jävla feber

det är inte många saker som jag hatar så mycket som feber, man blir helt handlingsförlamad och sängliggande i dagar. Gick hem tidigare från skolan för jag kände mig häning och tänkte att jag bara behövde sova lite, nej då har man 39.5 graders feber. Fan!

Fast imorgon ska jag vara frisk har jag betsämt för jag och syrran ska till sthlm och shoppa och om jag inte är frisk så kommer jag säkert bli det av all shopping, ( mamma håller inte med men endå)

Nej nu ska jag knapra alvedon och sova i 12 timmar sen är jag frisk och snygg,  tillskillnad från nu, har ju inte haft orken att duscha och ja man kan knappt se mina ögon, men men God natt iallafall!





ljushårig igen? sugen på en förändring...




hela helgen

har inte hunnit bloggat något denna helg och ja det är så att jag har gjort saker hela tiden varenda minut denna helg.
Fredagen var galet kul, först sommarfest på bomans sen after work på BMB, där vi stannade ända in på småtimmarna. Otroligt roligt hade, fast huvudet får ta smällen dagen efter. Så det vart en sallad i vasa med tilde, tobbe och Lina sen 'ven lite shopping. Köpte en ny jacka och en väst iallafall sen var det jobb på kvällen och jobb idag.

PÅ torsdag är det valborg gott folk och det ser jag fram emot!



Min nya favorit



Jag måste bara säga hur mycket jag älskar min nya mascara, jag har så länge jag kan minnas haft lancomes "´le extreme" och sagt att det är den bästa i världen, men nu då jag var på kryssningen kännde jag att det var dags för lite omväxling och då var det diors mascara och den heter Diorshow unlimited.  Så nu vet ni det!
'

YES

åh vad jag är glad just nu, fast det var annat imorse kan jag säga, Jag skulle vara hos läkaren halv 11 imorse, och Andreas skulle väcka mig innan han gick till skolan halv åtta för då skulle jag hinna duscha och fixa iordning allt och så. Självklart hade jag ställt min mobil men det är bara det att den är paj så den lägger av lite då och då, och det hade den ju gjort så telefonen ringde inte och Andreas var hemma idag för skolan för han vart sjuk. Så ingen väckarklocka och ingen lillenbror som väckte mig. Och det är ju likamed FÖRSOVNING. Så det var bara att ringa taxi och åka snabbt som tusan in till stan. Sen när jag kom hem nu ikväll efter att jag, tobbe, tilde och Lina hållt på och fixa med deras balkong hela eftermiddagen åkte jag hem och beklagade mig över pengar som jag fick läg¨ga ut på taxin och att allt är min mobils fel. Nu kommer det bästa av allt, min kära pappa hade gått och köpt en mobil åt mig och oboy vad jag blev glad! Så nu är allt perfekt och jag älskar att det är helg imorgon, för morgondagen kommer bli galen! Ciao


pulpfiction

Jag klickade nyss hem ett par skor från internet och hoppas dom kommer innan fredag. Annars har jag inte gjort så mycket idag, igår vart det mys på bomans med tobbe, tilde och Lina. Vi lagade tacos och kikade på på pulp fiction.



För övrigt så behöver jag en ny garderob och skönt att det är löning på fredag! Ciao



kryssningen!?!

det finns inte ord till hur jag ska beskriva denna sjuka kryssing, det är det roligaste jag har gjort på mycket länge! Det vart 2 timmars sömn, det vart munkar i fickorna, böter, dansgolvets dans, sjukaste profilerna och en skön trubadur,

Jag orkar inte förklara allt nu men tänke då jag får bilderna från Lina så lägger jag in dom, nu ska jag sova och ta igen denna hårda helg. Ciao



Ace of Spades


barbecue

idag vart det lite shopping, ett stycke tyg från acne ( tröja typ), en ljus kavaj+en grå trench samt ett bar byxor (som nu är shorts) från second hand. Bra dag !

Tänkte lägga in lite bilder men hittar igen kamera i detta hus så det får bli senare eller imorgon, mycket nöjd över mina köp idag iallafall. Men nog om det, imorgon är det som jag har nämt alldeles för många gånger i denna blogg: STUDENTKRYSSNING! Men jag säger det hela tiden för jag tycker det ska bli så kul, fast dock har jag hört att det är mer än 800 som är från Västerås, så in princip är det samma sak som alltid bara det att det är vatten under en. Men men, morgondagen börjar med pannkaks och öl frukost och jamaica emma, sen beger vi oss av mot stockholm och båten, wie!

En annan sak som är ganska rolig det är att jag har gjort så fint så fint i min garderob, för nu kan man faktiskt se vad jag har för kläder och skor, det kunde man inte förut.

Märks det att jag är uttråkad? Ciao



girls night out (in)



Det vart en mys kväll idag hemma hos Tilde, Och självklart är Lina med. Det har blivit mat, tv och nyss kom vi hem från solning, myspys med andra ord.

Imorgon blir det shopping och sen tagga till kryssningen, eller ska jobba där imellan. Ciao




körkoret

nu är det inte långt kvar tills jag har det där jävla körkoret, halkan idag och så bokar jag uppkörningen och teorin idag och då är typ tre veckor kvar, gud nu vill jag bara ha det avklarat, orkar inte hålla på med det längre.

Satt och gjorde teori prov på datan igår och det klarade jag, 60 poäng för att vara exakt. Men endå det är ju så mycket man ska kunna, usch och blä.

Btw skorna som jag hade på fötterna i förra inlägget är från topshop ( det var någon som undra), så nu vet du det!

Nej borsta tänderna sen ska jag bege mig mot körskolan. Ciao



mobil letande

det är ju så svårt att bestämma sig för en mobil tycker jag, vill så gärna ha en iPhone men jag måste ju ha comviq (jag växer väl ifrån det någon gång i livet, förhoppningsvis) för annars skulle hela min månadslön behövas läggas på mobilräkningar och det har jag ingen lust men, Så nej ingen iPhone just nu. men blää kan verkligen inte bestämma mig. Och ja det här var ju helt ointressant men kände att jag ville få det ur mig.


Men iallafall så hade jag inte så mycket mer i skallen just nu, kanske kommer något sen.



nej det där är inte dagens outfit och man kan ju fråga sig varför jag la in den, och det har jag tyvärr inte svar på




ondsdag

denna vecka blir kort och skönt, idag är det mega kort dag, imorgon blir jag borta hela dagen för jag har lilla uppkörningen och halkan, sen är det fredag och då har jag bara en lektion sen är det helg och denan helg är ju likamed kryssning! WIEE!



klart

nu har jag skrivit klart ett arbete till svenskan, gud vad jag måsye puscha mig själv till att göra det. Det är så tråkigt att jag nästan måste lyssna på Dope för att vakna till, usch!

Men men nu är det iallafall klart och jag ska duscha nu sen sova, solade idag och snart är jag redo för beach tema på kryssningen, idiot föresten den som kom på det. Blää dålig dag!



gräddfil

det är helt sjukt vad en liten skit sak kan göra så jag blir så sjukt irreterad, Jag och mamma höll på att laga mat och vi skulle göra en avokadoröra, det är med avokado och gräddfil bla. Och då visar det sig att gräddfilen är slut, då ringer mamma till pappa och ber han åka förbi efter jobbet och köpa en jävla gräddfil, ja nej då svara han att han är svettig och har ingen lust att gå in i en affär (han cyklar jämt till och från jobbet) och än så länge är det ju lungt men det är bara det att när mamma har bilen och pappa är på jobbet och de är helt omöjligt att hämta mig och dom tvingar mig cykla ( vi bor miljoner mil utan för city) iallafall då vägrar jag att cykla för jag vill inte bli svettig och jag orkar inte sminka om mig och en massa, ja nej då tycker dom att jag borde bry mig mer om något annat än mitt utseende, hallå DUBBELMORAL någon?

Usch, så jag beter mig som en sjuåring istället och vägrar äta. Moget Rebecca, verkligen!


torsdagens





knyckte bilder från syrrans blogg! Ciao




Påsk

idag har det blivit en hel del mat, jobbade först till tre sen var det påskmiddag hemma. myspys! dock väldigt mätt, och sen en massa påsk godis på det.

Sen avslutade vi kvällen på bomans med film och grejer. Jag är helt utvilad nu, tagit det lugnt hela helgen (bortsett från onsdag och torsdag) men iallafall, måste ju ladde upp till nästa helg för då är det STUDENT KRYSSNING. wiee

Nej nu ska vi kika lite fotboll sen sova. Ciao och glad påsk



SkärTorsdag

just nu är det förfest hos syrran och det är kul! lyssnar på U2, galet galet, ska dra till BMB om ett tag, Trevlig kväll gott folk!

Ciao




.

joanna jag lovar dig att allt kommer lösa sig! Älskar dig din lilla bajs!





dessa ungdomar

kom nyss hem från krogen, eller ja mina kompisar hade som projektarbete att ordna en högstadie fest för de som slutar 9:an så jag och Lina ställde upp och stog i garderoben, ja jag säger då det, vilka ungomar det finns! Men men vart man en erfarenhet rikare, får helt enkelt se det så.
Nu: kika på OTH
GODNATT



Rayban

Imorgon kommer jag införskaffa mig ett par Rayban, men jag och min beslutsångest har gått och blivit riktigt dåliga ovänner så jag kan helt enkelt inte bestämma mig för vilka jag ska ha, har tre olika brillor att välja bland, Första är ett par original wayfares bruna, det andra är mer pilotbrillot, fast ja inte riktigt pilotisar, dom är också bruna och de andra är kaso blåa också lite pilot liknade, alla tre är sjukt snygga men vilka ska jag välja? Jaja får helt enkelt bestämma mig imorgon i butiken. Lägger in en bild sen på vilka jag valde!


massa frågetecken just nu i mitt huve? Och inte kan jag bestämma mig för skorna häller, bajs

tisdag

jag får en känsla av att detta lov kommer gå sjukt fort, nog för att det bara är tisdag men imorgon ska vi fira jessica och sen ut, sen torsdag ska jag på riskettan ( något ny kurs man måste gå för körkortet) sen är det fredag sen är lovet slut, blä!



perfekt dag

nui är det påskolv på riktigt oxg vädret är helt underbart idag, så det blir en tripp ner till hamnen och äta glass med Lina, åh det ät verkligen klarblå himmel, jag blir så glad utav det!

Senare idag har jag körlektion och jag ska boka in min uppkörning nu, usch! jag kommer bli så sjukt nervös och jag skulle bli så arg på mig själv om jag inte klarar det...

Adios


en helt lugn söndag

söndagar är nästan min favorit dag, det är inget man måste göra och man kan bara slappa hela dagen. nyss smällde vi i oss pizza, hemlagad såklart det är en stor favorit och sen bakade jag och lillebrosan mockarutan, en annan favorit men dom vart ju sädår, kan lätt bli så när en 11-åring som enbart och hockey i skallen ska baka. Så han fick vara min assistens men ja vad ska man säga, mamma tyckte dom vart goda så det var ju snällt.

Till något annat så har jag fastnat i ett dilemma, jag har hittat två par riktigt snygga skor men jag har lovat mig själv att bara köpa ett par nya denna månad men jag kan inte bestämma mig, SÅ VILKA TYCKER NI? ?



påsklov

hade inte glömt bort att vi har påsklov nästa vecka, verkligen behövligt!

Igår vart det mys ute i hökåsen med Lina och Frida, vi grillade och åt gott sen kikade på film, skönt med sådana lördagar ibland.

Nu är jag hemma och ska laga mat med mamma, sen ska jag beställa hem ett par sjukt snygga skor från steve madden, hoppas hoppas dom sitter som en smäck! Ciao



stress stress stress

nu har jag verkligen bråttom, jag ska sminka mig och välja kläder på en halvtimme, usch just och måla naglarna,

Jag had eju inte planerat att gå ut idag eftersom jag jobbade till halv nio, men när min kära syster ringer och frågar om jag ska med ut klart jag ställer upp, nej nu kan jag inte skriva mer, CIAO



gårdagen

åh det var så kul igår, det var länge sen jag hade så kul på pluto, har börjat tyckt minde och mindre bra om pluto (kass musik, dryga profiler m.m) men det var som bortblåst igår för gud så ku l vi hade, det inte om det var alkoholen som talade men som sagt, otroligt rolig kväll!






RSS 2.0