1:a advent

Tänkt att det är jul snart, helt underbart tycker jag. Ser verkligen fram emot julen detta år!

gårdagen var otroligt kul, förfest hos patrik sen å och å2, syrran tog lite bilder som jag hade hoppas på att hon hade lagt in på sin blogg, men icke. Så dom kommer senare.

idag ar vi carit på advents fik hos johans föräldrar, mysigt!
Men nu ni, nu ska vi baka pepparkakor och dricka glögg, wonderful

Ciao



torsdag

datan i ena handen och ett glas rött i andra, kan det bli en bättre torsdags kväll? nix

Idag har jag varit hos mormor och morfar och imorgon ska jag gå på stan med mamma, hoppas på att hon är generös så kanske jag kan få något fint. Ciao



Future

- jag sitter och funderar på min framtid, okej min tid de närmaste två månader. Jag vill ju börja skolan i januari men det kostar ju, plus att jag måste pendla varje dag till sthlm. Så nu börjar jag fundera på om det är smartare att vänta med skolan och börja i augusti, För då kan man ju skaffa sig både jobb och lägenhet i sthm och flytta dit innan sommaren. Vilket skulle vara underbart!  Så någon som har ett jobb åt mig i sthlm, hojta gärna till!

Åker hem imorgon, och sen får vi se vad som händer i helgen. Fast det är ju bara tisdag idag så det behöver jag ju inte tänka på nu.. Ciao bella!



helgen

-Nu är jag tillbaka i uppsala och denna gång jobbar jag idag tills på onsdag.
Gårdagen var sjuk, först hemma hos mig, sen till malin, sen till martina, sen till circus, sen till å sen till circus sen hem till mig. Mycket trevlígt var det men jag känner att jag skulle behöva vila upp mig ordentligt. SÅ nu ska jag borsta tänderna sen gå och sova tror jag. Cíao



sthlm

Idag tog jag en snabb visit till huvudstaden, jag var och hälsade på min blivande skola. Och gud vad jag tyckte om den, nu vill jag bara att det ska bli 11 januari. Sen i maj är jag make up artist... underbart!

nu, tillbaka till paradise hotel Ciaoo



mondayday

Denna jobb weekend gick fort, åkte ju i torsdags till uppsala och kom hem igår. På tal om igår så gick vi på bio och såg 2012. Jag ska inte säga så mycket om det för er som vill se den förutom om att den äv värd att se.
Idag har vi bara varit på stan och ätit lunch och druckit kaffe. Snart blir det en tripp ut till ikea, för vi ska sätta upp lite hyllor i köket. Vi har en hel vägg som är tom och det är ju dumt.



Jag är så sugen på att shoppa en hel ny vintergarderob just nu så när lönen kommer får jag ta och ge pengarna till mamma annars säger det pooff och jag har en ny garderob men inga pengar.. mitt första misson blir att leta efter en päls, en stor och mysig päls. Så det blir prio ett sen ett par boots, byxor...



Nog om det, har hittat mitt dröm jobb nu så håller tummarna att dom hör av sig! Önska mig lycka till. Ciao



uppsala

Nu är jag i uppsala ígen och jag jobbar idag tills på söndag. Ímorgon ska vi till dagis sen får vi se vad vi ska hitta på i helgen.

Gårdagen var skoj, först hockey sen gick vi till tabazco sen circus, trevligt! Adios amigos!



new shoes

I dont need a job cause i got great boots boots! Köpte nya skor med andra ord idag. super snygga, nu är det hockey och öl som gäller. Usch jag är en man! Hasta la vista baby!


Tisdag

Kom nyss hem från innebandy match, vib spelade men förlorade och imorgon ska vi på hockey. Sport rebecca! Är inte sådär super förtjust i att kika på sport men det går väl an lite då och då.

Hittade lite kort på minn katt vincent när han var kattunge, så det tänkte jag dela med mig lite, inte så jätte bra bilder men endå.


Vincent!



Friends




Idag har jag inte gjort så mycket, lillsyrran kom förbi en sväng. Har börjat kikat om på vänner och det är mindre bra för nu kan man inte sluta kolla. Annars var det inte så mycket mer, åker kanske till örebro imorgon sen på torsdag ska jag till uppsala igen och jobba fram tills söndag.

Mår lite bättre idag men nu har johan blivit sjuk så det är ju inge kul, Ciaobella!





sjukling

usch jag gick nyss upp ur sängen, har huvudvärk, ont i halsen och är så trött så det är inte sant. Jag orkar inte bli sjuk, det är det värsta jag vet. Usch!!!

home


Jag älskar att komma hem, det är det bästa som finns. Skulle bara säga det. God natt!



färdig

jag ligger helt utslagen i sängen och är helt slut. Skulle behöva stänga av datan och sova men då kommer jag inte kunna sova inatt. Håller även på att kika runt på kläder och skor för snart ska det shoppas. Ser fram emot det och om jag inte hinner somna lägger jag in bilder sen på det som så småningom kommer finnas i min just nu  mycket tråkiga garderob. Ett måste är ett par boots iallafall men sen som så många vet brukar det inte sluta med "bara ett par boots" Ciao



Sista jobbdagen

Så.. vilka dagar det har varit, är ju inte van med att gå upp tidigt och i säng sent.´Jag börjar känna i kroppen att den är helt slut nu.. Har nyss nattat victor så nu ska jag plocka ihop mina saker och sova sen imorgon åker jag hem till min man, som jag har saknat mycket. Man vänjer sig lätt med att sova och bo ihop med någon, och det är underbart tycker jag!

-sen nästa vecka är det jobb från torsdag till söndag igen så det är bara hem och ladda om. Nej hade inget vettigt att skriva. Så Hasta la vista!



Friday

Sitter just nu däckad framför tv och kikar på idols eftersnack, bra att rabih åkte ut. Jag har haft jätte svårt för han. Erik därimot, vilken fantastisk karl!

Ungarna sover och det är också skönt, vart en taco kväll här ikväll. Trevligt trevligt och imorgon ska vi på ett års kalas sen på söndag åker jag hem. Saknar min man lite. Ciao



internät

åh internet funkade inte, eller vi har ju dongen men skulle vara skönt att ha ett bättre internet. Får ta och ringa pappa imorgon..
Sen imorgon åker jag till uppsala och jobbar där tills på söndag, spännande!
Hörs sen!

CoffeandCake

Mamma, pappa, andreas och tilde kom hem till hos idag för lite kaffe och tårta för att fira johan i efterskott. Det var mycket trevligt eftersom jag inte träffar dom så ofta nu för tiden.
En annan bra sak var att pappa upptäckte att vi har internet i lägenheten vilket vi inte trodde för vi har haft en dong nu ett tag. Så det var ju fantastikt bra med tanke på att vi är utan internet lite då och då. Så nu ska jag verkligen ta tag i detta bloggandet. skoj!

Fick även reda på att det blir en rätt smaskig lön nu till jul och det sitter ju inte häller helt fel. Kanske inte är så fel att jobba trots allt, jag harju haft en annan teori de senaste halvåret. Så nu funderar jag på att spara en hel del och sen börja plugga till makeup artist till våren. Ciao



flyttgubbar

Idag har vi varit i sthlm hela dagen och hjälpt johans bror att flytta, Det tog sin lilla tid vill jag lova men jag tror  att det blir super bra. Nu är jag iallafall helt slut, håller på att städa här hemma, vi fick en nytt köksbord ( ett runt)och stolar (oranga) och det var snyggt, nu vill jag bara ha nya gardiner, hyllor och lite nya småsaker så är lägenheten på topp! Ciao



RSS 2.0