träning

nu har jag kommit igång med träningen igen och det är skönt, fast jag är så sjukt snorig. Jag har inte ont i halsen för då ska man inte träna utan snoret rinner. fräscht jag  vet men vad tusan,

Vi körde ett station medel pass och det är så jobbigt, helt slut i hela kroppen men jag älskar den känslan. Men imorgon då blir det kalas! Skriver mer sen måste duscha nu och läsa svenska häftet, har nämligen svenska nationella imorgon, bajs!

Ciao


internationell ekonomi

just nu har vi den lektioen eller vi slutar snart, Idag har jag körlektion 14.25 sen ska jag hem till syrran och skriva CV, måste ha ett skönt sommarjobb, ingen som vet något som är bra?

Nej nu måste jag logga ut Ciao



en måndag

jag säger bara en fricso burgare på Maw är to die for. Älskart! Så det vart företags lunch på Max idag efter skolan, eller snarare efter att vi lana robinson (kan man skriva så? ) i skolan tre timmar efter vi slutat, men det var mycket skoj. Jag leder nämligen high score listan fast Lina leder stå på plankan längs listan. Vi är liksom bra på olika saker.

Iallafall förutom det har jag inte gjort så mycket idag, kikade nyss på en riddares historia med heath ledger och han är så snygg i den filmen, helt sanslöst!

Så nu kommer jag drömma om han och jag kommer sova så gott såGOD NATT



klar

japp nu är städning av huset klart, jag har kört två tvättmaskiner och diskmaskinen en gång, gått ut med soppor och plockat och hållt på, joanna har ocksä hjälpt till så  nu kommer mamma att bli glad då dom kommer hem.

Ligger just nu och kikar på wipeout och det är så sjukt kul, jag skulle verkligen vilja vara med i det där programet eller iallafall få prova på hinderbanorna. Det vore något, nej nu börjar det igen. Ciao

'

'jag tycker personligen att jag är tillräckligt tuff för att klara av wipeout!


städsöndag

ikväll kommer mamma och pappa hem så idag blir det att städa hela dagen, fast nu har jag paus och kikar på grey´s. Skriver sen och så tänkte jag lägga in lite bilder på det som jag shoppa i torsdags, Puss



milda maränger

ja dagen idag har varit intensiv, varit på rocklunda från 10 till 19. Vi hade två shower och båda gick bra, kul kul!
Dagen igår var också skoj, började ju som sagt hos mathilda sen vart det pluto, åkte dock hem ganska tidigt eftersom jag skulle vara hyfsat pigg imorse.

Och just nu är tobbe, tilde och Lina hemma hos mig och vi ska kika på fotbollen nu Ciao



stress

just nu springer jag runt som en yr höna och letar kläder och nagellacket som jag ska ha, och inte kan jag hitta mitt nagellacks borttagning häller, usch det hade mamma vetat, gud vad jag blir helt handlingsförlamad uten henne., eller utan pappa också för den delen, måste planera hela dagarn själv och laga mat, tvätta, köra diskmaskinen men framför allt PASSA TIDER, det är jag inte så värst bra på så det är alltid mamma som skriker att  nu ska vi åka om fem min och sånt, men men jag antar att jag kan ju inte leva på mamma hela livet,

Nej här har jag inte tid att sitta måste hitta nagellackborttagningen och det svarta nagellacket!! skynda mig



äntligen helg

jag brukar tycka om helger men idag är jag så sjukt stressad, ska hinna köpa present till Matilda, köpa nya converse (!), åka hem på något sätt och sen packa ner allt tills ikväll sen locka håret och sen ta mig in till rocklunda på något sätt, och där ska ska jag vara kl 16.00 och klockan är nu snart halv tolv. BAJS!!

Sen ikväll åker jag direkt från rocklunda hem till matilda och fira henne det ska iallafall bli skoj!



veckan

ja, jag och min lillasyter är själva hemma denna vecka och det är väldigt skönt. Igår vart det en myskväll hos Lina och i förrgår spenderades dagen med lange och kikade på kejsarens nya stil och kvällen var det mys med peter pan bla.

Och idag smäller det, KENNY STARFIGHTER premiären i kväll. Som min kompis Carro har längtat, det har varit nedräkning på tavlan och äntligen är det dags.

Imorgon ska det shoppas med tanke på att det är både löning och våffeldagen idag, så det kläder som hänger i min garderob kommer vara för litet imorgon efter alla våfflor!

Ciao



lördagen och Beck

gårdagen var galet kul, började som vanligt på bomans med lina, tobbe och tilde mfl sen vart det en lång kväll på BMB.

Idag har man inte fått så mycket gjort, ätit lunch på Vivaldi och nu sitter jag och Lina hemma hos mig och kikar på Beck. Är ju själv hemma nu i en vecka, eller lillsyrran är också hemma. Otroligt skönt är det, fast jag skulle nehöva tvätta men ja, det har ju inte hänt så många gånger förut så det blir en upplevelse

Nu tillbaka till Beck



fredag = helg

jag älskar fredagar, gud vad jag älskar dom, tre dagar som är oplanerade men kan hända vad som helst på!

Jag kom nyss in från en lång promenad med mig och min iPod, skönt och väldigt behövligt! Ciao



god natt

a nu ska jag sova är helt slut, har varit på rocklunda och kört konståkning från 15-21.00.

GOD NATT



en dagens



kjol och tröja från weekday, skinnjacka från rock and blue, rosa converse, fjäderhalsband från lindex och sen ett par rosa wayfarers från GT.

Dålig bild, men men


skor skor skor skor skor skor



idag kom dom och gud vad jag är lycklig, skyhöga från topshop! perfekta




Aladdin, jafars återkomst


yes nu har jag fått hem filmen och den ska jag kika på nu! Jago är klockren.

Idag har vi betalat våra U2 biljetter så nu är det spikat, den 31 juli kommer bli galet! Sen efter det tränade jag lite och sen hem och nu sitter jag här helt slut efter timmar av städning, det är helt sjukt hur smutsigt det kan bli ( läs om man inte har städat på ett halvår)

För övrigt, vilket underbart väder det har varit idag, gud jag älskar nu när våren förhoppningsvis börjar komma, fast det jobbiga med det är att det är kallt på morgonen så då klär mig sig jätte varmt, tjocka jackan, halsduk ja ni fattar sen under dagen blir det så varmt att man dör i i sina kläder, det är jobbigt det där, verkligen ett i-lands problem?!



mys i solen


tårta!

japp nu bjuds det på tårta i klassen,  firar våra fina UF-företag! mums



yesterday, today and tomorrow

Gårdagen, nej den ska vi inte prata om, hade det varit en vanlig helg så hade jag gärna berättat men inte på en måndag! Men men kul hade vi och jag måste sova många timmar inatt för att bli pigg efter allt!

Idag har jag haft körlektion och det gick bra, ett jävla tjat om höger regeln, måste den ens finnas varför inte huvudled överallt? Iallafall efter det var det dags för lite konståkning sen gick vi på bandy matchen, kul att VSK vann men jag tror endå dom förlorar mot Edsbyn, hejjar ju på dom eftersom kusinen spelar där uppe. Men nej det vore ju endå kul om VSK vann, nog om detta för mina skor från topshop har kommit och jag ska hämta ut dom imorgon bitti och inte nog med det vi ska på U2 i göteborg i sommar! Perfekt dag!

God natt!



hurtig

ja idag har jag varit duktig, först kört konståkning i en och en halv timme och nu efter maten gick jag ut i gick i en halvtimme, kanske inte världens motions pass men jag måste ju börja någonstans, och nu ska man hem till G och bubbla bubbelpool men profiler :D Ciao



måndag ?!

usch nu borde jag egentligen vara i skolan men jag har nyss vaknat och inser att  jag inte kommer hinna till första lektionen, jaja värre saker har hänt.

Idag är det skola fram till kl 14 sen måste jag skriva ett arbete sen ska jag träna konståkning mellan 16-19. Sen får vi se, kanske kör ett boxpass också beror på.
nu: sminka mig och klä på mig Ciao



dagen idag

ja idag så har jag ridit! För första gången i mitt liv och jag är så stolt över mig själv, det finns saker som jag hatar som läppglans och is på sjön och det finns saker som jag är livrädd för som att gå igenom isen och hästar. Men min kära lillasyrra har hjälpt mig att få bort en rädsla, eller iallafall försökt, och det bästa av allt är att jag har bild bevis!



och om mannu ska rida så ska jag fan se ut som en sån också, så lånade kläder och syrran och vips så ändrade jag hela mig!



okej, jag red kanske inte själv men endå, jag tycker jag är duktig,



joanna är lite duktigare än mig, okej mycket duktigare!

Men men nu har jag gjort det iallafall och nu ska jag kika på Aladdin 2 och skriva CV Ciao





100 dagars

äntligen har lina lagt upp bilderna från 100 dagars på facebook, eller äntligen och äntligen finns väl  inte en ända bild som är bra men roligt hade vi! Så jag snodde några och tänkte lägga upp dom här,



Jag och Linda ( värdinnan för förfesten)



Klassen kaosar!



Så här dansar man till Barbados "kom hem"


Dessa tre bilder sammanfattar denna förfest!



Lugn lördag

Idag har jag inte fått mycket gjort och det gör mig inget för jag älskar att bara lägga allt åt sidan ibland och göra precis igenting, okej jag har iofs jobbat 17-22 idag men förutom det. 

För övrigt så lyssande jag på melodifestivalen på radion på jobbet och helt sjukt attt opera sångerskan vann, fast å andra sidan är det ju sånt som vinner sen. Kolla bara på Lordi, hallå?

Nej usch har inget roligt att skriva, BAJS!



gårdagen

igår var det skoj, kvällen började på bomans med för för fest med några profiler sen begav vi oss mot strike där det bjöds på bowling och mat, sen gick vi vidare till BMB och ja vad ska man säga, det som händer på BMB stannar på BMB. PUSSS!

HELG!

äntligen är det helg och gud vad jag älskart! Kvällen börjar förmodligen mot afterwork på BMB med dutten och Lina, skoj!

Nu är det lunch med hamburgare i skolan. CIAO



skor skor skor

ååhh jag har klickat hem ett par super snygga skor från topshop, ett par turkosa sky höga klackar. Jag älskar dom redan fast det gör inte mina konton, usch nu blir det att leva på ingenting! Ja men för sjutton det är det värt, dom kommer bli sjukt snygga i sommar med mina cykelbyxor som jag köpte idag och en stor t-shirt/skjorta, farligt snyggt!

Nu: sovaGodNatt



torsdag

idag har det inte hänt så mycket förutom att jag har shoppat lite, och tränat lite konståkning. Och så skolan såklart men ja det är ju varje dag.

Morgondagen blir skoj, slutar runt 10 i skolan sen hem till Tilde och mysa sen förfesta lite för sen är det personal fest på strike med bowling och ät&dryck,



jag och Lina från fjällen, tänkte lägga upp lite fler bilder sen, men nu ska jag äta. Adios



clockMe UF

vi är så bra, vi kom inte till stockholm men vi vart 1000 kr rikare, vi kom både trea i bästa monter och bästa vara,(127 företag deltog i mässan) så det är ju kul, men tanke på att vi inte hade gjort klart allt i motern fören 5 min innan öppning, men jag är så glad att vi faktist vann något ( läs vann tredje platsen) med tanke på att det bara är tre stycka i varje tävling så får pengar.

Nej nog om det, efter mässan så bestämmde sig klassen för att dagen skulle fira, eller mest fira att dagen äntligen var slut så några från klassen åkte hem till acke och partajja, vi var inte så många men det var skoj endå,  Så i dag har man mått sådär men annars är det bra.

På fredag är det företagsfest på strike och ja det ska väl bli trevligt, ser fram emot helgen iallafall. Nu ska jag kika på aladdin och somna till den sen, Puss



för mycket att göra dag

ja idag har jag inte haft en lung stund från 8 till 8, helt sjukt. Vi har ju mässa imorgon och det är så sjukt mycket som ska fixas, men tillslut fick vi ihop allt, det är bara lamporna som ska dit imorgon bitti!

Så kom till Friidrotts huset imorgon mellan 12-18 och kika på vår fina clockMe UF monter, tada!


dag lördag

idag har jag, Lina, tobbe och linas mamma och stig varit i Tuna park och meningen var att vi skulle shoppa men jag tycker inte att det är så bra där, så för mig vart det ett nagellack (mörk lila), en jätte somrig bikini överdel, och ett hår lotion. Mer än så vart det inte men som sagt då tycker jag bättre om lilla västerås. Iallafall sen efter det åkte jag och Lina hem till Bomans och kikade på Melodifestivalen med Tobbe och Tilde, sen bid en kl22 så pallrade vi oss ner och det var dags för nattpasset för mig och Lina,

Hade inget speciellt att skriva om så nu säger jag god natt



lugn kväll

Idag vart det en lugn kväll för mig och det är välbeövligt, huvudvärken vägrar släppa. Har iallafall nyss kikar på Let´s dance med mamma och jag tycker Elisabeth borde åkt ut, men men kan inte få allt
Nu: kika på film och somna till den. God natt




nya favoriter



nu har dessa snyggingar tagit plats i min sko hylla! Perfekta!



100 dagars

ja idag mår man inge bra, men det är ett tufft liv vi studenter lever!
Kvällen igår började med förfest hos Linda i klassen, där dansade vi till Barbados och Hanson, de var kul sen drog vi till pluto och ja vad ska man säga jag har aldrig sett så många 90:or på ett å samma ställe förut, det var smokat! Men kul var det sen vart det käk och sen god natt. Ciao



fjälla tjejer

   JAG


SOFIA; JAG OCH LINA ÄR SKÖNA! NU ÄR DET 100 DAGARS!


100 dagars ikväll!




FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUEENTEEN FY FAN VA VI ÄR BRA!




 

körkortet

jag har tänkt en hel del på det här förbannde körkoret och nu till råga (?) på allt så måste jag ta körkort innan den första apri.. annars måste man gå en till kurs som man kan få underkänt i och den kostar givetivs en hel del. Och jag kan lätt bli mycket utråkad på en lektion som är tre timmar lång så nu har jag lite press på mig, Så nu är det bara att damma av teori boken och börja läsa den. So long


SPER06!

gud vad jag älskar lediga dagar, har varit hos mormor och ätit och nu sitter jag hos tilde och har blivit någon slags kontakt person till klassen förfest imorgon


Så ni i sper06 som läser min blogg, hur ska vi göra imorgon? Lokalen eller hos Linda?



klar vaken


usch jag är inte det minsta trött och det värsta är att jag kommer sova bort hela dagen imorgon för vi är lediga från skolan. Eller nej just det jag ska vara hos min moster typ vid 12 eller va det nu var, jaja då ska jag väl försöka sova då.
Jag längtar tills på torsdag för 100 dagars festen sen tills på fredag för då kommer mina klackar som jag beställde idag, farligt snygga! God natt
'


Mr Silver, Jean Bob och Foster

Jag har ju glömt att presentera vårat kontors husdjur i skolan, så idag har jag tagit en massa kort bland annat på dom tre.



Guld fisken är Mr Silver och den blå/lila är Jean Bob,



Och här är vår albino groda, Froggy Foster Andhagel.

Fast Foster får bo i en egen skål för annars äter han upp Jean Bobs fenor och det vill vi ju inte.




Dagens

det var ett tag sen jag la in en dagens så jag tyckte att nu var den på tiden, så här är den i en halv knackig bild.



kostym/jeans byxor från Monki, t-shirt från weekday, converse och skinnpajen, voila!



bad hair day

i över morgon är det 100 dagars festen och den är mycket efterlängtad. Då får jag hoppas att jag inte har en dålig hårdag för Tilde ska hjälpa med att få carrie hår. Fast blir det dåligt så är det ju bara att platta ut.
Jag var så trött imorse så jag tog sovmorgon till 10. Skönt men mina lärare tycker nog annorlunda, allafall idag ska det målas och sen ska vi träna. Adios





shopping

 

klackar från topshop

 
par nummer två från topshop

 
knä lång kjol från weekday

 
trasiga tights från hm trend

 
tryck t-shirt från cheap monday


tröja, kort modell från Monki


over sized t-shirt från weekday

 
"magtröja" från Monki


byxor som slutar vid ankeln från Monki


over sized linne från HM trend och skärp från Monki


skjorta från Zara


samt en plånbok från Monki



Jag jag tror nog att det där var allt, eller en rosett till håret också men det tog jag inte kort på, nej nu ska jag sova eller kolla på någon film och somna till den, Puss och God natt









bilder från i lördags

japp nu har jag tildes kamera hemma hos mig så nu blir det bildspel



jag blanda goda shotar ( ?)



Tilde vart på topp över de goda shotarna



jag var på topp,



Lina va också på topp


Sen var det inga fler bilder, det är ju inte som Sofia i fjällen som knäppte kort varje sekund, men men Adios



måndag

tycker inte om måndagar, men som tur var fick vi våran student overall!  wie 103 dagar kvar!



dagen efter (igen)

ja nu ligger man här igen och ångrar att man drack den sista drinken, men kul vare! Kvällen började med förfest och tacos hos Tilde sen begav vi oss till pluto där vi stanna hela kvällen, sen ja tillslut kom vi hem..

Idag ska jag och Tilde åka skridskor med mamma och lillebrosan, jag längtar bara till fikat som mamma ska ta med sig.
Nu måste jag göra mig klar Ciao



RSS 2.0