träningsdags!

O vad duktiga vi har blivit.. Jag och Mathilda har nyss ätit melon och nu ska vi träna. Har dock träningsvärk i hela kroppen men det får inte stoppa oss nu när vi väl har kommit igång.
Kvällen vet jag inte än vad den bjuder på men blir nog en snabb sväng förbi after worken sen hem hit sen får vi helt enkelt se.

nej mot gymmmmmet! Ciao

100127


Igår köpte jag äntligen gymkort. Som jag har pratat om att börjat träna och nu gör jag faktiskt det. Tränare igår och nu ska jag snart bege mig igen.  Fast detta snö oväder får ju en att bara vilja ligga i soffan och dricka kaffe... men nej så får jag inte tänka.
outfit: oversized tröja från lidex, byxor hm och skor nilson. ciao



hemfärd idag

-idag åker jag hem och har jobbat klart för den här gången. Eller hem och hem, direkt när jag är hemma i västerås ska vi direkt iväg och titta på färjedstad mot södertälje tror jag att det var.
Jag håller på och matar victor och jag är uttråkad men tacka gudarna för att det är konståknings em nu. Så nu är jag inte ett dugg uttråkad längre.

Ciao


hard work work

vart inte många timmars sömn inatt. victor ville inte riktigt samarbeta och sova. Men nu är jag pigg och vi ska snart till dagis.

Jag jobbar till torsdag sen är det helg igen. Gud så fort det går.
Nej blöjbytardags! ´Ciao

jag och lina från i fredags, skoj

Friday fun

Ikväll ska vi ha tjejkväll. Det var länge sen nu så jag ser fram emot det. Vi ska laga tre rätters, dricka champange och klä oss lite finare. Alla vi tjejer firade nyår på olika håll så vi tänkte "fira nyår" ihop ikväll.
Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, så får väl ta en tripp på stan och se om jag kan hitta något.
Skoj ska det iallafall bli!

Igår red jag igen på min lillasysters häst, jag är fortfarande livrädd men jag börjar bli lite van nu iallafall, bra träning är det, jag har träningsvärk i magen och i ryggen.

Nej nu ska jag städa hela lägenheten och tvätta, vi har lyckas samla ihop två stora blåa ikea påsar med tvätt. Det känns som om det inte spelar någon roll hur mycket man tvättar. det försvinner ju inte. mamma?

Skriver mer sen. Ciao



TisDag

Igår överträffade jag verkligen mig själv. Jag och Mathilda fick en idé att vi skulle rida på min lillasysters häst. Jag är livrädd för hästar, eller jag har stor respekt för dom för de är ju så stora. Men jag red helt själv, eller hästen gick bara men joanna höll inte i. Jag trodde jag skulle trilla av men jag satt kvar och stannade och startade helt själv. Mathilda däremot hon sprang med hästen, fast då sprang joanna bredvid. Så jag är väldigt stolt över mig själv. Andra gången i mitt liv jag rider! Bilder kommer sen när jag fått dom av joanna.

Nu måste jag göra mig klar, lina kommer hit snart! Ciao



Morgonpigg?

Det var så sjukt länge sen jag gick upp så här tidigt, förutom då jag jobbar i uppsala men det är inte samma sak. Eller nu har jag ju också en andledning, ska skjutsa johan till jobbet. Så jag är nog inte morgonpigg utan jag är ju uppe för att jag måste. Skriver mer sen. Ciao



20100101

DÅ var det 2010. tänkte att jag skulle göra ett inlägg men lite av allt som hänt detta år men jag känner att det f¨r bli imorgon.
Gårdagen var skoj.  Tre rätters midddag hemma hos två kompisar, firade tolvsalget på varda sen efterfest här hemma. Skriver mer om det imorgon med.

fem måndader, 20100101. Love you!



RSS 2.0