Adrian


Adrian är bra och han är cool NOOOTTTT!!!1

fest hos mig

Ja det är fest hos mig och det är en kväll i juni :) HAHAH

Midsommar i pics


vi började med att äta mat och göra karnsar här hemma med lite släkt


Sedan begav sig jag och syrran hem till Lina och där gjorde Lina en krans och
Tilde gjorde en ny till mig för min vart alldeles för stor.


Den nya vart mycket finare,


Några timnmar senare, insåg nu att jag knappt tog några kort från midsommar. Kul hade vi men saknade en midsommarstång att dansa runt, kanske kan få det till nästa år. Ciao



onsdags i bilder (grönan, sen utgång)

Nu har jag kommit i en bloggsvaka, men det är det fina vädret som är boven, inte har man lust och sitta inne och blogga när man kan vara ute och sola och bada? Iallafall nu kommer en uppdatering från sthlm, midsommar och månsommar igår (berättar sen)


Vi lekte vid slotter och såg en vaktbyte grej, coolt


Sofia var den som blev mest glad


träffade på världens största GB Glace,


Gröna Lund


Jag inne i Lustiga Huset


TILT!


Adrian, jag och överdrivet stora sockervaddar


David, Sofia, Adrian, Lina och jag, en mycket rolig dag på grönan :)


Sen begav vi oss hem till lilla västerås och hem till Jossan där vi förfestade för att sedan gå till pluto


Oliver och Jag inne på pluttan


Lina och Sara


Hela dagen och kvällen var helt perfekta! Ciao



sliten

Idag är jag en död fisk och orkar ej med andra människor, Dagen igår var den bästa på länge, om man inte räknar med studenten då, men iallafall lägger in bilder imorgon eller senare, jag har vänner marathon nu.


igår i sthlm



godmorning

klarblå himmel, vaknade av att solen lyste in genom fönstret, vi ska till grönan och jag känner att detta kommer blir en mycket bra dag! God Morgon Sverige!



myskväll

Kom nyss hem från en mycket trevlig kväll som spenderades på bryggan med Jessica, Fast sen kom det så mycket myss så då var det inte så mysigt längre, så vi sat oss inne och drack en kopp te. En riktigt myskväll och det behövdes verkligen kände jag.. jag är helt slut i kroppen och skulle behöva sova i en vecka, Men förutom imorgon för då åker vi till Gröna Lund, yeaj! Och det roligaste är att just imorgon uppträder hardcore superstar så bättre än så kan det inte bli.
Men nu måste jag sova, eller först ett vänner avsnitt. GodNatt



sol, wakeboard och glass

Jag och Lina har bestämt oss för att bli lite mer spontana, så idag var vi ute med Adrian och David och åkte wakeboard. Grymt kul med tanke på att det var väldigt länge sen,


Adrian och Lina var mycket förväntansfulla


Kaptenen


Först var det Linas tur, och ja det gick ju bra :)


Sen var det min tur, och helvete vad kallt det var i vattnet.


Lina hittade i zoomen på kamerna så vart lite suddigt, vart dock bara ett åk för mig,


Sen var det Adrian som brassa på, riktigt duktig!

Efter det så åkte vi med båten till östermälarstrand och åt glass, En riktigt sommardag. Ciao






SOL

Det är soligt och gud vad glad jag bli! Så idag blir det bara ben och keds´Ciao




Dagens.


Idag har jag på mig skjorta och byxor från monki, t-shirt från h&hm herr, väska lindex och skor belle.


frågetecken

Väderprognosen sa att det skulle vara strålande sol och 20 grader idag, stort frågetecken med tanke på att det är grått och regn. Tråkigt, men på fredag är det midsommar och det är ju lite roligare. Frågan är vad man ska hitta på?

Sitter just nu på bomans med Lina och kikar på oc. Och ikväll ska vi inviga gröna grillen längre ner på gatan, gott!



sovtime


Jag tror jag har vänt på dygnet, kan ej sova. Eller är inte det minska trött, bara att börja ränka får.




Framtidsplaner

Framtiden? Usch jag som trodde att det kommer blir toppen att inte göra ett skit framöver, men jag är redan utråkad. Och det har bara gått två dagar sedan studenten.Så jag har funderat på saker som jag ska ta tag i nu framöver:

1. Ta körkortet
2. Träna regelbundet
3. Fortsätta vara vegetarian ( jag har varit det i en vecka nu och det funkar bra)
4. Söka jobb
5. Blogga mer

Ja, så där är listan och från och med imorgon då är det andra bullar som gäller. Känns faktist riktigt bra. Nej nu ska jag duscha och sen fortsätta kika på vänner. Bye 



Idag



Medans vi väntade på skjutsen, så började jag såga i pinnar, för att fördriva tiden


Har fortfarande inte repat mig efter studenten, tänke ta och ta timme för timme sen när jag får alla bilder. Idag har vi städat flaket och ja, vilka flaschbacks man fick när man klev upp på vagnen igen. Men bara bra minnen så det är ju toppen. Nu ska jag kika på film och äta upp Linas ostbågar. Ciao




STUDENT-09





Fler bilder kommer, BÄSTA DAGEN I MITT LIV !!!!




klicka på bilden, tack

show_cravings_ad(PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4OyBib3JkZXI6IDBweDsgbWFyZ2luOiAwcHg7IHBhZGRpbmc6IDBweDsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyAiIHNyYz0iaHR0cDovL2NyYXZpbmdzLnNlL2FkdmVydC9qc2lmcmFtZS5waHA/YT1JREV5TkRRM01qTTNOemMsJmI9TnpNM1pHTXpZekl3TTJGa05EWTBOREE0TnpVd09EbGlZVGMxT0RrNE5EVSwmYz1JREV5TkRRM01qTTNOemMsJmQ9UEhOamNtbHdkQ0IwZVhCbFBTSjBaWGgwTDJwaGRtRnpZM0pwY0hRaVBpQjJZWElnZFhKcElEMGdKMmgwZEhBNkx5OWhibVYwTG5SeVlXUmxaRzkxWW14bGNpNWpiMjB2WVc1bGREOTBlWEJsS0dwektXeHZZeWd6TWpRNE5TbG5LREU0TURJeU5EUTBLV1Z3YVNoZlgyTnlZWFpwYm1kelgxOHBKeUFySUc1bGR5QlRkSEpwYm1jZ0tFMWhkR2d1Y21GdVpHOXRLQ2twTG5OMVluTjBjbWx1WnlBb01pd2dNVEVwT3lCa2IyTjFiV1Z1ZEM1M2NtbDBaU2duUEhOakp5c25jbWx3ZENCMGVYQmxQU0owWlhoMEwycGhkbUZ6WTNKcGNIUWlJSE55WXowaUp5dDFjbWtySnlJZ1kyaGhjbk5sZEQwaVZWUkdMVGdpUGp3dmMyTW5LeWR5YVhCMFBpY3BPeUE4TDNOamNtbHdkRDQsIj48L2lmcmFtZT4=)

fixar dag

Idag ska jag ha en rebecca dag, nu ska jag snart iväg och sola med syrran, sen frisören ju, sen ska jag göra naglar och sen ikväll är det utgång, Bra dag!



regn regn regn regn ?

God Morgon! Idag är det lekar för treorna i vasaparken men med tanke på det osköna vädret så stannar jag hällre inne och sover. Ska även till frisören idag och gud vad skönt det ska bli att få bort den hemska utväxten, Kommer fortsätta köra på det röda, fast idag ska jag öven klippa mig får se om det blir något roligt. Ciao

För övrigt alla studenter, det kommer regna sjukt mycket på studentdagen, 10-15 grader, och ett stort svart regn moln. Bajs




taggtråd!!!

ÍDAG ÄR EN BRA DAG! ELLEN, JAG OCH LINA ÄR SJUKT TAGGADE, HÖRDE JAG PÅTÅR?!?!?



junitrofén

idag är det den årliga junitrofén mellan carlfórsska, rudbeck och wenströmska. Rudbeck kommer vinna och vi, carlforsska sist. Haha så är det varje år fast  nej iår är vi vassa.
Min klass ska iallafall uppträda som supermario, så om ni vill se vinnardansen, bege er till löga kl13.00

SItter för tillfället och väntar på lite tjejkompisar som ska komma hit på lite blask så vi f´år upp humöret. Ciao



taking with myself







helgen

Nu har jag blivit sådär dålig igen på att uppdatera under helgerna, men å andra sidan är jag knappt hemma häller så. Men iallafall i fredags vart det först förfest hos malin med brudarna, sen afterwork på bmb sen en öl på pitchers sen hoffmaestro på oliver twst, Galen kul kväll. Länge sen jag hade så kul.

Lördagen var det bara att korka upp igen då förfestade vi och kollade på fotbollen i en hyfasd stekig yacht, sen begav vi oss till hökby och Gs dödligt tunna. Kul även där dock lite mer kaos. Sen idag har jag och Lina för det mesta sovit, ätit godis och kollat på shrek och tyck allämt synd om oss själva.

Dags att sova, har något i skolan imorgon och med tanke på att det inte är något kvar kan man ju kanske ta och pallra sig dit. God natt


en vecka kvar!

jag har sådant pirr i magen, kommer snart dö av hur mycket jag längtar tills på fredag. Sen är det fan över, inge mer skola, inga tidiga mornar och inget tjat om att man ska göra si och så. A men sen vakna jag och insåg att jag har inget jobb med tanke på att jag har sagt upp mig och det var ju mindre smart för vad ska jag göra nu?

Nej ska ej tänka på det nu. Nu ska jag bara försöka hålla mig undan bardiskar, ambulanser, stygn i huvudet och en massa blåmärken så jag är som snyggast på fredag. Håller tummarna också så att det inte regnar.



Sådant där väder får det gärna vara på studenten, hoppas hoppas hoppas!



CASPER06





super mario



Fest i vasaparken! Lina, John jag och Sara



August var klockren! Klassens prinsessa,




Samling kl 07.00 hos jamaica och sen var det bara att knäppa första, Har jag sagt att jag älskar min klass och der är helt sjukt vad jag kommer sakna alla, måste köpa en vattenfast mascara till studenten.



VI VANN!!!!

casper 06 vann klädshowen på carlforsska, VÍ ÄR BÄST!!!!
Åh alla var så duktiga och man ville inte gå av scenen det var så sjukt kul!

Men iallafall..... VI VANN VI VANN VI VANN VI VANN!!!!!



S(u)PER MARIO!!!!


vädret?!



campingen med klassen i söndag, adrian, jag och Acke stekte på klipporna och det är lite skillnad mot vädret nu,. usch!!



trött

har nyss vaknat och det är helt sjukt hur trött jag är, kom knappt upp ur sängen. Fast nu när jag är uppe och efter en kall dusch är jag redo, Ska ta och pallra mig till skolan och idag ´blir det klädshow för hela slanten. Tjolahopp!



elba, fredags


dress code: långklänning h&m och gladiator sandaler från förra sommaren, second hand väska

klädshowen

borde egentligen ligga i sängen och kika på en film och tycka synd om mig själv, men så kul ska jag inte ha det för nu ska jag in till skolan och träna på klädshowen som för örvrigt är¨på onsdag. Vi är klara med dansen men det är bara det att alla ska ju göra alla sammtidigt, nej nu måste jag rusa. Hej!



dålig update

Hela helgen har varit helt perfekt!

Elba i fredags var galet, tobbe och gurra sprang marathon i lördags och självklart var vi med och supportade dom, sen på kvällen vart det galet igen på blomsterg, och igår till idag tältade klassen på ängsö. Helt perfekt väder, och för övrigt så har jag badat för första gången i år och ja det var kallt. Lägger in bilder sen ska äta nu, Ciao




RSS 2.0