God natt

nu ska jag sova och imorgon är det dags för städning av rummet ser jag, ska nog lägga in före och efter bilder. Så får ni se vilket jävla slitande jag har framför mig.



Puss och god natt



sumering (eller hur det nu stavas)

Det har nu gått tre dagar av mina två veckors träning. Och skridskorna funkar helt okej lite skavsår här och lite skavsår där men det är så det alltid är med nya skridskor.

Varför denna dåliga uppdatering? Jo, för i måndags direkt efter sista passet som slutade kl21 så bar det av mot Tjärrbo och Sofias stuga, det vart mys med gyllenetider och tvestjärtar. Ett dopp i det blå hör ju också till.
Sen dagen därpå alltså tisdags så var  det bara att bege sig in mot Rocklunda för träningsdag nummer 2. Tränade på bra men pricken över i:et var att få sommna och vakna brevid min man. Vart hem skjutsad av han imorse kl halv 7 för stackarn har ingen semester längre, Men men nu är träningsdag 3 avklarad och jag är glad,

By the way så preliminärbokade vi en resa idag, Men vi bestämmer oss på fredag om det blir av. Så nu är det bara att börja spara pengar. Det kommer bli jag, Emma och Lina som åker och det kommer bli toppen!


jag säger bara, undra om det där händer IGEN?
jag, lina och en mycket mycket sliten emma
(det var en rolig kväll)

PUSSS



träning

Idag drar två veckors av träning igång. Fyra pass om dagen och det ska tränas så det smakar blod i munnen. typ

Nej men kul ska det bli att komma iform igen och se om jag kan åka i mina nya skridskor

Nu ska jag ut och njuta av solen ett tag men kl13 ska jag stå på isen så det blir en kort solning idag

Vi hörs PUSSSS



oh vilken underbar dag (helg)

kan vart den bästa på mycket länge :)

Fredagen spenderades på bryggan här vid oss med mina kusiner från England. Badade och hade sig. Sen efter det åkte jag in till stan och Robban, Langes morbror Hon är husvakt åt honom. så det kom lite folk dit och sen kl.00.00 var jag tvungen att stämpla in på jobbet. Jag jobbade nämligen natt. Så det sög ju men sen när jag slutade ca.03.30 begav jag mig tilll den mystiska mannen som ej kan nämnas här i bloggen (inte än iaf).

Lördagen var man lite trött med tanke på att vi bara sov 4 timmar. Var ju tvugen att vara uppe med tuppen för vi skulle ta båten ut till Östra holmen med Tilde, Tobbe och Lina. Där var det mys och smuttandes på lite vin. Sen vart det även påökning på våran plats men det var bara trevligt. Otroligt mysig dag och när klockan började närma sig 5 var det bara att ta båten in till land. Där vart det fix och trix för en partykväll på bomansgatan. Vart lite kaos här och lite kaos där med det hör ju till bomans. Även denna kväll slutade hos den mystiska. Börjar det bli en vana tro?

Söndagen (idag) är som pricken över i:et. Vaknade upp brevid karln min, sen åkte vi ut i hyfsad tid ut till Björnön. Volleyboll matcher och en massa bad är några bra ord. Sen kom även min familj med båten så det vart årets första wakeboard åkning för min del. Det är så himla roligt älskar verkligen att åka det.  

Sen är det ju en annan sak som har hänt men det är fööör personligt så det kan jag ju inte skriva här. Men jag gillart otroligt mycket :)

Pussss



happy day

Jag har redan legat ute och solat och läst lite teori i två timmar, nu håller jag mamma och joanna på att göra en liten matsäck sen glider vi ner till bryggan typ 50 meter härifrån. Ibland är det bra skönt att bo här ute vid vattnet.

hörs sen


Pusss



forts. på mitt nya liv

Måste bara säga det att det går alldeles utmärkt med mitt nya liv. Har inte ätit nått snacks sen sa lovade att jag skulle börja och då blir jag stolt över mig själv så imorgon blir det nog en joggingrunda innan jobbet kallar.. om jag inte har dött av solsting förståss. Det visar sig.


Tylösand. joanna och jag



Puss



klagaomål

jag har fått lite klagaomål att jag inte har uppdaterat bloggen på två dagar, det kan faktist lätt bli så när man jobbar och har sig så nu tänkte jag att det var på tiden.

Igår var det utgång (igen) och det var hur kul som helst. Började hemma hos Martina där vi var sju tjejer som sedan gled till Pluto. Där dansade vi till stänging och sedan vart det däck på bomansgatan för mig del, ibland kan det bli bara en gnutta för mycket av det goda...

Men jag är glad för imorgon ska jag sooola hela dagen för jag jobbar stägning imorgon nämligen. Sen är jag ledig lördag och söndag så det är jag också glad för.

Tillbaka till det viktiga jag vet vad jag ska bli när jag blir stor (äldre då) : KOCK!
Idag då jag kom hem från jobbet kl8 så var jag så jävla hungrig hade inte käckar något sen kl halv 3 och innan det var det nada. Plus att det verkligen inte fanns någon mat hemma. Så då tar jag fram min bäste vän Felix. Steker ägg och med rödbetor till. Jag säger bara pyttiopanna har då aldrig varit godare. Okej nej jag vill inte bli kock men den smakade iallafall super gott, Vet inte om det var för jag var så hungrig eller om det verkligen var såå gott...

Nu ska jag värma mina skridskor i ugnen för dom ska forma sig efter mina fötter.


Pusss




mitt nya liv?

Nu har jag börjat mitt nya liv,  börja träna regelbundet. Jag har alltid tränat i hela mitt liv men nu när det inte är säsong så slutar jag att röra på mig och det är ju inge bra. Så från och med idag ska jag springa 5km tre-fyra ggr i veckan och promenera dom dagarna jag inte springer.

Jag bestämde mig för det igår kväll och jag komm nyss hem från en "powerwalk" i ungefär en timme.

Vi får helt enkelt se om jag kan få det som en rutin att röra på mig så gott som varje dag. Sen nästa vecka börjar ju endå två veckors läger och sen säsongen. För örvrigt så har mina nya skridskor kommit för några dagar sen och dom satt perfekt och skenorna kom idag. Nu vill jag bara ut på isen..

Nu ska jag gå ner och göra en avokadosallad med solrosfrön i.. Måste ju faktis tänka på vad man stoppar i sig annars blir dte ju plus/minus noll! :)

Pussshej!




jobbjobbjobb

usch nu händer det inte mycket, Jobbar bara tamigfan hela tiden. Men gud vad jag längtar till den 25:e augusti för då jävlar kommer det klirra på kontot mitt. YES.
Måste ioförsig bara fixa kortet eftersom det är avmagnetiserat...

Annars då? Spenderade även denna dag på bomansgatan, kikade film och sov för det mesta. Sen var det jobba mellan16.30-22.00.

Imorgon jobbar jag samma pass men jag hoppas hoppas att jag hinner tträffa J Lange för hon har äntligen kommit hem!

Nu ska jag sova. har vänt på dygnen känns det som och det är inge bra med tanke på att jag ska träna 2veckor i rad nästa vecka, 4 pass om dagen plus jobba. Gud nu måste jag sova kommer inte hinna göra det på två veckor så får ta den sovningen nu liksom


Pusss



sliten

ja en smula!

Kul att jag verkligen jobbade till tjugo i 4 i morse, det är ju helt sjuk men det gick bra endå. Idioter till människor det finns men jag är glad. Sen fick jag skjuts till Bomansgatan och där vart det kaos som vanligt, nej men somnade vid en kl6 och gick upp nyss, snart blir det hemkörd pizza och film i lägenheten brevid..

Idag ska jag verkligen inte göra ett skit och jag älskar sånna dagar.

puss så länge



blää

usch och fy och blää, jag är så trött att jag nästan dör ja nej då ska man åka och jobba om två timmar, Fyfan sen ett tre timmars pass också, eller ja tre och en halv timmes pass men endå.


25:e 25:e 25:e 25:e 25:e 25:e så får jag tänka helt enkelt!

Kollade för övrigt nyss på¨"dude, wheres my car" och det kan vara den skönaste filmen någonsin eller kan det är



så nu är jag lite glad iallafall

Pusss


bilder från i onsdags

har knyckt med Tildes kamera hem så nu tänke jag lägga ut några väl utvalda bilder från onsdagens utgång


från i onsdags på förfesten hos syrran


jag och lina, och ja min kjol är uppknäppt. Den var lite liten i midjan där ett tag


bästa sofia!


 på pluttan! jag en sliten lina och en glad sofia


yes, tre snygga tjejer på en och samma bild, Lina, Sofia och syrran.

Nej nu får det räcka kan ju inte bli för mycket av det goda.


pusssss




gårdagen


jag var glad över min tårta


the crew

kalas


för jag är glad över att vara 18.

Sen efter festligheterna hemma hos mig begav vi oss in till stan och krogen. Det vart pluto och oboy vad jag hade roligt, slutade med en macka på subway och en lååång färd hem. Eller det kändes långt hem till Tilde...
10 poäng för igår och en stjärna i kanten.


Dagen till ära jobbar jag 00.00-03.30 men sen kommer ju ligan hem från Alanya så det kanske blir fest vem vet ;)


PUSSS



imorgon igen

Då vankas det utång imorgon igen alltså, det är tufft att vara 18 det säger jag bara.

Mitt pass vart lite kortare, jobbade bara mellan 19-21.30 så det var skönt, kankse lite ovärt men klart man ställer upp.

frågan är vart alla pengar tar vägen jag menar jag fyllde nyss jag har visslingen shoppat  en hel del men endå, sen krogen och kortet var med men födelsedagsbarnet som man var vart man ju bjuden på en eller två. Eller tre..

Men men snart är det löning, halleluja!


jag och lina gillar kalas!
 jag hade fan ganska ljust hår där..


nu ska jag dra en film sen sova börjar nio imorgon


Pusss



debut

eller debut och debut, debut som 18 år på krogen vart det igår. Kul hade vi men så här dagen efter när man egentligen borde göra en massa saker så håller mitt huvud på att sprängas och sen är jag hungrig också  men orkar inte resa mitt från sängen, jag ligger bra här.

men jag gillart för imorgon är det dags igen, då är det firade av mig här hemma sen krogen men jag kan inte påstå att  man är speciellt sugen på att festa imorgon igen..men det kanske kommer?

usch nu måste jag verkligen gå upp måste åka och handla tills imorgon sen är det jobb mellan 16.30-22.30.Gud vad kul det ska bli

har shoppat en massa också men det är hemma hos tilde nu så visar det sen

Pusss



körkort here I come

var även denna dag över, nu är det helt sjukt snabbt tiden går.


vid en 16 års ålder hade jag ganska långt hår..



Med tanke på att jag får ta körkort nu så var jag och mamma ute och övningskörde för ett litet tag sen. ska fan ta det inom  en snar tid. Så istället för att kika runt på datan hela kvällarna så ska jag plugga teori jag menar sen är det ju gjort!

mitt mål är att ta detta körkort innan 2009 och det är ju ganska långt dit, Så det borde jag ju klara och nu vet alla det så ska bli kul och se om jag lyckas för en skull att uppfylla något...

nej nu ska jag duscha sen lägga mig och plugga, fasiken nu är jag motiverad! kul kul

PUSS



the D-day

haha gud jag blir så full i skratt, jag har längtat och längtat efter denna dag men nu känns det inte ens så speciellt, men jag antar att det kommer kännas bra då man går ut på krogen, det hoppas jag iallafall,

Det ända som känns är att nu går det fan bara utför, snart är man 20 sen 25 sen 30 sen usch nej nu är jag 18 och jag är glad!

Familjen kom i tidigt imorse med presenter så jag fick inte sova ut idag häller, Så nu hela morgonen har mamma och jag bakat tårta och nyss var jag och pappa och handla bullar, Dessa födelsedagar ser alltid likadana ut, släkten kommer och man bjuder på jordgubbstårta. men jag är glad för jag älskar ju jordgubbar =)

nej nu ska jag hjälpa mamma lite sen kommer ju släkten


det var då på den tiden man bara ville bli 18 och längtade som tusan, och vips så är man det! 
Kortet är från en fotbollscup i holland, jag är 15 år där. Känns som igår...



Pusss så länge



18

nu är man alltså 18 :D

söndagen dagen innan

Imorgon blir man 18, och det är helt sjukt. Det går fort fram nu alltså.

kanske blir några fler vimmisar? a det kan lätt bli så


Men jag är glad som jag brukar säga, eller Frida det är henne jag fått det ifrån.

Idag var det 5 timmars jobb från 12-17 sen hem till syrran igen där det vart grillparty. Tobbe fick en elgrill av  mamma och pappa i 20-års present så vi var ju tvugna att inviga den, oboy va gott det vart! Så medans Tobbe blir brun och super sönder i Alanya så lånar vi hans grill.

nej nu ska jag sova för jag fyller ju försjutsingen 18 imorgon

Pusss



theweekend

nu är jag trött, jag är trött jag är trött gud vad jag är trött

Denna helg har tagit slut på alla mina krafter.

Fredagen började med jobb fram till halv 5 sen efter direkt till lägenheten för fix sen började festen. Tobbe hade styrt 20 års fest. Så det kom ganska mycket folk fast min kväll sluta ganska tidigt.. mn jag är glad!


inge randiga jag och petter

jag är glad

lina och syrran


Lördagen var jag trött och ligan drog till Alanya så man vart ju inte avundsjuk. iallafall sen åkte jag hem en liten stund för det var ett litet kalas för mig med några från släkten. Sen jobba till 22 och sen var det fest hos chefen!


tilevillevippans tåget går ut i vida världen...


coooltilde


bellabus och jag



puss

you can always choose not to

vattnet, gröngräset och en picknick mitt bland allt med Lange en varm sommarkväll, kan det bli bättre? Nej tror inte det.

Det är så skönt att  bara sitta där och prata om precis allt, jag gillart! sen att det vart en kall öl till också är ju bara för bra!


Jag och Lange hade tråkigt en dag och sminkade oss väldans snyggt

Nu ska jag snart sova i min lillebrors säng (?). Mamma sover i mitt rum med Anton och Andreas sover nere i mammas och pappas säng. Men det är bara för att jag ska få någon sömn eftersom jag börjar jobba 9 imorgon.

Men men, ska bli kul imorgon iallafall, Det bli förfest, fest och förhoppningsvis efterfest på bomansgatan.

Godnatt gott folk







tårtkalas och draughtmaster

Det bjöds på fika och tårta hemma hos Tilde och Tobbe. Men det allra bästa var Linas, min, gurras, pinnens, hedens, och mannens presenet en DRAUGHTMASTER. Den passar perfekt till hans bar!

Så nu är det bara att tagga till kaoset imorgon på bomans, jag menar verkligen kaos!

Pusss



solen skiner!

Just nu ligger och ute i solen och steker, ser i skärmen så bra men tror nog att det blir rätt. Jag är iallafall nöjd för jag sprang 5:an imorse. Känns väldigt bra så nu måste jag bara fortsätta springa så det blir som en vana..

Nej  nu ska jag sola framsidan

Pusss



online shooping

jag älskar att kika runt på hemsidor och drömma lite, här är först favoriter från F21, Tycker inte att det finns så mycket fint där men detta är vad som jag tyckte var helt okej







I do like skirts and shoes



Sen från Topshop fann jag denna underbara blazer





Pusss så länge






uppe med tuppen

har man en unge brevid sig som vägrar sova har man inge större val, ssen plus att pappa kom och väckte mig för vi skulle ge våra presenter. Hon fick en jätte jätte snygg klocka av pappa. 
 
Så är man uppe med tuppen, ännu tidigare endå!

nej om man ska ut och springa då., men tror nog att jag ska äta lite frukost först sen ut och springa vid en 9


Pussokram



Imorgon är det kalas

imorgon fyller både mamma och Tobbe år. Och det är ett jubilerum tobbe fyller nämligen 20! och idag köpte jag och lina skönaste presenten till han. gurra, pinnen och heden är också med på den men det var vi som kom på det och oj vad glad han kommer bli, han kommer älska den!

Mamma present köote jag också idag så nu har man helt plöstligt inga pengar kvar (?!) nej då det burkar alltid gå att ordna men jag gillade att bara "dra kortet" liksom. Så nu längtar jag till den 25!

Men FÖRTS OCH FRÄMST längtar jag tills på måndag! för vem är det som fyller då, jo jag jag jag jag jag!

Nej nu ska jag plugga teori sen sova. sen har jag verkligen lovat mig sjävl att komma igång med tränigen igen. var bra där då jag bar i tjeckien men nu spårar det ur,. Så imorgon innan frukost blir det 5:an sen ska jag köra mitt träningsprogram!



något man borde satsa på? bara en sådan där kvällstanke igen..


Puss




gåtan är löst

eller gåtan och gåtan jag visste att jag hade rätt hela tiden men iallafall. Igår vart det andra världskriget mellan mig, lina, frida och johanna. Och det vi bråkade om eller dom mot mig var om de tre bokstäverna på registeringsplåten kunde vara K U K. vilket blir det manliga könsorganet. Jag vet att man inte kan ha den men dom där tre vägrade tro på mig, så nu tack vare min pappa så har vi fått svar. Han är nämligen hos vägvärket och hjälper dom med någon datagrej  så det var bara att fråga dom och vips så hade vi svaret! och jag hade ju rätt!!

Så nu vet alla ni det som inte redan visste det.

Pusss



converse with my converse

idag vart det ett par till converse, ett par rosa! Inte för jag gillar rosa men tänkte att det kunde vara bra att ha. Köpte även en tröja fråns jc barnavdelning (kille) lägger upp bilder sen.

Och jag som trodde att jag skulle få vara ledig ända tills på fredag men det vart inte så, fick nämligen lov att ta syrrans pass imorgon eftersom hon har feber.

nu är det filmtajm med frida, johanna och Lina BECK


Pusss



olämpliga bokstavskombinationer

frågan är löst och gissa vem som hade rätt jo JAG den du Lina!

Eller imorgon får vi det riktiga svaret men det känns som om oddsen är på min sida!

nej åter till godiset och kankse en film. Eftersom inte Lina vill vara själv så får man vara barnvakt!


PUSS



skofavoriter från asos

okej
jag har inte kommit igång med pluggandet men NU ska jag det, kikade runt på asos.com och hittade lite favoriter på skoavdelningen:






roligatimmen





japp sådär kul var det i fredags :) skönaste knyckte dom från syrrans blogg




dagens att göra lista

Idag ska jag försöka göra följande:

- plugga teori
- åka ner på stan och köpa presenter till Tobbe och mamma
-boka coldplay biljetter
- städa mitt rum (mamma blir tokig snart om jag inte gör det säger hon ? )
-ut och springa
-sova!


Jag har varit vaken sen kl5 imorse bara för Anton hade bestämt sig för att inte sova längre. så det var bara att pallra sig upp och ge han välling, hah usch jag låter som en mamma!

Nej nu ska jag sätta igång pluggandet jag menar man bir ju 18 ÅR om endast 6 DAGAR!!!




mini anton

japp så har man en bebis på gränsvägen6. Ganska gullig faktis eller väldigt gullig, Anton heter han och ska snart fylla ett år.

Så nu har jag en ny möbel i mitt rum nämligen en spjälsäng den är svart så den passar bra in





Puss



Helgen


helgen var skön.
Fredagen började men  att jag jobbade till halv 5 sen hem till Tilde och hämta mina saker sen vidare till Lina där det vankades förfest, Tilde och co kom senare även några från klassen. Så det var mycket trevligt.
Lördagen var man lite sliten men jag och tilde pallrade oss upp och gick och köpten världens godaste frukost. Sen åkte vi till Uppsala där det var 30 år kalas! Det vart mycket att äta, tipspromenad och bebiskräkor! Men så är det alltid på släktträffarna så man är ju van. Sen vid en halv 8 var man tillbaka hos Lina igen så det var bara att korka upp. Sen kom Emma också och då cyklade vi til en lokalfest som några av våra kompisar hade hyrt, Mycket dans och kaos sen då vi skulle hem hittade jag inte min cykel nyckel så cykel jävlen fick lov att stå kvar. Och då fick emma skjutsa mig men vi råkade cykla in i en enorm stor kanststen så däcket gick sönder. Så vi cyklade dit på tre cyklar och kom hem med en, Bra gjort.
Söndagen är ju alltid en sådan där dag så man bara vil ligga i sängen hela dagen men har man ett jobb så har man. Fast jag började inte jobba fören kl16 så det var ganska skönt, Så vi kikade på eurotrip sen vart det en sväng förbi bomansgatan sen vidare till jobbet.
Det där var nog allt.

Pusss



det är fest

det är helt sjukt men det är fan så, är just nu hemma hos lina nej men plikten kallar


PUSSS ( g)

ansiktsmask och power meet

just nu sitter jag med en ansiktsmask, i köket, med datan och har "hela" powermeet framför mig!

Fick sluta lite tidigare idag så vart en stund på Wanyes sen cykla jag och Lange hem och det tar ju sin lilla tid, måste ju ta sig förbi alla snygga raggare jag menar helts av allt skulle man ju vilja åka med.

Jag anar en viss ironi hos mig själv!

Nu måste jag ta bort masken sen ska jag sova. Känner mig så jävla slut i kroppen att det är helt sjukt. Och inte fan blir det någon vila i helgen. Imorgon är det ju omega party sen lördag fest på fest sen söndag jobba...

nej nu måste den verkligen bort

Pusss



solen kikar fram

det är så skönt att se att det kan faktist vara sol på sommarlovet för lite omväxling, så åkte till Lange tidigt idag och legat och solat på hennes brygga, Nu sitter jag i köket och käkar lunch och ska snart bege mig till jobbet.

Jag och Lange har även smidit lite planer på lördag så nu ser jag verkiigen fram emot helgen



Pusss



dryg tilde

tilde skrev på sin blogg att jag ska fylla i det här så nu gör jag väl det

Regler:
- Beskriv först reglerna
-Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din .
- Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
1. Klippa mormor och morfars gräsmatta (vart dock aldri av eftersom jag var tvungen att jobba)
2. jobba
3. peeling av ansiktet
4. blogga ( ?)
5. duscha

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag 7 år och åkte förmodligen konståkning för fulla muggar. Kommer inte ihåg något speciellt men kan tänka mig samma sak som Tilde att vi var säkert på västkusten och pappa dök.

Ställen du bott på?
Jag har bott på Malmaberg tills jag gick i 2:an då flyttade vi ut till Ekbacken där jag bor fortfarande.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Åka  till Milano, New york och köpa tiotusen nya garderober
2. Köpa ett omege stort hus i Beverly hills eller Florida
3. Åka jorden runt bara för att ha gjort det liksom
4. Köpa en lyxyacht
5. spara (fast det känns som man kommer vara ekonomisk oberonde resten av livet)

Jag utmanar ingen för jag tycker sånt här är jätte drygt !

Kan väl inte påstå att det var speciellt roliga frågor men där har du mina svar tiildedutten :)




en låång dag

engentligen skulle jag bara ha jobbat 5 timmar men det vart 8 timmar istället men jag är glad..

Längtar till helgen, på fredag är det fest med kaoslina mfl sen på lördag fyller min kusin Karin 30 år så då är det storkalas för henne.

Nu ska jag sova är helt sinnessjukt trött så ska kika på någon bra film och somna till den, det jobbiga är bara då man vaknar och laptopen står på och man har nästan mosat den , men men



och jag har vädligt mörk hår men jag tycker faktist om det  och nu måste jag bara vänja mig vid att ha så här mörkt hår


Puss






det vart fan svart

japp men jag gillart! hinner inte lägga in några bilder för ska åka till Lina nu men lägger i dom imorgon NU ÄR DET KAOSDAGS :D



Frissan

Nu sitter jag med färg i håret och är väldigt förväntansfull på att se hur det blir, Jag var nämligen på stan idag med mamma och Andreas,Joanna var med en stund men hpn åkte hem nästan på en gång. Iallfall så har jag klippt lugg nu och jag skulle färgat det också men det hade hon tydligen inte tid med så jag köpte med färgen hem och mamma fick helt enkelt göra det. Men det blir nog bra kommer bli väldigt mörk bara för just nu ser det svart ut men men det visar sig :)

Sen ikväll ska jag hem till LinaO och man vet ju aldrig vad som kan hända men skoj blir det allt

Nu ska jag skölja ur färgen. Visar före och efter bilder sen ;)

Pusss



en helt vanlig tisdag

Fick inte sova längre idag för mamma kom inte och väckte mig halv 11. Så det var den långa sömnen men som ett uttryck jag gillar "sova kan man göra i graven"  Så får väl helt enkelt följa det.

Idag vet jag inte än hur jag ska göra. Har lovat att klippa mormor och morfars gräsmatta men en fika med alla står högre upp på min lista sen ikväll blir det chill med Lina!

Vi får helt enkelt se hur det bli




Jag joanna och matilde

PUSSS



RSS 2.0