Ångest!

Det var en mycket trevlig kväll igår men hur kul man än har det så får man lite ångest på morgonen pga att huvudet håller på att sprängas!

Men bortsett från det så hade vi skoj, kvällen började hos Malin men en massa tacos och en massa blask! Sedan drog vi vidare till Fridas kompis Mathias eller vad han hette och där var det väl lite mindre kul men helt okej! sen hade jag lovat Jessica att vi skulle ta bussen hem tillsammans så jag gick ner på stan och mötte henne och sen tog vi bussen hem till mig!

Väl hemma så skrämmde vi nog slag på mmin lillasyster och hennes kompis! Vi var så trötta och lulliga så vi garvade åt tamigfan allt! Så här i efterhand kanske det inte var så farligt men iallafall!
Väl i sängen så slocknade jag direkt dock inte Jessica!!!! Men effer ett tag sommna hon nog också och nu sitter jag här halvt död men ska hoppa in i duschen för jag ska ner på stan och shoppa lite. för jag såg att lönen hade kommit in!

Ikväll ska jag och Lina vara barnvakter åt min lillasyrra (16år) för hon ska ha folk som kommer hit, vi är ju fortfarande själva hemma. Så jag och Lina har köpt lite vin så det ska nog gå bra!


Puss/ R

äntligenfredag?

Nu är det äntligen fredag! eller har ju iofs haft lov så ätnligen fredag betyder ju bara att det är nämre skolan!

Är uppe ganska tidigt eftersom mamma och pappa är kvar i Åre är jag och mina lillasyster själva hemma, så idag ska vi till mormor och äta mat sen efter det ska jag hem till Mallan! Blir nog en runda på stan också..

Blir nog en bra dag..

Jag håller på att läsa en bok som heter bitterfittan (det är sant) och den är så jävla klockren, Maria Sveland är så rak på sak att det nästan blir patetisk. En otroligt bra sak som hon skirver är att man kan dela upp världen i två olika delar, de som tycker den är orättvis och de som tycker den är rättvis! Hon är riktigt bitter och framstår som en person som bara klagar över allt men det hon klagar är sant! Har inte läst ut den än men jag håller på...
'



Puss/ R

tillbaka till västerås!

usch och fy och blä vilken resa det vart hem, inte nog men att den tog ca 8 timmar så hade jag en tjock äckligt barn mittemot mig som peta i näsan och käka rulltårta HELA tågresan. Det var så vidrigt! Lär man inte sina barn att man inte ska peta näsan hela jävla tiden, det värsta var fan att hennes eller hans (svårt att se) mamma satt brevid barnet men brydde sig inte ett skvatt!

Tur var det att man har sin älskade iPod och ELLE! skulle inte klarat av det annars!

Väl hemma i vässan mötte Lina mig på stationen och så följde jag med dom till Tabazco. Var kankse inte det roligaste men skönt att träffa vanliga människor! Drog vidare hem till Malin sen ( kl är väl runt 1 nu)  och öppnar en flaska vin och spelar ett väldigt dumt kortspel. Sen vart det godnatt!

Vakande ganska tidigt av att svetten rann för Lina andades på mig och jag hade tydligen sommnat men alla kläder vilket resulterade till att jag va dyngblöt!  Iallafall, gick vi ner på stan vid kl 11 och åt Subway! Väl behövt!

Efter det åkte jag och Lina hem till våra syskons lägenhet! Tilde&Tobbes lägenhet är the place to be!

Nu är jag äntligen hemma! Jessica är här och vi håller på att sjunger Lee Ann Rimes-Can´t fight the moonlight!
Har då aldrig hört nått bättre och tänkte att jag skulle dela med mig av detta mästerverk! Fast då jag tänker efter så tror jag nog inte att det blir av får nöja sig med en bild!

image9

Jessica vet exakt vad hon håller på med!


Puss/ R


ÅRE-08

Jag har gjort mycket jobbig i mitt liv rnen jag har nog aldrig varit så här slut på kvällen någon gång, Jag klarar knappt att hålla ögonen öppna, men det hör väl till.

Dagen idag har varit helt underbar, Dock inte lika bra väder som igår men allt annat är helt perfekt, Har även lyckats med några sköna vurpor, usch vad ont vissa gjorde men så är det man lär sig ju inte om man inte testar och tränar på skiten!

Kom nyss hem från en sväng nere i byn, köpte en ny hjälm. En vit vart det! Tror det kommer bli snyggt om inte annat så kommer jag inte få hjärnskakning eftersom det här året har jag ramlat mer än någonsin men det kanske är för jag håller på att lära mig lite nya trixs! coolt va! hahha nej men nu ska jag hoppa in i duschen sen äta sen soooova!

Jag ska ta tåger hem imorgon vill ju inte lämmna lina och co hemma helt själva!

Några sköna bilder från backen

image7

Jag och Andreas

image8

Mamma,Andreas och jag!


Pusss/ R


ÅRE-08

  Vilken dag det har varit idag! underbart väder, klar blå himmel fram till kl 2 sen kom det lite moln men det blåste absolut igenting, UNDERBAR SNÖ! helt perfekt helt enkelt,

Sitter hemma i stugan nu och är helt slut, benen är helt färdiga har ju flygit en del idag, faktist har jag stått på benen efter hoppen också, Har inte blivit någon rejäl vurpa än men det kommer väl! Måste faktist erkänna att lillebrosan börjar komma om mig nu han har blivit riktigt duktig men han måste jobba lite mer men jag får passa mig så han inte kommer om mig! haha

Nej nu är det dags för mat är vrålhungrig sen kommer jag slockna!'


Hoppas ni har det bra hemma i vässan!

Pussokram R


Åre!

Japp inatt bär det av till Åre!



Idag har vi tamigfan byggt ett helt hus känns det som! Tilde&Tobbe har skaffat lägenhet och grejer så vi eller jag och Lina har skruvat ihop matbordet plus fyra stolar och sängen, eller där sängen ska ligga i.
Blev otroligt bra måste jag säga är lite fascinerad över våra prestationer. Kl 4 tog vi paus och åkte hem till pappa Olofsson och Marie och käka påskmiddag. Mycket trevligt! Sen bar det av tillbaka till lägenheten och fixa mer!

Nu har jag precis kommit hem och ska väl ta och packa lite... det ska bli skönt att åka lite skidor men hoppas bara vädret blir bra!

Pusss R


andra inlägget!

vet inte hur jag ska börja men jag lyckas inte ens blogga två dagar i rad, men jag ger då inte upp för det!

mykcet trevlig kväll igår, kvällen/eftermiddagen började för mig och Lina hos Adrian men några glas vin sen bar det vidare hem till Ackes mega stora villa. Det  var trevligt. Kan konstatera att jag och Lina inte är några hejjare på biljard men vad gör det vi är ju bra på annat!

Kvällen slutade för oss hos en vän,vi trodde det skulle vara efterfest men vi bestämde oss för att sova istället! eller bestämde och bestämde det vart så helt enkelt!

Så här dagen efter är det skönt att jag inte har nått som jag måste göra förutom packa till Åre, åker dit på lördag natt...

Har dock inga bilder från kvällens bravader.Men outfiten fick blir ett par gråa lite slitna cheapmonday jeans, svarta ankelboots från björn borg och en mörk grå guns n´roses t-shirt..


image1

Jag&Lina från i sommras

/ R

the first time!

Det är väl första gången för alla någon gång och nu ska jag försöka blogga hade jag tänkt. Saken är den att jag vet inte om lyckas men det visar sig nog.

Jag blir så fruktansvärt irreterad på vissa saker, vissligen småsaker men endå. Som idag tex har det varit skit väder och jag har gått runt och frysigt hela dagen för dum som man är ta man på sig skinnjacka trots att det snöade på morgonen, men det är sak samma för saken är den att när jag kommer hem så fryser jag fortfarande och jag gör allt för att hållla värmen, gå in på datan tex! Men nu kommer det värsta, jag fryser nästan att det gör ont så då kommer jag på en smart idé att jag kan ju faktist ta en dusch så jag blir varm, så jag hoppar in i duschen och ser att varmvattnet står på för fullt på den man skruvar på så då tänker jag att jag ska ta en lång och jätte varm dusch men så kommer det inge varmvatten för det finns inget kvar!!! för min syrra har duschat slut på allt precis innan så det vart ju en snabb dusch och inte fan vart jag nått varmare!

Nu ligger jag i sängen igen och är varm för jag har jätte mycket kläder på mig, men man blir ju lite irreterad på en sån här sak!
Nej, nu ska jag inte vara sån det jag ville säga var "hej och välkommen till min blogg"

/ R



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0