Hej

Nu har jag blivit dålig på att blogga dagligen igen, men det är mycket i skolan (som vanligt)

Men tycker ändå jag lyckas ganska bra, har egentligen inget roligt att skriva om förutom att min mormor har ett finrum och att vi har rättskunskapsprov imorgon, plus att jag var till banken igår så nu ska ja ta tag i min ekonomi!

Ciao



godnatt

DSC05401_(1).JPG


nu är det dags för mig att sova, har varit en lång dag. Jobb hela dagen, plus jobb på hockeymatchen plus att jag inte är på topp i skallen från igår. På tal om igår så vart det mycket lyckat mer om det sen.


Puss och god natt för min del




dagen efter kur

det som hjälper bäst så här dagen efter är (läs för mig) bäst att gå ut. Alltså inte bara ligga inne,
Vi åt lunch på gränden och sen en kort runda på stan och nu mår jag bra igen.
Ska snart jobba sen är det bara att tagga till för det är party ikväll igen

Ciao



trött

Gårdagen var trevlig med både det ena och det andra, började som vanligt på bomans med tilde, linda, lina och melanie. Mycket trevlligt sen bar det vidare till pluto där ja, det vart lite missöden, men det är ju sånt som händer.

Nu är det dags för mat

Pusss



fredag

Just nu tar jag hand om vi respektive men han vill bara sova så det är ju inge kul, men iallfall ikväll är det fest på schemat.

Vart på stan och spenderat lite pengar, en kjol och ett pannband. Så nu har jag en outfit tills ikväll,

Hörs sen Puss



dagens



Det var länge sen jag la in en dagens så nu tänkte jag att det var på tiden, och imorse då jag vaknade kom jag inte på vad jag skule ha på mig, men då kom jag ju på att jag shoppade lite igår så det fick bli det med ett par svarta strumpbyxor och en svart sjal! Älskar mina nya skor!

Ciao



dagens köp



ett par svarta skinn "kängor" från wedins



En svart kuvertväska med nitar på, från friis



och så en svart oversized stickad tröja från carlings

Vart bara svart men de behövs det med..

Helg imorgon!

Ciao ( one tree hill dags)



bombhot på skolan

idag vart det en kort dag i skolan, det var någon som hotade skolan att han skulle skjuta tre stycken på skolan.
Någon har för mycket fritid!

Iallafall, efter det vart det en sallad på vivaldi och lite shooping, köpte ett par skor, en väska och en tröja. Kan lägga in bilder sen, och nu sitter jag hos min sjukling till pojkvän och Lina.
 
Ska snart på träning, sen handla med mamma och Tilde


Pusss  



titta vad jag hitta!

Sitter och kikar på gamla bilder på datan och då fann jag denna blid från för förra sommaren måste det vara, Det är Emma, Tobbe och min Gustaf. Snyggingar säger jag bara!





Ciao



all thats left is memories


det var då du bodde hemma och jag hade långt hår! :D
valborg06



min kropp vill inte sammarbeta

nej usch just nu känns det som jag väger 300 kg och är stel som en ja jag vet inte vad. Jag är helt slutkörd, och det är inte det minsta roligt med tanke på att jag ska tävla snart,,, usch!

Det som glädjer mig just nu är att det är löning imorgon

Puss så länge



tisdag

snart är det helg, nej inte direkt men jag längtar. är så trött....

Ciao!

Q


Some days it looked like he could fly, and now he can...
one tree hill




tillbaka till mitt vanliga jag

Idag tränade jag för första gången på evigeheter (känns det som) och gud vad älskar att åka, vart helt slut med tanke på att jag inte är "helt" frisk men bortsett från det är allt som det ska igen.

Övningskörde hem också och nu går det som en dans, inga problem alls så måste plugga mer teori, när jag nu ska ha tid med det men?

Igår vart det en riktig slappdag, BK till lunch med Gurra, tilde&tobbe och Lina. Härligt sällskap sen piraterna och sen sov jag så gott så.

One tree hill dags.Ciao



jag älskar mina jobbtider

Kom nyss hem från jobbet och är skit pigg (läs igen). Har nog vänt på mitt dygn nu.

Men men jag är glad Pusss



Godmorgon?

Ja eller vad man nu ska kalla det, kom nyss hem från jobbet och jag är såå pigg nu så jag kan inte sova, eller bara om jag blundar så kommer jag nog slockna, så godnatt!



Jag, Lina och Sofia





rekomendation

Green Tea Exfoliator


Nu när jag endå håller på så kan jag även rekomendera den här ansikts "skrubben". Den tar bort alla döda hunceller och men känner verkligen hur fräscht det blir. Ska göra ungeför 3-4 ggr i veckan.  Man kan ha den på händer eller fötter också om man vill få lena händer och fötter.

Det som jag fastnade för var att det verkligen blir ett bra resultat, alltså jag hatar när dom som jobbar i en butik pratar så gott om en produkt sen funkar den inte för fem jävla öre men den här är faktist super bra!

Ciao



fredag

Dagen började med lite arbete med företaget, sen åkte jag hem till mormor och åt mat. Sen var det mössprovning till studenten, men saken är den att  jag är inte alls reda för det, usch det var hemskt svårt att bestämma sig, tur att vi kom överens i klassen hur den skulle se ut. Så nu kommer det dimpa ner en studentmössa här snart alltså...

Har även hunnit med en runda på stan med mamma och min lillebror Andreas. Jag köpte (läs fick) ansikts produkter. Väl behövlig, för just nu är eller var allting helt slut, så har kört på små provnings krämer och skit..Men nu är förrådet påfyllt och jag är glad.



Den bästa ansiktskrämen som finns!
Den är med aloe vera och är super fräsch


Nu ska jag laga tacos till familjen sen ska jag jobba till halv 4 inatt. yes




sleeptime baby

fast jag kan inte sova eller jag är inge trött, var ju hemma från skolan idag och legat och degat med lina och OC. eller det vart ju lite pinigs på det men endå.

men ska väl krypa ner och försöka

puss och kram

just a small part of my life

Det var en tjej som frågade mig häromdagen varför min blogg heter så, och saken är den att från början då jag böjade blogga (inte så länge sen men iaf) så ville jag inte skriva föör personliga saker, men det är så skönt att bara skriva av sig och då blir det ju mer och mer personligt, alltså är det lite ironi i mitt namn val, för det är ju inte bara en liten del utan ganska stor del. Så, så är det

Nog om det, Ciao



COLDPLAY!

jag är kär jag är kär jag är kär i Chris Martin, han är så jävla cool. 10 av 10 från mig!

Lägger upp en bild eller två sen..

Dags att återgå! Pusss



outfiten

Det är ett evigt tjatade om den här kvällen outfit (läs för mina kompisar) men nu tror jag att det känns bra, springer runt och byter, kollar i spegeln, byter igen, uppsatt eller utsläppt? Så har det sett ut den senaste timmen men jag är glad för nu har jag på mig det som var bäst så det får det bli.

Lägger säkerligen upp lite bilder imorgon

ciao



dagens

Än så länge har jag inte gjort så mycket, det var den årliga skoljoggen idag men vi satt och fikade i skogen, myspys! Sen tillbaka till skolan och där vart det en smula jobb med företaget

Just nu sitter jag och lyssnar på coldplay och längtar sönder tills vi sitter där.  Så nu måste bara gurra komma hem så vi kan åka. Nu ska jag duscha men skriver säkert igen snart tråkar sönder


Puss



coldplay imorgon

Jag har bara ett litet problem och det är att för det första vet jag inte vad jag ska ha på mig och för det andra så är jag omega sjuk. Bihålerna värker och näsan riner.. ja men det blir att knapra ipren imorgon så löser sig nog även det

Dags att sova Godnatt



4words

discipline, believe, support and trust

there´s only one person in this world who  can understand this 4words 
you  have to
think verry deep
deep deep down you´ll find i. Please.



sammanfattning

nej jag har inte lagt ner min blogg, har bara så mycket just nu. Så nu sitter jag och deppar till patrick park something pretty. Inte för jag inte hinner blogga utan för att jag är jätte sjuk nu, och det har jag verkligen inte tid med. Måste träna fär det är tävling snart, på onsdag är det coldplay och den tänker jag inte missa. Sen allt i skolan..

Men då är det tur att one tree hill finns som lyser upp min vardag. Ska kika på ett avsnitt nu sen ska jag sova.

I fredags vart det ju överrasskning kalas för tilde, hon fick ett kalas med hello kitty tema (hon älskar den där katten). Det som var dte bästa var att Tilde slutade jobba kl 4 och då ville  vi ju att allt skulle vara klart då hon kom hem, och det lyckades vi med, Jag vet inte hur men 100 balonger blåstes upp, en sprack dock sen var det hello kitty saker i hela lägemheten. Sen vart det tacos och tårta sen pluttan förstås. Mycket mycket trevlig kväll. 



Hon fick en hello kitty vattenflaska som hon var tvugen at dricka ur hela kvällen


Den legendariska tårtan


Balonger!


Hello Kitty!


Vi tackar för oss



kalas igår, kalas på söndag...

det är ett jävla firande, och av samma person, nejdå det är hon värd och jag gillar ju kalas så jag klagar inte,

Imorgon är det fest, det ser jag fram emot, var ett tag sen det var riktigit riktigt roligt!


 du lina, det där var inte igår

Puss och god natt, imorgon träning imorgon



bomans

sitter i syrrans lägenhet och det är dags för operation , pappa ska ta bort tildes stygn från hennes knä och usch vad äckligt det är. Lina tittar på men det vägrar jag!

snart blir det prinsesstårta iallafall mums


onsdag

Just nu har vi småföretagande och vi ska "brainstorma" om vårt företag, som snart presenteras i bloggen :)
Efter skolan blir det en runda på stan med Lina och sen  efter det ska vi fira syrran men en del av "släkten".
Nu, tillbaka till verkligheten

Pusss


onsdag är det coldplay


vad är det för en dag?

vad är det för en dag? nej det är ingen vanlig dag för det är tamigfan syrrans 20-års dag!!!


älskar dig syrran, stort grattis!

systemet...

PUSSS



mycket mer mest

okej, lets face it. Jag hinner inte med mitt liv. Just nu är det så mycket men jag orkar inte göra något åt det för det är för mycket. Skolan, företaget, träning, jobb, vänner, familj, bloggen (?) sen alla läxor och räkna ikapp matten och sånt. Så skolan  är ju inte slut bara för man slutar för dagen. Jag vill bara gå ut den här jävla skolan så jag kan börja jobba så då man går hem har man förhoppningsvis gjort sitt för dagen. DÅ kan man lägga den tiden på annat, nej men vi i skolan har det ju så bra för ute i arbetslivet är det förjävligt, visst det tror jag med till en viss del men vafan? inte har ni böcker som ska läsas, matte som ska ränkas, sitta och läsa om celler kl2 på natten bara för man inte ha hunnit på dagarna? Nej kunde väl tänka mig det.

Så då är frågan, jag kanske måste "sluta" med något, Men knappast träningen ( kan ju inte både vara tjock, må dåligt, dö i förtid bara för jag ska hinna med och läsa om celler) Och jobbet vill jag ju inte sluta med, kläder måste man ju ha annars fryser man ju ihjäl. Sen att jag inte kan låta bli att slösa pengar det är ju också en sak som får mig att må bra, SÅ om jag tar bort dom saker som får mig att må bra och göra bara saker som får mig att må dåligt, låter inte det ganska bra? Det är ju så typ lärare tänker, ja men rebecca du kanske inte skulle ha tränat igår då hade du hunnit göra läxan, men saken är den hade jag inte tränat hade jag inte orkar gå upp på morgonen och då hade jag inte gått till skolan alls. Så vad är egentligen bäst?må bra, vara i form och prestera okej i skolan eller må skit, troligtvis sluta äta för man inte hinner träna och få mvg i allt? jag väljer iallafall det första...



måndagar

jag gillar inte måndagar, har aldrig gjort kommer aldrig göra.

Helgen har varit ganska lungt, jobba i lördags sen i på söndagen vart det bond tema på bomansgatan.

Var ju även på stan i lördags och jag hittade faktis en annan klänning och den var super fin, nu  vill jag bara ha snö och julafton,

tillbaka till företagsekonomin

Ciao



prom

Idag eller snart ska jag ner på stan och visa mamma en balklänning som jag hittade igår. Den är såå snygg, så hoppas mamma också tycker det så jag kan få lite sponsorer. Vill inte berätta hur den ser ut men det är verkligen tuff och vacker och ja den passar mig perfekt, eller vi måste sy in den lite men annars så.

Så det blir en heldag med joanna, mamma och Andreas på stan.


Puss så länge



mitt livs största kärlek

är ONE TREE HILL, jag låg nyss och kikade på avsnitt 1 på säsong 6 och jag dör. Kan inte ens uttrycka mig för jag grina igenom hela avsnittet, det är bästa så jävla bäst.



Jag älskar lucas scott, jag älskar brooke davids, jag älskar peyton sawyer, och jag älskar nathan scott, haley james scott och jag älskar skills och jag älskar jamie, jag äslar mouth ( marwin mcfadden) jag älskar one tree hill

God natt gott folk



Fredag

Jag har faktist väldigt sköna fredagar i skolan, börjar med träning mellan 8-9 sen skola 10-11. Sen är det helg och det är skönt. Idag vart den en liten runda på stan och jag köpte en ansiksskrubb från face. Måste få bort all gammal död hud, jag tänker iallafall inte på att det är en massa döda hudceller i ansiktet, äckligt ju, Men det ska det bli ändring på nu.

Sen har jag också varit på min kompis sandras 20 års kalas, det var för släkt och vänner med tårta för fulla muggar. 
 
Sen övningskörde jag hem och nu sitter jag här. Hemma för typ första gången på hela veckan, men det kan lätt bli så när man har en pojkvän som bor nära stan, nära syrran, nära skolan ja helt enkelt närmre allt. Men det blir iallafall en vit helg denna helg för imorgon är det jobb mellan 20-03.30. Yes,


Ända bilden jag tog från onsdagens utgång, vi var nog lite "övertaggade" som man kan säga..

Pusss



träningsfridag

Har inte haft någon träning varken igår eller idag. Och det känns,

Just nu är jag hemma hos syrran och kikade nyss på idol, Lars rockar! Vilken underbart skön röst han hade.
Vi sitter även och väntar på att våra män ska komma hem från deras träning



Jag vill ha sommar igen! Tobbes håriga ben är ju ett plus i kanten

Caio



F som i förförfest

Det stämmer, just nu är det bara jag och Lina och så klart smigge som förförfestar. Vi ska sen till en i klassen sen blir det pluttan, mycket trevlig kväll kan detta bli!




onsdag=utgång

Detta börjar inte bli en bra vana.. Men man lever ju bara en gång som man brukar säga!

Nej dags för lektion

Pusss'

lita på rosa

Nu är jag hemma hos killen min och kikar på tv. Träningen gick bra och efter det åkte jag och två tjejer till från konståkningen ner på stan och käkade mat. Riktigt gott!

Nu måste jag duscha för jag luktar inte tårta och bytheway så ska jag på Coldplay den 17:e september. YES

Pusss



rättskunskap

nu har vi rättskunskap och det är ju roligt,


Efter skolan blir det träning, nej nu slutar den här lektionen och nu är det dags för svenska, älskar skolan!

Caio



sova

nu är det dags för mig att sova, jag har legat i klurat på en affärsidé till vårt företag och jag lyckades komma på den men sen är det ju en annan sak att få ner den på papper, men jag tror nog att det kommer att gå bra får se vad mina partners tycker om den imorgon

Puss och godnatt



G

Hur säger man till någon att det bara inte funkar att jobba ihop? Eller göra en uppgift tillsammans, hur fan ska man formulera sig när det är en mycket nära vän? Jag vet att alla tänker, ja men va ärlig men jag vill ju inte vara dum mot den personen, Och ja eftersom den är en så pass nära vän så ska man självklart vara ärligt men vafan..
 
Nog med det, idag har varit en lång dag, skola från 8-16. Sen var jag på Rocklunda från 16-20.20. Ja, det är mitt andra hem. Nu sitter jag i köket och försöker plugga teori och det jag stör mig på är att blinkers heter kärriktningsvisare, Varför ska dom alltid krångla till det för? Sen regeln, blicken, pilen, filen. Den ska man lära sig står det...

Imorgon blir det också en låång dag, skola 8-16, träning 16-19. Men jag är glad

Nej nu ska jag göra ett expriment som vi fick i läxa av våran naturkunskaps B lärare. Lägg ett russin i vatten och analysera hur det blir, kul!

Pusss



fotografering

Det har nyss varit skolfoto taging, Och jag fick sitta för första gången i hela mitt liv. Tack vare min längd (läs 174) har jag alltid ha fått stått men nu bad jag om att få sitta en sista gång och det fick jag.

Caio



nya converse

Igår utökade jag mitt förråd, det vart dessa snyggingar (läs på bilden)

Och idag är det skolfotografering, eller snart. Och jag är inte mentalt förebered för det..
Direkt efter skolan är det träning sen måste jag plugga teori, just nu händer det inte mycket i mitt liv, Skola, träning och jobb.  Nej måste borsta tänderna igen sen kila till skolan.













RSS 2.0