yesterday, today..

Gådagen var galet kul. Var hemma hos Matilda och calle och firade deras ihopflyttande, fantasktiskt kul!
Vi drack majsans radhusbomber och sen var det godnatt, nej då men trevligt hade vi och nu är det bara att ladda om för idag ska vi ju fira Johan. Ska först hem till hans föräldrar att äta mat och dricka gott sen får vi se vad som händer..


Grattis i förskott babe!

nej nu måste jag duscha sen ska jag åka och hämta min klänning, Ciao


uppsala


-Just nu är jag hos min kusin i uppsala, jag ska ju jobba här nästa vecka och lite framöver så jag följde med syrran  upp idag så jag får se hur allt fungerar och så. Är faktiskt nervös, men har ju ett enormt ansvar, men det ska nog gå bra!

SER fram emot helgen, dock har jag inte kommit på vad jag ska ge än, men får ta en runda på stan imorgon så kommer jag nog på något.
Så imorgon blir det att förbereda lördagen, hitta på något skoj att ha på sig och sen ska jag ju på inflyttningsfest imorgon kväll också, fullspäckad helg. En kompis till mig har flyttat ihop med sin b-friend och det ska såklart firas, det ska bli skoj för det var länge sen jag träffade den ligan.

Sen en annan sak som jag kom på aldeles nyss är att det är ju inte långt alls till julen, det är så sjukt vad tiden går fort och inte gör jag något vettig av den, tiden alltså! Vill ju bli make up artist men det är lättare sagt än gjort, fast nej  nu ska jag ta tag i det där och ringa dit sp vem vet, kanske börjar i januari, Ciao!


This weekend

-I helgen fyller min kära pojk 20 och det ska firas. Mycket skoj ska det bli. Dock har jag ingen aning om vad jag ska köpa, eller har en idé men jag tycker det är så svårt att hitta på något. Men men..kommer nog på något!

Just nu är jag hemma hos johan och davida, blir en mys kväll med kanske lite vin.
Nästa vecka ska jag jobba, ser fram emot att få in lite pengar på kontot, hittade ett par sjukt snygga stövlar idag och dom blir mina inom en snar framtid, Ciao!



Höstlov

Det är ju helt fantastiskt att det är höstlov för en stor del av sveriges befolkning, för det betyder att vintern snart är här och jag som älskar vintern. Och jag längtar så jag spricker till v13 då vi ska upp till åre och åka skidor tills vi spyr. underbart!

Jag lånade bilen av mamma idag och vi åkte hem till mamma och pappa och eftersom lillebror och lillesyster har lov så är även dom hemma. Planerna för idag är att vi ska strax åka in till stan igen och shoppa åt/med min lillebror, han behöver ett par jeans och då ska vi hitta ett par fina åt han.


 Det jag skulle säga var att jag har färgat håret igen. lite rödare, men nöjd vart jag!




home



Kom hem från england i lördags. Och gud vad jag behövde den resan, har fått ordning på dygnsrytm nu! vi gick och la oss tidigt och gick upp tidigt. Vi var och shoppa två dagar och jag fick med mig lite hem, dock hade jag ju bara ett handbagage så kunde inte köpa allt jag ville. Men men, mycket trevigt var det.

Just nu är jag och johan hemma hos mamma och pappa, min lillebror var lite kraslig och ville inte vara själv hemma, Så självklart ställer men upp som storesyrra. Men jag tänkte ju att vi alla kunde hitta på något men riktigt så vart det inte, jag sitter vid datan och johan och andreas spelar fifa och nhl 10. Det har jag snappat upp iallafall. Nej nu ska jag åka och hämta mamma, Hörs!





Fredag

Skönt med fredag, men är lite trött från igår. Vi satt bara hemma och drack lite vin, myspys!
Ikväll vet jag inte vad som händer men det visar sig nog, Något skoj ska man väl hitta på!

Just nu sitter jag hemma hos tildutten óch tobbe, men nu ska jag bege mig hemåt och duscha tror jag!Ciao



Jag kunde inte låta bli.. wote!

Rösta på mig

Todayy

Just nu är jag hemma hos mormor och morfar, tog med datan hit. Min underbara vän sara kom förbi idag och vi åkte och åt lunch på pizza hut och gick en sväng på hälla. Så idag har jag kört en massa bil och det är lika roligt fortfarande. Men man kommer nog tröttna på det så småning om tror jag.

Nej nu ska jag vara social mot morfar och johan. Ciao



RSS 2.0