en snabbdusch i hallen och fixa sig fort som fan för vi hade bestämt att vi ville ta tåget till Prag. Så vi fyra, plus två tyskar som också tränade med oss och Veronica (vår danslärare från tjeckien) följde med oss.
Vi sprang till tågstationen för vi var sena och eftersom det är helt sjukt kvaft/varmt i luften i detta land så svettades man ju en aning men när vi väl kommer dit är tåget försenat 25 minuter, sen missar vi det tåget också för det var ingen som såg när det kom så det vara bara att vänta i25 minuter till.
Kl.16.00 var vi äntligen i Prag och så tog vi tunnelbanan vidare till ett enormt stort köpcentrum. Vi skulle ta 7 tåget hem bara för att tyskarna ville ju kolla på fotbollsmatchen så det var bara att sätta igång och springa runt. Jag köpte:





Sen iallfall efter lite shopping så träffades vi och tog tunnelbanan tillbaka till Prags station.
Sen började mardrömmen! Först stannde tåget i en timme för att det hade tydligen remlat ner träd på rälsen. Sen åkte vi kankse en kilometer sen stannde vi igen sen efter ett tag åkte vi och stannde igen och denna gång sa dom att vi skulle hoppa av tåget för att ta en buss till någon annan station där vi skulle ta ett annat tåg som åkte till Rokycany. Det var bara det att bussen inte stog där utan den kom 2 och en halv timme senare, Det var en jävla tur att Veronica var med som både kan engelska och Tjeckiska. En av tyskarna kunde också engelska och teckiska så vi förstod ju hela tiden var som hände. Usch vill inte ens tänka på vom som hade kunnat hänt om det bara var vi fyra! Sen kom ju äntligen bussen och så åkte vi till en tågstation mitt i ingenstans där vi väntade på att nästa buss med människor skulle komma. Sen äntligen 5 timmare senare än vad vi skulle var vi tillbaka till hotellet och vi slocknade direkt! kl 02.00 tror jag att jag somna!
Så det vart en liten rundtur runt i tjeckien men vi sa det att det var en himla tur att man köpte lite kläder så det inte var helt jävla meningslöst!

Torsdag 26/6
Denna morgon tog det emot att kliva upp men har man träning så har man. Sen efter alla pass gick vi in till centrum igen och där köpte jag tre nya väskor :
Två svart sen den blommiga som jag köpte på måndagen sen en röd liten axelväska. Varför det vart två svarta var för att jag insåg att jag inte har någon bra svart väska så den längst bak kommer bli min "vad fan ska jag ha för väska, eh jag tar den svarta för den passa till allt" väska!
Sen hände det inte så mycket mer utan det släcktes vädligt tidigt i vårat rum för alla var helt döda.

Fedag 27/6
Jag har inte skrivit hur det gick på träningarna men det gick bra! Förutom att mina skridskor strular som fan, det var både det ena och det andra!
Men i det stora hela är jag nöjd. Efter sista ispasset duschade jag och Sabine i hallen igen men denna gång vart vi inlåsta i omklädningsrummet för det är nämligen så att man måste ha nyckel för att öpnna innefrån och eftersom det var några som hade tränings efter oss hade dom låst och lagt ut nyckeln vi isen, Idiotiska tjeckier och gör så att man inte kan öpnna innefrån. Så där satt vi i en timme och rullade tummar sen tillslut slutade dom sista ute på isen om kom in och öppnade!
Jag säger bara en sak och det är KAUFLAND rockar! Det är en mataffär ungefär som coop med allt. Och det var helt sjukt billigt man tar ju allt gånger 0.4 så bli det i svenska kronor. Och alltid på läger är det godisförbud så då käkade man meloner och Cornybars hela veckan, Dom där barsen är iofs lika onyttiga som godis och dom var helt sjukt goda, det är som müslibars med choklad runt! Sen vart det alkohol shopping för mig och Bine. Det var också helt sjukt billigt en liter sprit för kanske 80 svenska kronor! Så det vart två spritflaskor och en flaska vin (för se hur den smakar den kostade typ 20 svenska kronor). Man ville ju bara köpa på sig men jag var ju så jävla orolig att jag inte ens skulle få hem hälften.
Sen på kvällen lirade vi Nitendo DS men dom lite mindre och började packa ihop alla saker. För imorgon skulle vi till Praha (prag)

Lördag 28/6
Idag var det att gå upp väldigt tidigt 7.15 stod vi på isen. Sen körde vi bara två ispass sen vart det till att fixa sig och packa det sista och ta bussen till Prag. Ebba och Klara (två konståkningstjejer) bilade ner med sin mamma,pappa och lillasyster och snäll som Annika är (mamman) så tog dom mina skridskor i sin bil för dom hade jag aldirg fått ner i väskan!
Väl i Prag så checkade vi in på hotellet som låg mitt i centrum och det var nå så otroligt fint där.
Sen började vandringen runt i alla affärer som vi hittade. Och jag hittade hur mycket som helst men med tanke på att jag knappt fick igen resväskan innan så skulle jag knappast få det om jag shoppade mer. Men jag kunnde inte hålla mig helt så det var lite iallafall:

 Två par solglasögon rayban lookalike!

flätat armband från en marknad, resten från någon annan affär

15 cm klackar från Zara

 en vit blus med små svarta prickar

 en oversized benvit stickad tröja

Det var nog allt, och efter shoppingen gick vi tillbaka till hotellet där vi fixade oss för kvällen. Kl 20 gick vi på någon slags teater, den var helt okej sen när den var slut vart det dags för lite turist saker, nejdå men vi gick till Carlsbron som var hur vacker som helst. Utsikten var helt sjukt och det var en hel del kineser som tog huuur mycket kort som helst! Helst var det en som posera och den andra tog kort. Sen klappa vi på någon hund i en staty som skulle ge en tur, får se om jag får någon mer tur än vanligt!
Sen gick jag, Sabine, Mathilda och Sophie till en uteservering/café/bar och slog oss ner vi ett bord och mathilda och sophie beställde icetea och för mig och Sabinde vart den en sex on the beach! Mycket trevligt och vi fick även sällskap av en baseball kille som bjöd på en och annan drink. Det var otroligt trevlig men som alla andra dagar tar även denna kväll slut så vi traska tillbaka till hotellet, jag barfota för jade hade såå ont i mina fötter av mina klackar och Sabine superkissnödig ;)
Tillslut var vi framme och låg i sängarna och det vart det godnatt  ganska snabbt! Toppen betyg på denna dag. 10 av 10!!

Söndag 29/6
Idag var de hemfärd som stog på schemat så det var bara upp ur den otroligt sköna sängen som delades med Sophie och dra en dusch och sen packa ihop allt för sen frukost, ut checkning och buss till flygplatser.
Och jag var en anning nervös för att min väska skulle väga för mycket, men den vägde bara 5 kilo för mycket, (alla skor låg i handbagaget och sen hade jag två andra väskor med kläde) Hon som satt där bara stirra på mig och skratta men jag lyckades komma med på planet och sen vid en fyra tiden var jag äntligen hemma i lilla västerås!

Det var verkligen helt underbart och jag älskade prag! Kanske inte de sliskiga gammla tjeckier som gick effer en hela tiden utan allt annat! Jag tror nog att jag fick med allt, just det tjeckiska ishockey landslaget var ju och träna i samma ishall som oss så nu har man träffat dom också ;) haha

SLUT!








I´m back

nu är jag äntligen hemma men det varar inte allt för länge, ska snart hem till syrran och kika på grande finale ;)

Kan säga att det har varit helt underbart  och ja det vart en HEL DEL shopping, jag har inte en tjeckisk peng med mig hem allt är slut, men jag är glad!

Ska skriva om dag för dag sen men måste packa upp nu

Pusss!



hejdå

gud man är ju inte lite trött, men det ska nog gå bra!

Nu ska jag sminka mig sen få i mig lite frukost sen bär det av mot Arlanda.

Jag kommer sakna er

PUSS!



ALLT FICK PLATS

10000 plus poäng till mig jag fick ner allt och pappa vägde väskan och den väger lite över 20 kilo men jag är stolt till tusen, så imorgon bitti ska jag bara lägga ner två klännigar i handbagaget för dom hänger på tork sen lägga ner sminket i resväskan så är allt klart!

ÄR MYCKET STOLT ÄVER MIG SJÄLV


för jag är glad
sofia, jag, emma och lina


Pusss




tjeckien imorgon!!

Imorgon bär det av till Tjeckien, ska bli grymt kul men det som är tråkigast är att datan får stanna hemma så blir nog inye bloggade så får berätta allt sen då jag kommer hem.

Dagen idag har vart minst sagt seg, började men att jag, gurra tilde och tobbe drog en donken som bakismat. Sen tillbaka till Bomansgatan där vi kikade resor... sen bar det av hem till Gränsvägen där det vankades middag och Tilde&Tobbe kom och åt med oss, mycket trevligt!

Nu måste jag packa det sista och jag måste faktis säga att dte börjar likna något, har nog inte så stora problem trots allt. Eller det visar sig snart då jag packar net allt i resväskan, allt ligger för tillfället på matsalsbordet... men det ska nog gå bra ska ni se.

nu hoppas jag bara att Lina lever då hon kommer hem idag. och självklart att axlarna är kvar!

JESSICA LANGE JAG RINGER DIG DET FÖRSTA JAG GÖR DÅ JAG KOMMER HEM!

Pussspåer!



Midsommar08- det blir inte alltid som man tänkt sig

för jag hade ju ingen vidare lust att festa igår men jag har nog aldrig vart så taggad som jag var hos Tilde senare på dagen/kvällen.

Midsommar 08 började med jobb mellan 12-15 (fick gå en timme tidigare för det var ju inte överdrivet med kunder) sen hem och käka sill och potatis och en massa gravadlax. mums! Sen gjorde vi kransar, spela sjukaste spelet med familjen sen när klockan började närma sig 6 så vart jag och Tilde partysugna så vi hoppas på cyklarna och cykla först hem till Tilde för lite förfest, bara hon och jag dock med mycket trevligt. sen bar det vidare hem till Kalven i Hökåsen för party. Vart mycket dans på soffor, slagsmål (på lek), däck, nattdopp i gropen och en french hot dog på OK på vägen hem till Bomansgatan.  Kankse lite annorlunda midsommar med tanke på att det inte alls känndes som det var det med min och tildes otroligt fina kransar gjorde susen.



Tog bilderna från Tildes blogg. Får ladda upp fler sen då jag får dom.

Pusss



Midsommarafton

Sitter här och lyssnar på Blondies heart of glass och ser att vädret är inte på topp och jag har ingen lust alls att åka och jobba. Men måste man så måste man det är ju trots allt bara 4 timmar.


Igår brände jag en träningsskiva som jag ska ta med till tjeckien så det iallafall är bra musik då man tränar, det vart tolv låtar och dom har jag valt ut med omsorg. Nu är det inte långt kvar tills jag åker och jag känner mig stressad för man vill ju inte glömma något...

Men det kommer säkert bli bra har även lagt in en ny spelista på iPoden, sommar, Så nu kan ingenting gå fel.





Nu ska jag göra mig klar
Pusss



midsommar imorgon?!

hej. nu är det inte lite sjuk hur snabbt tiden går är det bara jag eller känns det verkligen som det var igår vi firade förra midsommaren, den ska vi ioförsig inte tala om, Fast måste bara säga att det vart för mycket mat, vin och en gratis båttur in till stan mitt i natten av räddningstjänsten! nej men vad är det jag säger den midsommaren var ju toppen rolig, jag och syrran cyklade hem kl 7 på morgonen dagen efter och vi har nog aldrig haft det så roligt



på en upphittad cyklel och ett snett paraply begav vi oss hemåt efter 24 timmars festande ( ? )

ja, jag vet att jag har en enrom utväxt



jag menar, har ni sett nått snyggare! (tilde kommer döda mig nu men wtf)

nej det är inte mina glasögon dom hittade vi då vi letade efter 7 sortes blommor att ha under kudden.

det som jag vill har sagt är att jag börjar bli så jävla gammal, om ca 3 veckor blir man 18 sen är det inte långt kvar då är man 50! och så gammal vill inte jag bli, fast nu kom jag in på något helt annat det som var meningen med hela inlägget var att jag skulle berätta vad jag ska göra imorgon, först är det jobb mellan 12-16 sen hem och äta mat och Tilde ska med hem också, sen om vi orkar (jag&tilde) så blir det fest med kaosligan! men det  är ju bara om man orkar det vill säga


Pussdå



fiasko

sverige suger!!!
 


fast zlatan är bäst




jobb, konståkning och EM

nu ska jag alldeles strax bege mig till jobbet, slutar dat halv 7 sen direkt till Rocklund för sista träningen inför Tjeckien., sen fort som fan hem (eller vart det blir) och kika på matchen, det vankas ju fotbolls feber i hela Svergie denna dag!


Pusss! hejja Sverige



helvete, cancan och sleeptime

träningen gick käpprätt åt helvete men då får man alltid tänka att då kan det ju knapps inte gå sämre imorgon så det är bara att ge gärnet då.

Har nyss kikat på Moulin Rouge, den är så cool tycker jag. Älskar slutet eller det är ju såå sorligt men endå, Jag gillart.



Nu ska jag borsta tänderna sen sova

Godnatt gottfolk!


träningsdags

nu är det bara att dra på sig sina trikåer. packa ner skridskorna och bege sig till träningen.

En liten fågel viskade i mitt öra att Lina har bränt sönder sin axlar IGEN, för er som inte vet är hon i Turkiet. Blir bara så full i skratt att hon lyckas igen, men men hon är väl apbrun så jag är väl bara en gnutta avundsjuk!

Nej dags att åka Pusshej!



I said spend it

det är mitt motto!

Var ju som sagt på stan med mamma idag och vi skulle fixa lite saker till Tjeckien, växla pengar och sånt roligt.

Fick även men mig lite kläder hem bla en kjol, två linnen, en t-shirt, en oversized t-shirt och en bikini! Lillsyrran har kameran med sig så det vart inga bilder kankse kommer upp sen.

Så nu har jag en reseoutfit iaf, blir den gröna oversized t-shirten men brunt flätat skärp och mina bruna galdiatorsandaler till. Toppen ett problem löst.

Nej nu ska jag lotta vilka skor jag ska ta med  och fortsätta med min roliga packning

Pusspuss



mor/dotter dag

Mamma var på toppen humör idag så nu ska vi ner på stan snart och shoppa, och köpa lite saker till Tjeckien. Jag älskar då hon är på sådant här humör :)

Så det  blir en hel dag med mamma sen är det träning som gäller. En bra dag helt enkelt.

Hörs sen Pussokram



jag har en idé

men jag tänker inte säga vad det är men jag har en idé och den är bra! världens bästa skulle jag kalla den, min idé alltså



städmani

japp nu är det såå snyggt så i mitt rum, skulle ha tagit före och efter bilder men det är ju lätt att vara efterklok.
Sen vet jag inte om jag var redo att visa hur det såg ut innan ingen trevlig syn..

Men nu är det fint iallafall och jag har även kommit på lite saker som jag ska fixa till i mitt rum. Är ju ganska nygjort med tapeter och grejer men fortfarande inte helt klart.

Snart ska jag till mormor och klippa deras "lilla" gräsmatta men jag får helt enkelt se det som ett träningspass, sen är det ju även isträning ikväll. Måndag-torsdag är isträning sen midsommar på fredag, sova som fan på lördagen och packa sen söndag är det tjeckien som gäller!

Jag måste också erkänna att jag lider av en svår sjukdom JAG KAN INTE PACKA. Det är helt sant, jag kan verkligen inte packa för så fort jag ska någonstans vill jag ha med mig hela garderoben plus alla skor och väskor bara för man "vet ju aldrig" vad som kan hända. Och det är väldigt jobbit nu när man ska flyga eftersom det får ju bara vara en viss mängd och det kommer bli svårt men jag måste helt enkelt försöka. Så imorse skerv jag en packningslista och ja, det vart ganska lång så det sket sig, så nu har jag även börjat packa så att jag ska hinna ta bort och sånt, Jag måste helt enkelt bestämma vad jag ska ha på mig varje dag och endast ta med mig det! Men vafan ibland är man ju på olika humör därav olika outfits så hur tusan ska det här gå?!?

Det är inge problem med träningskläderna för det är ju alltid samma olika träningslinnen och så bara, Jag kankse får be mamma packa åt mig. fortsättning följer...!


Puuussss




13

jobb, fotboll, öl , våghals, öl, "promenad", mer öl, d to the äck!

japp så kan man beskriva lördagen utan någon detaljerad förklaring!

Idag har det varit en helt sjuk dag, jag och Tilde var fulla då vi vaknade och det vägrade gå över, sjukaste någonsin! Tilde var sugen på banan mitt i allt och grannkillen hade ingen dumle ;)

Vart en otroligt god sallad på Vivaldi sen en tripp förbi godisaffären, kan ju inte vara föör nyttiga det är ju trots allt dagen efter, sen sov vi middag sen kom mamma min och hämtade mig, nu ska jag sova, sova riktigt länge och imorgon är den en ny dag :)

pusspåre!



trött

hej jag heter Rebecca Körkkö och är helt död!!

jag är helst slut, tränade igår (gick käpprätt åt helvete men endå) jobbade idag och sen ska jag jobba imorgon från 12-20! hallå 8 timmar jag somnar!

nu ska jag sova så jag får min skönhetssömn för helvete vad snygg jag är, speciellt på jobbet...

pusssogodnatt





nu vill jag till tjeckien och träna till jag dör

en sådan där trött dag

Så nu har även lillebrosan sommarlov!

Jag följde ju med på hans avslutning och jag gillar verkligen barkaröskolan men deras avslutning har sett likadan ut sen ja jag vet inte när, samma visor,  sexorna får gå fram och få en ros och sjunga "vi har lov vi har lov vi har lov" haha jag kommer ihåg alla texterna för gud vad man övade på dom, men jag gillar det, det var ju endå 1,2,3,4..,aa 5 år sen jag gick där och man har ju en hel del minnen, jag gillart!

Idag bli det en sån där dag, "gud vad trött jag är fast jag har sovit" dag!
Det hjälper liksom inte att sova man bli bara tröttare så nu måste jag hitta på något att göra, Blir ju träning ikväll men det är långt kvar..

nej kommer nog bli några fler inlägg för känns som jag inte kommer kunna hitta på något..

Puss så länge



sommarlov, en bloggerska värsta fiende?

som så kända bloggare/boggerskor skriver så är solen ens värsta fiende, men jag håller inte med.  Visst man vill inte sitta vid datan då det är strålande sol men då det är dåligt väder vill man ju inte vara själv, så då det är fullt väder försöker man hitta på andra saker, som gå på stan, kolla filmer mm! Så alltså det spelar ingen roll (iaf för mig) om det är fint eller fullt man är endå ínte hemma!

Tänke bara påmmina er om att på lördag är den endast en månad kvar tills jag blir 18!!!

Vad har man gjort de senaste två dagarna då? Igår var jag med Lina och Frida vi bakade chockladbollar och kollade på kingkong, sen drog vi tre på träning, dom två på fotboll och jag konståkningen! Sen träffades vi efter hos Tilde för att kika på fotbollen! Mycket trevligt och kvällen slutade men svartkattjaga och sen en cykeltur hem till Lina igen!

Idag var man otroligt seg men det var bara att gå upp för man har ju ett jobb att sköta, sen direkt efter jobbet var det bara att ta sig till Rocklunda för lite träning!

Ps jag är helt slut i kroppen ds

Imorgon vankas det skolavslutning för lillebrosan som slutar 4:an och kanske hinner med lillesyrran som slutar 9:an också!  Gud det känns som det var igår jag slutade 9:an och åkte till Frösåker med alla nior men det var fan inte igår! Nu går allt verkligen snabbt, Nej nu måste jag rota igenom hela garderoben så man kankse förhoppningsvis hittar något fint att ha på sig!


Joanna och Anderas för några år sen i Tylösand!

Pussokram



svansjaga och prag!

har ni kört det någon gång? det kankse är den roligaste leken som finns på denna planet. För er som inte vet hur det går till så först så bestämmer man en spelplan (inte allt för stor) , sen får alla ett varsitt band som man ska ha som svans, det gäller att försvara sin svans men samtidigt försöka ta alla andras, och det är den med flest band som vinner! Man får helt enkelt panik efter ett tag...

Vi körde den på isen idag och det vart några fall dock inte för mig och förjag vann!! :D

Det är så skönt att komma igång med isträningen igen och vi var först att kliva på isen! Nu blir det hårdträning i två veckor sen förhoppningsvis vila (är ju midsommar den helgen som jag hade planerat vila på så vi får allt se hur det blir med det) sen iallafall nästa söndag glider man ju till Tjeckien och då blir det bannemaig STENHÅRD träning igen snack om saken! Sen sista dagen blir att spenderas i Prag, har ju aldrig vart där men har hört att det är fint och hoppas endå på en hyfsad shopping!

imorgon är det fotboll gott folk!

Pussss!



första måndagen på sommarlovet

Just nu sitter jag både framför datan och MTV. Det är inte så bra väder utan det blåser en hel del, så blir nog en hemmadag idag! Sen är det isträning som gäller!


Pusss!



en hel dag med körkkö famliy

 
jag och andreas stekte på bra!

 Vi käkade enormt konstiga jordgubbar!



Idag vart det verkligen en hel dag med familjen! Händer inte allt för ofta men det är mysigt då det händer, började med en tripp ut på sjön solade som galningar! Sen vart det en trripp till mormor och morfar för att käka god mat!

Nu är jag helt död och ska sova!

Imorgon är det första isträningen för säsongen! japp det finns is på rocklunda nu och det ska bli grymt skönt att kö igång igen!




håret!

ibland får man lite ångets att man färga håret brunt och klippte page! men vafan det var ju snyggt men jag saknar mitt långa hår ibland!



Det var ju ganska långt iallafall!

Men det är ju kul att prova något nytt också! Nu håller det äntligen på att växa ut men det går segt framåt, eller neråt!



the boat trip

Snart ska familjen Körkkö ut och glida på vattnet, Mycket trevligt även Tilde ska pallra sig hit och följa med!
Det blir mycket sol och bad och förhoppningsvis lite wakeboard också! ;)

Ses ikväll! Puuuusss



klädvalen!



På torsdagen vart det ju som sagt inga bilder tagna, så har ingen bra bild! Knyckte denna från syrran

- vit "tyll" kjol från indiska
-grått ribbat linne från åhlens
- blommiga klackar (som inte syns) från H&M
- väska från Friis&company



På ondsagen vart det enkelt!

-klännings från cubus
-nya galdiator skorn som jag fick av mamma från dinsko



Studenten-08

Från denna dag vart det inte så mycket kort hade så mycket annat att tänka på! Vaknde som sagt upp i hemma hos lina och huvudvärken sprängde på ganska rejällt! Men det var bara att glida upp, käka frulle, duscha! klä på sig och sen cykla vi jag emma och lina till Tilde! Sen drog vi ner till Carlforsska för att kolla på då de glada studenterna spranf ut! Sen bar det ner på stan för att kolla på allt och alla! Sen efter hyfsade ont i fötterna tack vare de 15 cm höga klackar jag vandrade runt på bar det av hem till Tildes och tobbes lägenhetn!
Där knäpptes första ölen och sedan drog jag och Lina hem till Matildas stundetbjudning! Mycket trevligt och otroligt god mat! Sen bar det vidare och tillslut var vi tillbaka till lägenheten! Där vaknades det förfest!
Resten av kvällen kan jag knappt berätta men slutade iallafall som många andra i vasaparken, OTROLIGT roligt och att man hade druckit dagen innan började verkligen sätta sinna spår! Sen vid en sidådäa kl 4 halv 5 började jag och Lina cykla tillbaka till Lina och där dråg vi the däck! Sen var det bara upp och jobba på morgonen men jag är glad :D


Ända bilden som jag tog från studenten! Syrran och Lina var så fina så!




skolavslutningen

Bloggen har krånglat de senaste dagarna så har inte kunnat skriva något!

Tänke bara säga att onsdagen och torsdagen var helt underbara! Hade så jävla kul och nu har man nästan tröttnat på sommarlovet! haha nej absolut inte!!!

Tänke dra upp några bilder för orkar inte förklara allt!

Onsdagen (skolavslutningen)


Dagen började i skolan! Nästa år är det fan vi som tar studenten!



Sen drog jag och Lina hem till Lina och böjade dricka lite "smått"



Vi skåla för sommaren



Sen bestämde sig klassen för klassfest på framnäs så vi gled dit! Emma och jag!


Klassen CASPER06 är sjukt galna!



Lina och jag tycker om att bada och sista doppet vart kl 00!! ;)




Sen när klassen drog cykla vi "hem" med emma! Och här är man glad och lycklig för vi har SOMMARLOV!!

Sen efter det då vi kom hem sommna man så gott så i Linas/min övernattnings hos Lina säng!




sommarlov

skolavlsutning=sommarlov

idag=skolavslutning= SOMMARLOV




one daily

image98

Så där vart gårdagens klädsel hann aldrig lägga upp den igår!
Skjorta från Veromoda + mina gladiatorsandaler från din sko + solisar från Friis




imorgon får man sommarlov!!

det är sant så jävla sant och det är helt sjukt!

Idag vart det sol till tusen samt en liten snabb runda på stan!


497460-97497460-95497460-94

Japp jag och Frida badade förfullt!




underbara dag

Jag är så glad så glad! detta väder får en att må aldeles utmärkt!

Dagen spendeades på löga för det var nämligen årets junitrofé! Och som alla andra år kom carlforsska sist och rudbeck vann! Det stektes på ganska rejällt så nu kanske man tillochmed ÄR brun på skolavslutningen!

Måste ju bara säga att jag har sommarlov (kan man säga) har inga lektioner imorgon och på onsdag är det avsutning, det är verkligen helt sjuk, det här har man gått och längtat på i ett halv år nu och nu är det verkligen här!

Så imorgon bli det stek med LinaO någon stans i denna stad!

497460-93497460-92

Nu behöver vi inte dessa vantar längre tror jag! (jag bjuder på den)

Dagen till ära fyller även Patte P år idag! Tänke bara att eftersom så många läser min blogg så är det ju ganska coolt att stå med så grattis!!



min svaga punkt

nu ska jag berätta vad jag är mycket svag för, ögonsskuggor och det får endast vara från make up store, Jag sminkar mig nästa aldrig med ögonskuggar bara på tävlingar och så men aldrig annars, Jag vet inte vad det är jag tycker det bara är en sån kul sak att ha. 

497460-91

lime, crystal, city jugle, ruby, pollution, eclipse, cheerleader, satin, cover star lemon, gravity, sultan och slutligen silver!

första doppet, sol och 800 g potatissallad

Vilken otroligt underbaaaaaaaaaaaaar dag! Älskar solen

Vart i hökåsen hela dagen idag, vart årets första dopp för min del, brända axlar på Frida, brända tuttar på Malin, Lina stekte sönder, Elin är snygg och syrran är brun! Skönaste dagen på länge!

Jag och Mallan gled till ica för att köpa lite mat och glass åt folket men det var helt sopslut på allt i hela butiken, så det vart 800g potatissallad och rostbiff för min och fridas del, det vart dock mycket lyckat! och gott

Sen cyklade jag, Lina och Tilde hem till lägenheten och kikade på fotbollen sen cykla jag hem och nu är jag död för jag kom fram till att jag har cyklat 3,2 mil idag!! Det är sant, från ekbacken till hökåsen och sen från hökåsen och hem igen!

nej nu svamlar jag bara en massa skit känner jag så kort sagt underbar dag och tack vare solen kanske man till och med kan vara lite brun till skolavslutningen

pusss

PS: kolla http://www.kaffeokakao.blogspot.comså får ni se då jag, lina, frida och malin tävlar om att käka kex och sen vissla! DS


frågan är vad som händer med världen ?

Igår var jag först hemma hos en kompis och tog det lungt, sen bestämmde vi hos för att åka till en fest. Det var några tjejer som hade lokalfest, Så nykter som jag var cykla vi dit och skulle bara hälsa på alla. MEN då vi kommer dit känner jag fan inte igen en kotte åldersgenomsnittet kankse var 93:a!!!! dom är liksom 15 år och super skallen av sig, kortkorta klännigar och alldeles för mycket foundation och står ute och röker då de egentligen bara håller i en cigg för det ska se ut som dom röker! Jag menar inge dumt och så men jag bli så jävla full i skratt det var det underligaste någonsin, visst var ju lange och en massa andra som man känner igen men mestadels har jag aldrig förr sett människorna.

Nej usch det ser så dumt ut då en 15-14 åring som knappt är upp till midjan på mig ligger och krålar på golvet och visar tamigfan hela stjärten!

Jag ska inte vara sån jag bara vill bli 18 så jag kan gå på korgen!!

Idag bli det att sola med syrran och förhoppningsvis Lina om hon kan vakna någon gång, men ska först åka och träna i 2 timmar sen så ska man bättra på brännan! 

hej så länge / R




RSS 2.0