waterloo

japp vi är ABBA! fast kanske misslyckade ABBA. Men vi är glada, mycket glada.Ciao


leopardstrumpbyxor

..det är ett plagg som jag har införskaffat mig och om inte kvällen blir som planerat åker dom på..
nu ska jag åka ner på stan i detta hemska väder och införskaffa mig lite glitter i alla dess former, en till ledtråd visst!
Puss, nu måste jag bara borsta tänderna sen åker jag



Take a chance on me

en liten ledtråd till ikväll.

kul kul kul kul kul kul kul kul kul ska det bli!



hallowen

maskerad, maskerad maskerad maskerad!

Kom nyss hem från rockluna och två timmars träning, nu ska jag äta sen sova sen ikväll är det maskerad!Ciao


its cold

torsdag, fredag, lördag sen söndag sen är det skola igen.kul
Fast på måndag är det sthlm och gavin!
Puss


bloggpaus?

nej inte direkt. dålig uppdatering? yes thats it.

Nu då jag knappt är hemma så har det varit dåligt på bloggfronten, men så kan det blir

Idag har varit en roligt dag, först stan med Lina och lunch med Linas mamma,mormor och moster. Mycket trevligt, sen var det personal (uf företagen) fest hos jessica i klassen, sen åkte jag och min respektive till hans syrra som fyllde år och gav henne en present, jag tror hon tycket om den. och nu är vi hemma hos mig för en liten omväxling, sen imorgon är det jobb och sen fredag då jävlar (kort sagt)

Nej nu ska jag sova skriver en rad eller två imorgonPuss



my computer

äntligen är min älskade data hemma igen, jag har ju så snällt lånat ut den till syrran eftersom hennes var på lagning,
men nu är allt tillbaka till sitt normala jag, Ciao


jag finner inga ord

för gårdagen, eller ett ord är mycket passade och det är fy fan va kul det var!

nu får det räcka Pusss




mamma mia soundtrack

Ikväll blir det mamma mia soundtrack som kommer flöda ur högtalarna, härligt!
Nu är det fix oxh trix som gäller sen hem till en i klassen sen pluttan.




honey honey



I'll show you mine if you show me yours first

Ikväll är det utgång med lina, petter och tysken mfl. Skoj, tror dock inte att det kommer vara en korvkotte ute men får väl göra det bästa av situationen.

Annars då? nej är väl som vanligt, skola skola skola skola skola skola ja, ni förstår

Pusss



fly me to the moon

studentkryssning studentkryssning studentkryssing studentkryssning
Fick även skolkatalogen idag, sen snart träning
Puss






lördag

just nu är jag hos syrran och kikar på tv. Jag öppnade imorse så nu är jag trött, men det ska jag ignorera för ikväll är det storkalas, först förfest med bastu och grejer sen får man träffa tysken, kul

Puss



äntligen helg

Som man så fint brukar säga och jag gillart. Just nu sitter jag och lyssnar på The get up kids "overdue". Ganska skön men min dator är hos min syrra, jag har faktis lånat ut den för hennes är trasig. Så nu då jag är hemma får jag ta lillsyrrans, men men det var inte det jag skulle skriva om utan jag skulle ju skriva hur otroligt skönt det ska bli med helg och framför allt roligt. Idag blir det troligvis en roadtrip till örebro för mig och tilde för att kika på våra karlars innebandy match sen imorgon är det jobb på morgonen men sen ja då smäller det. Petter ha fest för sin tysk som kommer på besök ( någon tysk som var i usa.. blabla) iallafall så är jag så taggad att jag bara vill sova så det blir imorgon. grymt kul.

Nog med skrivande, Ciao



älskar den där bilden, ge mig nu

onsdag

ja jag lever, vi slutar skolan snart och det är så skönt. Igår vart det tjafs hemma och just nu orkar jag inte med det, usch. Men nog om det, solade förövrigt igår och det var verkligen välbehövt.

nu är det småföretagande som gäller och stenhårt arbete.Puss



gavin degraw

Jahap då ska man på gavin! yes




tragiskt

idag vart Linas mobil stulen i skolen och det är så jävla surt, jag orkar inte att folk ska ta det som är andras. Så Lina vill att alla idag ska ha en tyst minut för Linas mobil kl.20.00.

Nej men vafan det är så onödigt tycker jag, plus att då vi skulle ringa och spärra hennes kort va man tvugen att polisanmäla det men numret man ska ringa gick inte att ringa till. något tekniskt fel. Kul att allt funkar som det ska.



webbdesing

Det tog emot att stiga upp ur sängen i morse, helst vill man ju bara ligga kvar under det varma täcket, nog om det tillbaka till verkligheten. Nu sitter jag i skolan och har webbdesing sen är det filosofi prov som väntar och efter det är det träning sen får vi se.Ciao



walk away



dålig uppdatering

Nu har jag kommit in i en bloggsvacka igen, det vart tävling för min del denna helg så jag missade alltså björn gustafsson!

Men men igår vart det party då jag kom hem, eller först var jag och Tilde lite osäkra på om vi skulle ut eller inte men ligan var på strike så efter lite klädombyten och chipsätande kom vi fram till att det vore kul med lite kaos. Så vi begav oss till Strike där vi knappt hann komma in fören vi skulle ut igen, kort sagt slutade det med en hemmafest på bomans och ja, jag behöver ju bara säga bomansgatan.Det räcker så.


Idag har jaf fixat med mitt rum och här är resultatet:



Jag satt upp svartvita foton på väggen,
tjusigt!



föreläsning

just nu sitter jag på en lektion där några fån care of house har ett föredrag, intressant.

hörs sen!



slappdag

Idag vart det inte mycket gjort för min del, Jag och Lina gick till ica och handla tacogrejer till lunch sen sov vi middag sen var det dags för den sista lektionen i skolan, ioförsig tränade jag idag men endå. Fattar inte vad det är nu men är så trött hela dagarna..

Skulle ha behövt jobbat med företaget idag, en hel del som ska göras till nästa vecka, markansundersöningsrapporten, sälj och bokföra riskkapitalsedlar. Möte med rådgivaren (som vi inte har än) samarbetskontrakt, registera sig på UF, affärsplanen, affärsidé,. Ja det mesta helt enkelt och vi har väl börjat lite smått på det mesta men inte klart än på långa vägar. Men så är det imorgon får vi slita som bara den!

Men nu ska jag sova och sen imorgon är den en ny dag.. yes



Konståkning vs björn gustafsson

a det är frågan, för saken är den att jag ska tävla på fredag samma tid som jag ska på björn (min och Sofias 18 års present till Lina). Och jag kan inte bestämma mig vilken jag ska välja, konståkningen där mitt ena program inte ens är hälften klart eller björn som jag älskar? Sammtidigt som jag är grymt sugen på att tävla med tanke på att det är första för säsongen så lockar björn väldigt mycket, Sen kommer det ju faktist fler tävlingar.. usch vad ska jag göra?

Nog om det, nu måste jag duscha sen ska jag stå sydocka igen åt mamma (min dräkt) och det är ju förörvigt inte häller klar,Ciao




VS



webbdesing

Sitter i skolan och har webbdesing, intressant. Har hålla sen fram till 2,skönt. Adios


Godnatt gott folk

Nu är det dags för mig att sova. Skola och träning och företaget imorgon, kan knappt bärga mig.Godnatt



Andreas Körkkö



Idag då jag kom hem så visade min 11-åringa brosa vad han hade införskaffat (mamma hade) sig idag, och eftersom jag inte hade så mycket att göra så fick han leka modell, och ja han tar efter det som han ser, tänker på sista bilden...


sunday

Idag har jag öppnat för första gången, och det gick helt okej.Nu sitter jag här och gör inte så mycket, skola imorgon och det är inte lika roligt,Ciao



Kanelbullensdag plus stjärnor på is

Kan det blir en bättre lördag? nej tror inte det, jag och tilde var och luncha på stan sen köpte vi kanelbullar till våra respektive.mys
Nu
sitter vi och kikar på stjärnor på is och resten spelar fifa. Sen blir det mys med film.Ciao




äntligen helg

Nu är det äntligen helg och det behövs verkligen. Ikväll är det jobb för min del men imorgon ska jag bara slappa hela dagen, skönt.

Nu ska jag kika på gossip girl  sen stå som sydocka för mamma.Ciao



omedelbums

Slutade skolan efter provet idag. Sen gick vi en liten runda på stan och nu sitter jag här. Ikväll är det utgång med hela klassen (läs nästan) så det blir skoj, Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men la undan en tröja idag så kankse köper den sen,., vi får se.

Nu ska jag packa ihop allting sen är det träning.Puss





sper06

RSS 2.0