happy new fucking year

idag är det stor kalas! Jag och Lina har hunnit med en kort runda på stan, jag köpte nämligen ett par skor från topshop igår det var bara det att då jag kom hem visade det sig vara två vänster skor, så det var bara att åka tillbaka dit idag igen. Men nu är allt bra och vi är glada!
Snart blir det fin mat sen ska vi ut och se oss runt i göteborg. Resan så här långt har varit mycket trevlig, igår var det drag dock inte för mig jag somnade lite innan alla andra, men idag är jag på topp.
GOTT NYTT ÅR ALLA!


tyskland/ göteborg

vart fan inge tyskland,. vi stannade i göteborg istället. Karsten som vi skulle bo hos i tyskland vart sjuk (?) så vi lånade en lägenhet i göteborg och nu är vi här, blir nog skoj endå¨.
Bilresan vart ja vad ska man säga, den vart lång och med ungefär 20 stopp efter vägen. Igår vart det kaos, simon mådde sådär men nu är alla pigga och glada. Så snart ska vi försöka bege oss till city och shoppa lite.
Skriver säkert sen igen,. Pusss


tyskland 28-2

packningen är inte riktigt klar men får fixa det sista imorgon, tänkte bara önska alla gott nytt år för jag tror inte det blir något bloggande där nere, fast det visar sig ju.

För er som undrar vad vi ska göra i tyskland så ligger det till såhär. Min kompis Lina har en halvbror som heter Petter och han var och pluggade i usa ett år. Och där vart han kompis med Karsten, Och Karsten var ju här och hälsade på för ett tag sen så nu ska vi åka ner till han. Så är det.


nu ska jag sova, eller ligger och väntar på lite sällskap av pojkvännen som är hemma snart hoppas jag. GODNATT





packning

som jag har nämt tidigare är jag urusel på att packa, och det kommer aldrig att ändras. Jag ska vara borta i inte ens en vecka och jag är kläder för ett helt år med mig just nu, måste ju ta bort en del.
Men det som är värst det är att om jag ångrar mig därnere, att varför tog jag inte med den där kjolen? och då är det ju bättre att ta med den från första början. usch just nu har jag stora problem. Nej då men nu måste jag återgå till packningen men skriver en rad eller två sen kanske.                     Pusss


SOFIA

här kommer en liten hälsning från mig och Lina till SOFIA LARSSON som just nu befinner sig i sri lanka men dock om några timmar åker hon vidare till hongkong, vi är inge avundsjuka fast samtidigt är vi glada för din skull.
SKÖT OM DIG PUSS O KRAM REBECCA OCH LINA

 


dagen före

idag blir det mycket att fixa, stan snart och inhandla allt till resan imorgon, vi ska ju bila ner till tyskland imorgon, skojskoj
Har inte bloggat på ett tag såg jag, men så är nu vid juletider, i fredags vart det utgång och det var vädligt skoj, länge sen jag hade så kul, och igår var det mys hos Frida, och idag som sagt blir det stressigt.
Nu: äta frukostAdios


julafton

just nu sitter jag med lill Anton ( 1 år)  i famnen och Elin ( 3 år) sitter och skrattar åt bajs! Men det är ju julafton trots allt.
Mamma och resten håller på med maten, så snart är det dags att frossa.
Bilder kommer imorgon nu ska jag torka bort dräglet på Anton. GOD JUL!


julstrumpa

mamma och pappa är ganska roliga, min julstrumpa hänger på min dörr och min dörr är stäng och nyss så hörde jag att dom stoppade i våra paket i strumpan, lite sugen är man på att öppna dom nu men nej jag måste vänta tills imorgon, nu ska jag sova! Godnatt



julafton imorgon

 det julafton imorgon och det känns det verkligen inte som, jag kommer ihåg då jag var liten då kunde jag varken sova eller äta på en vecka. Okej nu ska jag inte överdriva men då var jag verkligen som min lillebror är nu, klättar på väggarna! Det roligaste är endå imorgon då är Andreas så förfäntansfull så att han nästan spricker.
Jag antar att man kanske någonstans har vuxit ifrån det där, tråkigt tycker jag för man lär ju växa ifrån det mer och mer. Ett till vuxen poäng till mig, jag kan faktiskt sitta och vänta på julafton.


min sköna lillebror som inte kommer kunna sova inatt




julklappar

tänkt att det spelar ingen roll att man säger inför varje jul " i år ska jag köpa alla tidigt så man slipper det där med ute i sista minuten" men hur mycket man än tänker så, så på något vis blir det aldrig som man hade tänkt. Idag har jag inhandlat mammas och gurras. Tildes köpte jag för ett tag sen. Men endå det är ju trorts allt bara två dagar kvar och jag är inte klar. Men får bli en tripp ner på stan imorgon och fixa dom sista.

Nu: hem till Lina och fixa Tobbes&Tildes present.Ciao


uppdatering

nu har det varit dålig uppdatering igen, här kommer några bilder som förklarar dom senaste dagarna.




Torsdags: vart det först frisören (har inte rikigt den färgen på bilden) sen förfest hos jamaica emma i klassen sen maskinen på pluto.




Fredags: BALEN! fler bilder kommer sen, men gud så kul vi hade!




Lördags: 20 års fest!

Ja man kan väl sammanfatta det hela med att det vart en tredagars och nu är jag trött, för jag har jobbat stägning idag. Imorgon ska det inhandlas de sista julklapparna och sen på onsdag är det julafton!




BAALEN

så klockren! finner inga ord, som jag brukar säga. Mycket mycket roligt var det, plus i kanten från mig iallafall.
Nu; SOVA


resultatet

ja jag kan väl inte påstå att jag gillar spray tanning lika mycket som blondinbella men det var ju iallfall lärorikt, det är ju inte så att jag vrt gul eller något men lite ojämt är det, men det slutgiltigt resulatet är på fredag om det håller eller inte.

Vi hade ju "mötte" idag om tyskland och jag finner faktiskt inga ord, så tänke skriva upp lite saker som vi kom fram till

  • Samling kl17.00 29/12 hos petter och lina
  • Lina och Rebecca har fixat mat kl17.00
  • Alla ska ha gått på toa och gjort behov innan vi sätter oss i bilarna
  • Bilarna avgår när alla ätit klart, senast 18.30
  • Bränn egna skivor. medtag även iPod
  • Present till Karstens familj.
  • Bärbara DVD-spelare skall vara med hörlurar
  • Julklappsbyte sker vid första rasten. Motivering skall finnas, rim är frivilligt.
  • Ingen överdriven packning
  • Glöm inte leg!
  • Ingen ska lukta svett, ta med deo i bilarna
  • Petter, David och Simon skall ha kostym på nyår
  • Simon fixar walkie talkie till bilarna!!
  • Alla ska säga till Simon att han ser fin ut på nyårsafton
  • Ta med resorb för din egen skull
  • Ta med nyponsoppa för din egen skull
  • Inegn skiter i bilen
  • Tjejerna fixar bil-dekorationen
  • Byte av bilsällskap sker efter behov
  • Alla tankar på mobilerna
  • Inga nötter i bilarna
  • Kör lagligt!
  • Alla ska pka i I <3 DULUTH t-shirtarna
  • Redbull skall drickas av förarna
  • Ett glatt humör skall medtagas!!!!!!!!!!

Ja där var några saker som vi kom överens om, vissa saker har vi ej kommit överens om in hela gruppen. Ni kankse förstår vissa. Adios




NERÄKNINGEN HAR BÖRJAT!

klicka här: oasis

spray tanning

idag blir man brun, förhoppningsvis! Jag, Lina och Jessica ska spraya oss och det är första gången så blir kul att se resultatet. Dagens höjdpunkt blir endå "möttet" om tysklands roadtripen.Kulkul
Imorgon är det julavslutning och sen frisörer och kanske utgång. Sen äntligen på fredag är det den efterlängtade balen. Skön vecka

Början på nya året kommer också blir skönt med tanke på att då ska vi på oasis, så just nu är det oasis feber på kontoret.
Nu: vänta på att klockan ska bli halv tre.Ciao



bankhelvete forts.

som jag skrev i ett inlägg för inte så länge sedan så hade jag vart på banken och alla var dumma i huvudet och grejer. Och inte fan har jag ändrat uppfattningen, en vecka senare, nu tycker jag ännu mer illa om en viss kille vid namn Niclas. Han sa att nu satt det en vissa summa på mitt e-sparkonto, i helvete häller att det gör det är inte en krona där! Utan han satt in dom på mitt ungdomskonto som jag klart och tydligt sa att jag INTE ville ha. Usch vad förbannad jag är, hur svårt kan det vara. Äckliga bankman! Så nu måste jag dit igen och tjafsa eftersom han först gjorde så jag sparade i en fond, och den fonden sa han sist var jätte bra att spara i för den kan inte gå ner bara upp, konstigt att det fattas en vissa summa pengar då! dumma dumma dumma dumma


filosofi

jag förstår mig inte riktigt på det där ämnet, men det är väll inte meningen heller.

helgen

Frida vart så fin så i lördags, och sen vart det lite kalas på strike med nära och kära. Mycket trevligt, söndagen vart slapp med solning och wallander.
Idag blir det hard work, work. Skola fram till kl4 sen ska det fixas med klockor hela kvällen.
Nu: UF företags jobb



lördag

just nu sitter jag hemma hos Frida och ska snart fixa hennes smink till deras bal. Har även hunnit med julavslutning med konståkningen idag och senare ikväll blir det middag hemma med Tilde&tobbe sen får jag se vad som händer.
Nu: ta hand om en stressad frida.Ciao


städningsmani

nu har jag fått lite ordning med alla kläder, väskor och skit som ligger i mitt rum. Nu kan man iallafall se golvet. Måste ju också bara säga att jag har bokat frisör tid nu och nästa torsdag smäller det, säger inte nu men några vet redan men visar bild sen då det är klappat och klart. Nog med struntpratet nu:dammsuga!



fredag

ikväll ska jag leka make up artist med mamma, hon ska på julfest med jobbet och vill att jag ska hjälpa henne med smink och hår, skojskoj, så det vart lite ändrade planer men idol är fortfarande en självklar sysselsättning ikväll.

Idag har vi även bokat minibuss som vi ska fara till tyskland med över nyår, jag finner inga ord för den resan. Men det ska nog bli bra!

 ge mig denna jacka för övrigt


Lucia

inte fan vart man lucia, utan det vart ju en estet! Men men, nu är det helg och det är likamed idolfinal ikväll.Adios


bank helvete

gud vad jag vart irreterad på banken igår, dom tror att jag är någon jävla bankman och kan allting. det ända jag skulle göra vara att öppna ett nytt konto som jag sparade en vissa summa pengar i månanden,, nej då öppnar ha en ny fond, men jag sa klart och tydligt att jag inte vill ha någon fond för det har jag redan massor och man betalar ju skatt om man ska ta ut och grejer, iallfall så ändrade det sa han och han sa att nu fanns dom pengar som jag sparat undan på ett  e-sparkonto, men puckot till bankman satt in dom på mitt ungdomskonto! braindead
Och nu när jag ska logga in på min internet bank ja nej då funkar ju inte det utan det är något tekniskt fel. blää på banken





zebra feber

nu har jag fastnat för zebra mönstret, eller fastnat och fastnat det är snygg! Köpte en super cool bal väska idag som har just  zebra mönster och igår vart det ett par zebra tights.tjusigt.



bal väskan



trött trött och trött

gud jag ligger fortfarande kvar i sängen, jag kommer inte upp härifrån. Men nej nu måste jag har ju ett prov idag.
Längtar tills ikväll då blir det mycket mys,Ciao


TILDE

min kära syster kom nämligen in på sjuksköterskalinjen här i västerås och jag är så glad för hennes skull, ville bara nämna det så ni kan säga grattis till henne,



så här glada är vi!



18 års kalas

Idag har vi firat Emma med hennes släkt, det bjöds på en massa gott så nu behöver jag inte äta på en vecka, så mätt är jag.
Imorgon är det prov nummer 2 och det är ju också ganska kul, sen får jag även reda på om jag blir lucia eller inte, spännande.
Nu:plugggpluggpluggplugg



prov1

nu har jag avklarat ett av mina fyra prov denna vecka, kulkul

Ingen rolig skolvecka men på lördag är det julfest med konståkningen och så ska jag sminka Frida till hennes bal och sen nästa vecka är det vi som ska på bal.Adios



vad är det för en dag?

vad är det för en dag? vad är det för en dag? nej det är inge  vanlig dag för det är EMMAS födelsedag, hurra hurra hurra!!!.18 år, wow känns som jag vart 18 för flera år sen, men nu är även lilla emma det och gud vad  skoj vi ska ha








korten är tagna för exakt två år sen på Emmas 16 års dag, tiden går helt sjukt fort för det känns som igår

åter igen. GRATTIS GUMMAN!


helgen

nu är även denna helg över men nu är det inte långt kvar till jullovet. Fredags vart det lungt för min del, i lördags jobbade jag öppning, sen på kvällen var det lagfest hos heden sen Bmb. Kvällen kunde väl ha slutat på ett annat sätt men det löste sig iallafall som tur är.

Nu har jag en hel del plugg som väntar 4 PROV den här veckan. Matte, småföretagande, organistations&ledarskap och naturjippi!



4-dec

lucia kampanj, fotbollsspel på idrotten, konståkning, julshoppade med mor min och en massa övningskörning. Det var min dag det.
Nu är jag trött och imorgon är det julfika på fredagsfikat och sen är det helghelghelgskönt
Har faktist planerat lite inför helgen, eller planerat var väl att ta i men imorgon blir det nog lungt eller Lina vill gå och se färjan håkan på silk, men vi får se, sen lördag är det lagfest med kaoslaget
skojskojskojskoj!
bra helg med andra ord.
Godnatt


lucia kampanj

just nu är det fullt ös på skolan., lina, emma och carro sätter upp lappar i hela skolan, överallt!



det är den där lappen som sitter uppe, och ja, ni får tycka precis som ni vill.Ciao


god morgon

vaknade precis och nu ska jag ner och äta en god frukost och sen åka till skolan. Nu är det snart helg igen, idag och imorgon sen är det fredag, det går så snabbt. Fast det är ju skönt men helgerna går ju minst lika snabbt..
Nu: brämhults hallon juice och äntligen subs


clockMe

nu ligger ju våran hemsida uppe så tänke bara göra lite reklam för den, här hittar du den och allt är Ellens förtjänst för som hon har jobbat med den. visst är det lite saker som inte är klara med endå, alltså det här är ju mitt UF-företag. Godnatt
Logo



glad

PETTER TOG KÖRKORT IDAG, SÅ NU ÄR DET HEJ TYSKLAN OCH HEJDÅ SVERIGE PÅ NYÅR!


grattis pappa

Idag fyller min kära pappa år, och det har väl inte firats så mycket, mer än att han fick paket imorse och sedan får han resten i helgen men det är ju alltid kul med kalas.
Kom nyss hem från ett möte och nu ska jag sova min skönhetssömn för imorgon ska det fotas till luciaröstningen, blir att sova med ansikstmask eller något.
Nu ska jag kika på beverly hills och somna till det.Ciao



en skön dag

det vart inte mycket lektioner idag inte, kom till skolan vid 8 med det visade sig att vår lärare var sjuk så vi hade inga lektionen fören vid ett, men så kan det bli.

Just det jag har blivit nominerad som årets lucia på carlforsska, det strår mellan mig och fyra andra tjejer i trean. Ska bli kul och se hur det går vid röstningen. Mer om det sen.
Nu ska jag sova, tränade förövrigt idag för första gången på en vecka så det var väldigt skönt att komma igång igen, gillar inte att missa en massa träningar!Adios



 Anno1990

en skön bild på oss



vi ville bara ha kort på killen men Marie ville prongt vara med, typiskt

ny vecka

har nyss julpyntat i kontoret och det vart så fint så,, nu är det inte långt kvar till jul och nyår!

på tal om nyår så hänger allt på imorgon, hörs


RSS 2.0