helgen

jaha,nu har även denna helg gått och det gick snabbt, fredags vart det tacparmys på bomas och igår mös vi hemma hos Malin och hennes nya lägenhet. Godis och stjärnor på is och vänner mitt i natten är toppen.

Har egentligen inhe intressant att skriva  så jag ska inte skriva mer.Adios



blackandwhite



   




järnspikar

onsdagen vart inte riktigt som planerat, det vart inge krogen men vi hade iallafall kul en stund. Sen spenderades resten av kvällen/natten på ett mindre roligt ställe, men allt gick ju bra tillslut och det är ju bra. Igår vart det inte så mycket gjort och idag ska jag jobba dock bara till 8 så det är skönt.




onsdag

ja vad brukar sluta med att man gör på onsdagar? krogen vore ett bra svar och det stämmer, utgång ikväll med nästa hela klassen. skojskojskoj

Nu ska jag till skolan och har bara en lektion sen ska det shoppas kläder, igår fick jag en väska och en t-shirt med mig hem. Men idag blir det en hatt, en par paljett tights och ett par tights med dragkejda på som får följa med, och kankse litre mer men det är det där jag har spanat in mig på.
Efter shoppande blir det som vanligt fix och trix sen ska klassen hem till en i klassen givetvis.Ciao




beverly hills

nu har jag fastnat för beverly hills. Alltså de gamla avsnitten. Jag älskar deras kläder, eller älskar var väl att ta i men man hittar en och en annan outfit som är tuff, Brenda har alltid cool stora kavajer och jeans shortsen med stumpor i ett par sneekers är pricken över i:et. Nejdå ska inte överdriva men som sagt man ser ett och annat snyggt,

Så nu ska jag kika vidare på det, var bara det jag skulle säga.Hastalavista


christmas?

1 måndad kvar till julafton, det är ju helt otroligt. Kul är det ju för som jag har sagt älskar jag julen och snö. Mest julafton för vem tycker inte om att få presenter? Det gör iallafall jag, och den här julen kommer bli mycket skoj med tanke på att på julaftons kvällen är det julfest på bomand, tilde och tobbe står för den och det kommer bli bäst.

Sen en annan sak är att jag är mycket fundersam på hur jag ska göra med mitt hår, jag älskar förändringar och det är ju alltid kul att prova något nytt, det lutar åt det röda hållet men jag är inte säker, här kommer några frisyrer under årens gång,



jämnlångt och brunt ( 8:an)



GULT och långt ( 1.an tror jag)



det där är faktis min egna hårfärg, och dreads (visste nog inte var en håtborste var)



kort och vitt



väldigt lågt och halvblond



mer blond och lite kortare



brunhårig och lugg


 


svart hårig (typ) och lugg





nej nu får det räcka med bilder, ska sova nu, godnatt


I had nothing to do,



  




shopping

jag har ju glömt bort att visa det som jag shoppade i sthlm sist, men nu eftersom jag är hemma och tråkar har jag tagit mig i kragen och fotat det, dock hittar jag inte en stickad oversized cardigan från hm trend, men men, här är iallfall resten.


 
från vänster
1. Lila/blå tröja från weekday
2. Sammetskjol från hm trend
3. Bra att ha tröja från monki
4. LBD från topshop
5. Playsuit från topshop
6. Fuskpäls också från topshop
7. Stickade tights från weekday
8. Mina älsklings skor även dom från topshop

Det där var nog allt, tror jag. Nu ska jag ringa friösren som ska fixa mitt hår inför balen.Ciao



en helg

aa dom går så fort, fast nu är det bra att det går fort för snart är det ju. Jag älskar julen.



Helgen var skoj,
fredagen var mycket skoj och går vart det vaniljbullar och stjärnor på is.
Kom nyss hem från rocklunda, har varit ch kikat på lillebrosans hockeymatch.




klassen snart är det julbal!



u som i utgång

nu är det fix och trix som gäller, sen är det firande av elin och malin sen utgång. mycket trevligt!

Ciao


topp 3

jag har funderat på mina absoluta favorit julkalender men jag behövde faktist inte tänka så länge, här kommer min topp tre lista:

1.MYSTERIET PÅ GREVEHOLM
 "ungar ungar allting har en naturlig förklaring, det kanske bara var en liten mus som ville bygga en rustning", och " det är spöksnor"


årets julklapp?




2. Sunes jul
" jag brukar knycka sunes grejer.."



3. DISELRÅTTOR OCH SJÖMANSMÖSS
"äckelpotta äckelpotta.."


Ja där är dom, i ordning och med min favorit replik under, märks det att jag inte kan sova? ciao




sjukling

då har man gått och dragit på sig nåt skit, det här har jag ju inte tid med. Ska tävla i helgen och jag måste träna, men halsen kliar och huvudet sprängs.
Har precis skrivit rättskunskapsprov och det gick väl sådär, vart inte så mycket plugg igår för jag somnade direkt.

På fredag ska vi till sthlm och på saco mäsan. Det är någon mässa om högskolor, kanske blir kul om något lyckas inspirera mig för just nu finns det inget som motiverar mig sen att plugga vidare, nej nu ska jag gå till eva och hämta tevatten, ciao


snart är det helg

lite positiv måste man ju vara så här i det roliga vädret! usch och blä på sverige just nu och detta väder. 


Just nu sitter jag på kontoret och ska försöka plugga lite rättskunskap,

VBV= the killers ( jessicas val)
Veckans babe= Frank Sinatra

 
VBV står för veckans bästa video och ja veckans babe är ju ganska självklart, vi väljer nya varje vecka här på kontoret.

Nu är det dags för pluggpluggpluggplugg.Ciao




time too sleep

god natt käre blogg,

Skridskor imorgon på gympan, grymt kul!


två av två

fredagen, otroligt rolig och lördagen snäppet roligare.kan det bli bättre? två mycket lyckade kvällar utav två möjliga? 

Gårdagen börjde med kalas hos Jessica, roligt att se alla tjejer igen, det var ett tag sen nu. Sen begav jag mig till bomans för lite förfest sen spenderades natten på bluemoon, mycket trevligt.

Idag  vart det dagenefter mat på mcdonalds sen köpte tobbe fågelmat ( han tycker synd om fåglarna då det är så kallt ute) iallafall, sen vart det lite film med Lina sen har jag i princip sovit fram tills nu. och nu ska jag sova igen, mys

Ciao



fredagen

vart mycket mycket lyckad, och nu är det bara att tagga om för nya roligheter. Kalas för Jessica sen blir det bomans, skojskoj! Idag har vi varit i skolan hela dagen och haft mässa. Det gick otroligt bra myclet bra faktist.

Nej nu ska jag duscha sen, vad tusan ska jag ha på mig??


1 miljon kort

a idag har det fotas, och det har fotograferas och det har plåtas och allt vad man nu kallar det. Vi skulle ta kort till våran brocshyr till lördagens mässa och ja vi vart väl aldrig riktigt nöjda. Vi satt och vi stog, vi tillochmed hoppade från en trappa. Men tillslut bestämmde vi oss iallfall och det vart det absolut sista kortet. Det mest oseriösa men vi kände att vi är ju inte super seriösa i företaget och vi har nästan alltid roligt så den bildern passade bra in.
Nog om det, träningen idag gick super bra och det är fredag imorgon. YES



ja där ser ni hur det gick,



behöver jag säga mer?






skolaskolaskolaskolaskolaskolaskola

sitter fortfarande kvar i skolan och inte vart det så mycket gjort häller. Snart är det träning sen ska jag på macth.ciao


helgen

helgen kommer bli rolig, fredag är det firande av moa och lördag är det kalas ocksåkulkulkulkulkukulkul

Det som är helgens höjdpunkt är att jag inte ska jobba, fast på lördag är det en mässa i skolan, så man slipper aldrig helt från allting utan det är alltid något. Men vad är det man brukar säga,. thats life!

nu: plugga rättskunskap

Puss

newport harbor



är helt fast i en serie på mtv nu, newport harbor heter den och kan inte sluta kolla. Började på hålan idag i skolan och nu kommer jag inte kunna somna fören jag har sett alla avsnitt, plus att jag borde verkligen plugga med tanke på att jag har psykologiprov imorgonbitti kl.8.

Imorgon måste jag även boka in två tider hos frisören, en till färgningen och en till håruppsättningen till balen, sminket gör jag själv fast det är klart, det skulle vara kul att låta någon annan göra det för en gångs skull, för er som inte känner mig så hatar jag när någon annan håller på och kladdar i mitt ansikte. Det är endast en person (läs än så länge) som har fått sminkat mig men det var  bara för att jag var modell åt henne och hennes master make up utbildning, men men nu vart det bara en massa skit snack, tillbaka till newport harbor, hastalavista


nog vart det en lång dag

ja det kan man verkligen säga. Men det lönade sig att lägga ner tid att åka runt, vi hittade det vi sökte och nu börjar det finns hopp igen om vårat UF-företag.

Igår sommnade jag halv nio, eller kankse innan för jag hade inte hört då min telefon ringde runt 9 eller var den va. Mycket skönt men det känns endå inte som man är utvilad då man vaknar på morgonen, så nu ska jag sova snart och se om jag är pigg imorgonbitti. Då är det handboll som gäller, sen vanliga lektioner, sen träning, sen plugg sen sova igen.Kul

Jag har väldigt varierande dagar känner jag,



trix

god morgon, det blir en lång dag idag. Först skola till 4 sen fixa och trixa med clockMe UFCiao



sunday nightfever

a jag har en alldeles utmärkt idé just nu. Julbalen är ju den 19:e december och jag har varit lite osäker med en klänning som jag skulle ha hyrt, men då vi var i sthlm så hittade jag en klänning som jag blev kär i. Så nu är det ändrade planer, från en limegrön klänning och "svart" hår till kortklänning och ja en helt anna färg på håret. Så nu känns det mycket bra, sen köpte jag ju även ett par skor som jag också kommer ha på balen, kanske inte typiska balskor med tanke på att klacken är väll runt 15 cm men jag älskar dom. Just det skulle ju lägga in bilder också..



nu ska jag sova, sommnade 5 imorse sen gick jag upp halv 10 och sedan var jag på rocklunda sen var det firande av alla pappor! grattis far min på fars-dag.Ciao



idol

jag och lina sitter och kikar på Idol, mys fredag vart det och det behöv verkligen. Godiset är pricken över i:et och att vi ska på oasis är ju också ett litet plus i kanten, vem försköker jag lura fyfan vad kul det kommer blir!

nej tillbaka till idol och godiset.Ciao


this is a start of something good

som jag skrev igår är det internationella efternamns dagen, och ja det är väldigt svårt.  På matten nyss så var det bara övning men jag vet inte hur många prickar det vart , men nu börjar allvaret. Fredags fika here I come!

Händer i helgen då? Det blir en mycket lugn helg, ikväll blir det mys med Olofsson, imorgon är det jobb och söndag är det tävling i västerås.


ciao


helg

´DET ÄR HELG DET ÄR HELG DET ÄR HELG DET ÄR HELG, har jag nämt att jag älskar helger? vilket underbart påhitt att man ska ha helg, love it.



internationella efternamns dagen

imorgon är det den internationella efternamns dagen. Man får endast kalla varandra vid deras efternamn och säger men förnamnet blir det betsraffning, Säger man förnamnet tre gånger blir det ingen fredagsfika..let the game begin!
Det där var lite internt men roligt är det, men det är inte fören imorgon det där.

Just nu sitter jag i köket och äter clementiner, eller mandariner, jag har aldrig riktigt lärt mig vilket som är vilket. Gott är det iallafall och nu ska jag kika på gossip girl, jag ligger lite efter.Hastalavistababy




clockMe UF

hard work work!


carlforsska=gossip girl

okej, idag i skolan upptäckte vi en mycket roligt sak, att vår skola har en egen blogg! man vet inte vem det är som bloggar och det bloggas av allt mellan himmel och jord (läs skvaller) kära läsare, påminner inte det här om någon känd serie? På ett sett är det ju ganska roligt men endå carlforsska... men man ska ju inte klandra ner på andra.



nog om det, jag är helt slut så nu ligger jag i sängen och ska kika på one tree hill, mys. Jag skulle ju ta kort på det som jag köpte i sthlm men det får bli en annan dag för nu ska jag bara slappa och ta det super lungt.Pusss


ellenkellen

just nu har vi svenska och ellen är skön!Ciao



hangover?

hur är detta möjligt? så vilt vart det ju inte igår, kanske lite men inte såhär!! men nu ska jag åka till skolanyes

herregud det är bara tisdag idag, vill ha helg igen, tycker om helger
Ciao


shopping, shopping och sköna gavin

ja vi åkte till sthlm för att finna balskor och en nyårsklänning, det var liiite mer än så. Lägger upp bilder imorgon. Gavin var grym och denna dag får toppen betyg!godnatt


kuljul

usch lovet gick för fort och nu är det skola igen imorgon, eller om allt blir som det ska ska vi ju på gavin och en hel dag i stockholm är som pricken över i:et just nu. En riktigt må bra kur.

Lördag och sönadg var lika med jobb, men det är också kul..

Nu ska jag sova, fast jag borde egentligen skirva ett psykologi arbete men det får vänta en dag eller två, inte på humör för det.Ciao





what a night






a det kan man verkligen , alla var utklädda och glada. Några föör glada och andra föör trötta. Men det hör ju till, här kommer några bilder iallafall









RSS 2.0